אני תיכף זזה לכיוון באר שבע ואז...

טל עדתו

New member
אני תיכף זזה לכיוון באר שבע ואז...

חצרים! שיהיה לכולם יום טוב. מחר נספר את הרפתקואותיה של טל במסדר כנפיים... חחחח.... ביי אנשים. קסוס - ד``ש חםחםחםםחםחםחםםחםחםחםםחםםחםםחםחםחםחםםחחםםחםחם אוהבת. טל בדרך למסדר כנפיים.

avipe

New member
תהני....

את הולכת למות מחום....בחצרים.... תקחי מצלמה..תצלמי...ותעלי את זה הנה... תהני...

Casus Belli

New member
טלללללל

תצלמי והרבה! הרגע פתחתי עיתון ``מעריב`` ואני מ-ק-נ-א בך... מה אין שם??? מטוסי פוגה, פייפרים, אנפה, מסוקי תובלה, מסוקי תקיפה (שלפי הכתוב יעשו מטווח על מטרות בקרקע), F-15 שיבצעו ירי חי, וכמובן - מסדר הכנפיים... חסר לך שאת לא מספרת חוויות!!!! ותשתי הרבה מים! שלך, Casus

Casus Belli

New member
טל - אנחנו עדיין מחכים....

הרפתקאותיה של טל במסדר..... נו.... הבטחת!

טל עדתו

New member
מותשת מאוד ברגע זה חזרתי הביתה

אני מתההההההההההה מעייפות!!! מאתמול בבוקר אני על הרגליים. אהמ...הגעתי לבאר שבע, לקחתי אוטובוס לבסיס חצרים שם היתי אמורה לפגוש את ידיד שלי עם הכרטיסים, בדרך לבסיס חצרים מהקיבוץ חצרים ועד הבסיס - פקקקקק אחדדדד גדולללל, תבינו זה כביש דו סיטרי עם נתיב אחד לכל כיוון, אז הפכו אותו לחד סיטרי מרוב עומס מכוניות. הגעתי לבסיס חצרים בערך ב18:15 , בדיוק כשהטקס התחיל... מה אני אגיד לכם - היה מדההיייםםםםם!!!! הכי מצחיק היה קטע שהקריין אמר - המון הצלחה לחיילנו ולרוני... היה פשוט מדהים... אני כל כך רוצה לעמוד שם במגרש הזה בעוד כמה שנים ולקבל את הכנפיים, ולא לעמוד בקהל ולהריע כמו אתמול... אחרי כל הקטע של החלוקת כנפיים, חניכים מצטיינים, ופרחי הטיס בשבלבים השונים, וכמובןןן - זריקת הכומתות... עבר לקטע האווירי - וזה היה השוס של החיים... ידיד שלי עשה לי הפתעה - בגלל שהוא פקח טיסה (אבל לא בחצרים) אז הוא מכיר פקחי טיסה בחצרים...בתחילת הקטע האווירי הוא לקח אותי למגדל פיקוח- ממש למעלה ויצאנו למרפסת וראינו משם את המטוסים והמסוקים - היה פשוט עוצר נשימה! היו ערבות, קוברות, F-15 I ועוד...הכי מדהים היה לראות את ה F-15 ממריא ממש בצורה אנכית = פשוט נוסק לשמיים בצורה אנכית...זה היה פשוט יפה! גם לראות שני מטוסי קרב מתדלקים באוויר......... וכן- כמובןןן שצילמתי... אבל אין לי סורק, ולחברה היחידה שיש סורק - הוא מקולקל, אז תצטרכו לחכות עד שאני אארגן משהו... חוצמיזה עוד צריך לפתח את הפילים. בקיצור - היה מדהים!!! וכמו שנאמר - בקרוב אצלכם... טל השפוכה מעייפות הולכת לישון!!! לילה טוב

טל עדתו

New member
יש אולי עוד דרך להעלות למחשב...

תמונות חוץ מסורק??? (הכוונה תמונות ממצלמה - של המסדר).

Casus Belli

New member
לא נראה לי

תלוי... זה או סורק או מצלמה מיוחדת למחשב. יש עוד כמה גאדג`טים, אבל לא נראה לי שהם עדיין בארץ...

avipe

New member
טל

היום בכול חנות תמונות נורמלית אפשר לבקש בנוסף לפיתוח שיביא לך את זה גם על דיסק...

Iron-Maiden

New member
עם פיינטברש

תעלי את פיינטברש או צייר, איך שלא קוראים לזה תחזיקי את התמונה לצד המסך, תבחרי בחלק מסוים של התמונה, אחר כך תבחרי את הצבע המתאים, ותציירי נקודה בגודל המתאים בחלק הנכון של המסך באופן פורפורציונלי לתמונה. תחזרי על התהליך הזה על כל החלקים בתמונה עד שהיא תראה מושלם על המסך. בסוף תעשי שמור ותשלחי את זה.

the fighter

New member
מה המצב טל?

את חייבת לספר לי בידיוק מה היה שם!!! ודרך אגב יש לי סורק, אז תביאי לי את התמונות בשביל שאני יסרוק אותם ואז תוכלי להעלות אותם לאינטרנט. ניפגש ביום שלישי.....ביי

טל עדתו

New member
אין בעיות

אני אספר לך הכל ביום שלישי, אני גם אביא את התמונות ואז תוכל להעלות אותם בסורק. אז לכל המעונין לראות תמונות מהמסדר - חכו ליום רביעי או חמישי. ועוד דבר ניראל - אני ממש לא מציעה לך לדחות את היום סיירות. ד``א- מה נסגר עם הירפ``א? הם קיבלו את הבדיקות בסופו של דבר? טל.

the fighter

New member
שלחתי להם עוד פעם את הבדיקות

ביקשו ממני בירפ``א שאני אשלח להם את התוצאות עוד פעם. שלחתי את התוצאות ביום רביעי אבל אני עדיין לא יודע מתי הם יחזירו לי תשובה. למה לא כדאי לי לדחות את היום סיירות? הגיוס שלי הוא במרץ, ז``א שיש לי המון המון זמן וזה ממש לא לחוץ לי.

טל עדתו

New member
ניראל

חחחחחחח הרגת אותי. איך רואים שאתה מתנחל! חחחחח. נתראה ביום שלישי... טל.

למעלה