אני תמיד אמרתי שנמרוד גדול

adm1947sm

New member
אני תמיד אמרתי שנמרוד גדול

אף פעם לא שיניתי את דעתי על נימרוד תמיד אמרתי שהבן אדם הזה גדול מי החים ובמיוחד כשמגלה איך נעשה הדבר? אז נימרוד יותר גדול מי גדול רק מענין למה נימרוד ממשיך להאופיעה רק בארץ ולא ממשיך לפרסם את עצמו גם מי חוץ לארץ כי בארץ אף אחד לא יתן לכה לאתקדם רק התיקשורת תתחיל לירות בו חיצי רעל
 

kobi1298

New member
בבקשה ממך

תשתדל להוריד את כמות שגיאות הכתיב , זה מטריף אותי לראות את זה. נ.ב זה לא רק אתה.
 

Amitmis92

New member
בבקשה ממך (קובי)...

א. "השתדל" (ציווי) ולא "תשתדל" (צורת העתיד). קודם תקן את שגיאות הכתיב שלך, ואז בקש מאנשים אחרים לתקנן. ב. נסה להוריד את רמת ההתנשאות (הגבוהה למדי) שלך. תקע לעצמך סיכה בבטן ותוציא קצת אוויר. נ.ב. (עם נקודה או פסיק אחרי הבי"ת, ולא סתם בי"ת) - אף אחד לא הכריח אותך לקרוא הודעות שמפריעות לך לתפקד באופן שגרתי בחיי היום-יום (אם זה כ"כ "מטריף" אותך). עמית.
 

Amitmis92

New member
עשה לי טובה...

אתה אמרת לו שהוא הולך להשתדל ?! בכל אופן - וויכוח דבילי למדי - אני לא מתכוון להתווכח.
 

רן המלך2

New member
אם כבר התחלתם..

כתבת ( ליתר דיוק, הקלדת..) "קודם תקן את שגיאות הכתיב שלך, ואז בקש מאנשים אחרים לתקנן (הווה אומר, בקש מאנשים אחרים לתקן את שגיאות הכתיב שלך) אך היית צריך לכתוב - "קודם תקן את שגיאות הכתיב שלך, ואז בקש מאנשים אחרים לתקן את שגיאות הכתיב שלהם. אבל זו סתם קטנוניות, באופן כללי אני מסכים עם מה שכתבת.
 

טריאן

New member
זה פורום נמרוד הראל,לא?

בגלל שהייתי בטוח שזה פורום לעברית.
 
למעלה