אני תומך בכל!!!! אני אוהב מאוד בעלי

WHITE ZOMBIE4

New member
אני תומך בכל!!!! אני אוהב מאוד בעלי

חיים וחייבים להפסיק אם כול הניסויים האלה בבעלי חיים מסכנים!!!! וגם להפסיק עם אכילת בעלי חיים!!!

מתן גבר! טוב לראות שהצטרפת...

אבל קבל שיעור ראשון בכללים לניהול ויכוח בפורום. אתה צריך לנמק את עמדותיך ולא רק להציג אותן, ולהסביר את עצמך. העמדות שהצגת הן מאוד "שחור ולבן". אני אינני חושב שאפשר להציג את הניסויים בקוסמטיקה, הניסויים המדעיים ואכילת בשר בכפיפה אחת! אני לדוגמה מתנגד באופן מוחלט לניסויים קוסמטיים, מתנגד באופן כמעט מוחלט לניסויים מדעיים, אבל לעומת זאת אוכל בשר. לדעתי צריך להדגיש שניסויים הם פגיעה במוסריות הבסיסית, בדיוק כמו לבישת בגדי פרווה ועור. אכילת בשר זה הרבה פחות בסיסי. חשוב שתראה גם את התחום האפור. נ.ב. שמעת מה היה במדורה? החתימה שלי לקוחה משם, שיר גאוני שאבינועם ורוני חיברו, על הגיטרה של ליליאן
. ואגב, מסרתי לשכן ד"ש.

Necrophil

New member
אם אתה כבר מדבר על נימוק

למה אכילת בשר זה "פחות בסיסי"?

אני יכול להביא הרבה נימוקים

אבל הנימוק הנכון במקרה כזה, של פנייה לציבור, הוא בסיסי ופשטני ביותר. הרבה יותר קשה להימנע מאכילת בשר מאשר משימוש במוצרים שנוסו על בע"ח, ולכן סביר שאם הדברים יוצגו בחבילה אחת אז הציבור ידחה את החבילה. לכן צריך לפעול מהקל את הכבד. אדם שיש לו רקע מוסרי כלפי חיות, ייתכן שגם ימנע מאכילתן. וכך המטרה שלך (או לפחות חלקה) תושג בצורה טובה יותר.

תאמרי שאני אגואיסט, אבל...

אני בלי בשר זה כמו המורה שלי לאזרחות בלי ללבוש סמרטוטים. מה לעשות, קשה לי בלי והרבה מהתזונה של מבוססת על בשר. חוץ מזה, אני ארגיש צבוע שאני לא אוכל בעלי חיים אבל כן אוכל מוצרים שלצורך "ייצורם" נגרם לבע"ח סבל רב, ומהם אני באמת לא יכול להימנע, מכיוון שמטעמים קולינריים אני לא צורך כלל פירות (מי שאומר שאני אגואיסט, מוזמן לשתות שתן בשם האידיאולוגיה שלו. כולנו אגואיסטים איפשהו). אולי בעתיד נצליח. נראה, נחשוב, נחליט.

למעלה