אני תומך נלהב בהתנתקות

אוריליו

New member
אני תומך נלהב בהתנתקות

בגלל שאני שיש ברצועת עזה כמיליון וחצי פלסטינאים ערבים ורק כ 8000 יהודים ישראלים והיהודים בגוש קטיף ובצפון השומרון הם מיעוט ולכן צריך לפנותם וזה שעדיין גוש קטיף עדיין לא פונה זה נותן עילה לארגוני הטרור הפלסטינאים לירות קסאמים ומרגמות על גוש קטיף שדרות והנגב המערבי ולבצע פיגועי ירי ברצועה ובגדה ולבצע פיגועי התאבדות במרכזי האוכלוסייה בישראל ואם נעזוב את גוש קטיף וצפון השומרון כך יהיו לישראל יותר סיכויים לכונן יחסים עם כל מדינות ערב והכי חשוב הטרור יפחת והמצב הכלכלי ישתפר לכן אני תומך נלהב בהתנתקות מקווה שלא פגעתי באף אחד יום טוב לכולם

בגלל שהערבים נכנסו אלינו,

לארץ שלנו, והם רב, זה אומר שאנחנו צריכים לעזוב???? בקשר לקסאמים, אם יפנו את הגוש, אז יהיה להם גישה לירות לתוך הארץ!!! לאשקלון, אשדוד, ואז גם אותם תפנה???

shui chan

New member
הארץ שלנו?

הארץ הזאת הייתה שלהם לפני שבאנו והשתטלנו להם על המדינה. ובכל זאת לא הייתי מוותרת על המדינה.. אבל לוותר על חלק ממנה נשמע לי הגיוני.. כשיש לנו כל כך הרבה אזורים לא מיושבים באמת לא נרגיש את ההפסד של החלק הזה. וכן.. לדעתי גם מגיעה לערבים מדינה משלהם.. הם עם אחרי הכל.. אבל בכל זאת אפילו שאני תומכת בהתנתקות אני מאמינה שהיה אפשר לעשות את כל הקטע הזה בצורה הרבה יותר יפה.. בכל זאת מדובר באנשים שמפסידים עכשיו את הבתים שלהם ועוברים לקראוונים.

keep smiling

New member
הם לא היו כאן הרבה לפנינו.../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

את האמת? אין אף עדות לקיומם של הערבים לפני 200 שנה כאן. הארץ הזאת היתה שוממה, אף אחד לא רצה אותה. בדיוק באותה צורה שהם היו כאן, היינו גם אנחנו.

bnitribe

New member
סליחה?!!?!?!??!?!?!?!??!?!??!??!?!!

אתם מוזמנת לעניין בספר התנ"ך ול בדוק בדיוק מי בא לכאן לפני. ה' העניק לעם ישראת את ארץ ישראל.נ-ק-ו-ד-ה! ואם המוסלמים מאמינים בזה(סורה 6 פסוק 23 בקוראן!) אין שום סיה שיהודית כמוך תוותר על ארץ ישראל

keep smiling

New member
גם פה יש בעיה. ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

שלהם זה לא אכפת
.

bnitribe

New member
ממש לא.בניגוד ליהודים הערבים

הרבה יותר הדוקים לדתם מאשר הייהודים. כמעט כל ערבי הוא מוסלמי.

keep smiling

New member
כן, אבל, ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

הם לא יוותרו על הארץ בגלל שכתוב שהקב"ה נתן לנו אותה. ולך תציג לשרון את העובדות האלה כדי להוכיח למה הארץ שייכת לנו, הוא לא שם על זה בגרוש.

מה פתאום?!

הארץ עוד שלנו מימי התנ"ך!!! אולי את לא תרגישי בחיסרון, אבל זה יהיה חור עצום בעם...

אוריליו

New member
אני מסכים איתך

צריך ליישב את הנגב והגליל יש הרבה איפה לבנות במיוחד בנגב לדעתי כל ממשלות ישראל עשו טעות טרגית שיישבו יהודים בישע ולכן אפשר להעביר את כל המפונים מגוש קטיף וצפון השומרון לנגב ולגליל

DefTone

New member
יש לך כמה חורים בעודעה הזאת

כודם כל "הארץ הזאת הייתה שלהם לפני שבאנו והשתטלנו להם על המדינה", הייתה, זה לא עבר? הייתה זה בעב אני דיי בטוח, כי ככה היא הייתה שלהם עד שהם עשו טעות ואנחנו לקחנו את מה שהיה (היה זה גם בעבר) שלהם לפני שהם לקחו את מה שעדין שלנו. "גם מגיעה לערבים מדינה משלהם" אם לא שמת לב, בכל פעם שנתנו משהו להם הם השתמשו בזה לרעה ורצו עוד, זה חוזר על עצמו שוב ושוב. "אנשים שמפסידים עכשיו את הבתים שלהם ועוברים לקראוונים" בינינו, לאף אחד לא באמת איכפת, כי זה ברור שבעוד חצי שנה אף אחד לא זכור שיש אנשים כאלא.

DefTone

New member
אבל

כשניתן להם את השטחים הם ירצו עוד וירו עוד קסאמים

למעלה