מותשת מאוד ברגע זה חזרתי הביתה
אני מתההההההההההה מעייפות!!! מאתמול בבוקר אני על הרגליים. אהמ...הגעתי לבאר שבע, לקחתי אוטובוס לבסיס חצרים שם היתי אמורה לפגוש את ידיד שלי עם הכרטיסים, בדרך לבסיס חצרים מהקיבוץ חצרים ועד הבסיס - פקקקקק אחדדדד גדולללל, תבינו זה כביש דו סיטרי עם נתיב אחד לכל כיוון, אז הפכו אותו לחד סיטרי מרוב עומס מכוניות. הגעתי לבסיס חצרים בערך ב18:15 , בדיוק כשהטקס התחיל... מה אני אגיד לכם - היה מדההיייםםםםם!!!! הכי מצחיק היה קטע שהקריין אמר - המון הצלחה לחיילנו ולרוני... היה פשוט מדהים... אני כל כך רוצה לעמוד שם במגרש הזה בעוד כמה שנים ולקבל את הכנפיים, ולא לעמוד בקהל ולהריע כמו אתמול... אחרי כל הקטע של החלוקת כנפיים, חניכים מצטיינים, ופרחי הטיס בשבלבים השונים, וכמובןןן - זריקת הכומתות... עבר לקטע האווירי - וזה היה השוס של החיים... ידיד שלי עשה לי הפתעה - בגלל שהוא פקח טיסה (אבל לא בחצרים) אז הוא מכיר פקחי טיסה בחצרים...בתחילת הקטע האווירי הוא לקח אותי למגדל פיקוח- ממש למעלה ויצאנו למרפסת וראינו משם את המטוסים והמסוקים - היה פשוט עוצר נשימה! היו ערבות, קוברות, F-15 I ועוד...הכי מדהים היה לראות את ה F-15 ממריא ממש בצורה אנכית = פשוט נוסק לשמיים בצורה אנכית...זה היה פשוט יפה! גם לראות שני מטוסי קרב מתדלקים באוויר......... וכן- כמובןןן שצילמתי... אבל אין לי סורק, ולחברה היחידה שיש סורק - הוא מקולקל, אז תצטרכו לחכות עד שאני אארגן משהו... חוצמיזה עוד צריך לפתח את הפילים. בקיצור - היה מדהים!!! וכמו שנאמר - בקרוב אצלכם... טל השפוכה מעייפות הולכת לישון!!! לילה טוב