אני תמיד בעד עוד סיבוב...

• פותח הנושא EM92
  • פורסם בתאריך

EM92

New member
מי אני ומה שמי...../images/Emo13.gif

מה דעתכם על שירשור הכירות קצר? מי שרוצה שיכתוב פה את שמו עיסוקו איכן עבר קורס וכו... אה והכי הכי חשוב מה הוא אוהב לשתות! תתחילו אתם אני הצטרף בהמשך! אליאב

deicide vy

New member
שרשור הכרות ..

רעיון טוב! אני אמשיך, אני חדש פה וקראים לי דרור. אני גר באזור המרכז ואני בן 17 (ככה שכמו שבטוח הבנתם - קורס עוד לא עברתי.). נכון לעכשיו, אני אוהב אלכוהול, ועוקב אחרי הפורומים מהצד פחות או יותר, מלמד את עצמי פליירינג ומנסה ליצור כל מיני ליקרים מוזרים (ולא מוצלחים). לגבי משקה אהוב - עדיין לא גיבשתי לי דעה חד משמעית כי אין לי כ"כ הרבה נסיון בעניין.. אני אמשיך לשתות ולנסות ואודיע בהמשך. אגב - המלצות - בעיקר לגבי קוקטיילים עם חתיכות פרי יתקבלו בברכה מאד !!! NEXT ..

nunimon

New member
אני תמיד בעד עוד סיבוב...../images/Emo70.gif

יאללה , חברים לקראת המפגש - התפקדות...
מי שכבר רשם שירים
תחת איפה שהוא רשם בזמנו, שנדע שהוא עוד איתנו....

nunimon

New member
אורי בר, בן 26 תל אביב

קורס בשנת 2001 בזמן אמיתי. מאז:
ברמן במסעדת כחול , ואח"כ מנהל בר
ברמן בפריים גן אורנים
ברמן באקטיבי בר
ברמן בשבלול מועדון גאז וכיום מנהל את בר והצוות. בין לבין קצת חלטורות, מסיבות פרטיות, עיר הבירה, מצעד האהבה ועוד כול מיני..... חולה קמפרי, מנסה להתרגל לוויסקי, מחליק עארק, ומקנח בפיגלינג...

לאון פייפמן, בן 22 מקרית מוצקין

קורס לפני 3 חודשים בערך בברמאסטר ברמן ספייר בדנס בר ג'נסיס ברמן לשעות לחץ בשאלתי אלי (אין הגדרה למקום) בין לבין ותוך כדי וגם עכשיו מחפש עבודה בנרות חולה על בירות אייל, קמפרי, קווקרבו גולד והוויסקי היחידי שאני באמת נהנה ממנו זה לפרויג. כמובן שגם וודקה וייגר קפואים...והחלום זה לשבת על החוף בקריביים ופשוט לשתות קובה ליברה כל היום. אבל כל היום
תוכניות לעתיד...למצוא עבודה במקום רציני, ללמוד להיות ברמן טוב, ואז השמיים הם הגבול. בסוף התואר (עוד 9 חודש למנאייק) לעבוד בברים בחו"ל. ד"א...אני גם חושב שלשרשור הזה רצןי להוסיף תמונות... ואורי, מה עם המפגש? הגיע הזמן....

gingit123

New member
ג'ינג'ית, 24, ברמנית...

בפאב קטן באזור השרון, קרוב לבית, אחראית בר (מקום חמוד, מסיבות, ערבי כדורגל וכו') ברמנית לשעבר בפאב מצוין בת"א, לא מסתדר כל כך עכשיו עם הלימודים...נראה מה יהיה בקיץ. קורס בזמן אמיתי לפני כמה שנים, ו...זהו
אה, כן, חובבת בירות מסוגים מאוד מגוונים (משתנה לפי מצב הרוח...בזמן האחרון שותה בזמן שיעמום ושיעורי בית- לף בראון והיינקן... ומסע ארוך ומכובד מאוד באירלנד וסקוטלנד מאחורי (כמה חודשים, תרמיל על הגב, הרבה בירה ווויסקי בבטן
)

gingit123

New member
ומשהו נוסף...

את חיבתי למשקאות שונים קשה לפרט בהודעה אחת, כי אני באמת אוהבת אלכוהול בצורה די רצינית, אבל אפשר לציין שיש לי חיבה יתרה לוודקות ספציפיות, ככה, בשעות בפנאי (סטולי וניל, אבסולוט מנדרין), לרמזוטי בשעות הקשות יותר, לוויסקי אירי, לדרמבוי (למרות המתיקות יתר)ו....טוב, בקיצור...לאלכוהול...

Symbolic

New member
מה קורה אנשים?

אני מתן, בן 22 מירושלים. בוגר קורס בבארמאסטר לפני סביבות חצי שנה. לא מחפש כרגע עבודה בתחום, אולי רק חלטורות באירועים. רוצה לסיים מועדפת, לקבל את המענק, וליסוע לברמן באוסטרליה הרחוקה. שותה הרבה וויסקי (מקאלן, גלנמורנג'י, טיצ'רס), אוהב מאוד גינס (ובמיוחד שמוזגים אותה כמו בני אדם, לא דבר כזה טריויאלי בארץ, וחבל). מאוד אוהב גם קמפרי, פונט אה-מס, וורמוט יבש עם הרבה לימון, וגם וודקה טובה כמובן (סטולי קריסטל, רוסקי סטנדרט, אבסולוט ונילה) חוץ מזה אוהב לנסות ולהכין שטויות בבר הביתי שלי. CHEERS MATES

MALI2222

New member
מתן מתי אתה מתכנן לנסוע לעבוד

באוסטרליה ?והאם יש לך שם מקום עבודה כבר?

Symbolic

New member
בגדול

אין לי כלום. בסביבות אוקטובר אני רוצה ליסוע. ניסע - נראה מה יהיה שם. לא יודע איך זה יסתיים ואיך יהיה, חוויה זו בטוח תהיה.

MALI2222

New member
ואתה יודע עם זו בעיה שם של ויזה כמו

בארה"ב או שיותר גמישים שם?

Symbolic

New member
יש הסכם ממשלות

בין ישראל ואוסטרליה. בעקרון, ישראלי בן 18-30 עם הויזת תייר לאוסטרליה מקבל אישור עבודה לשנה. יש כמה קריטריונים אבל הם מספיקים לרוב האנשים, כמו להיות בלי תיק פלילי וכאלה. יש כל מיני היתרים ועניינים, אבל בעקרון זה מאוד אפשרי להוציא אישור עבודה לאוסטרליה. לא כמו ארה"ב.

MALI2222

New member
וואי באמת איזה כיף לשמוע את זה

אז תשמור על קשר כי אני מתכננת לנסות את מזלי שם בדצמבר אבל אתה יודע קצת חוששת לבד וכל זה... נ.ב בהצלחה עם המועדפת

Symbolic

New member
ההסכם הזה הוא אדיר..

ממש.. כל הסיפור עולה סביבות 400 שקל, שזו עלות ויזה לאוסטרליה. המועדפת? סתם דרעק. עבדתי בתור קב"ט במלון גדול בירושלים 3 חודשים. התפטרתי כי נכנסתי למרתון של הפסיכומטרי, צעד שהיה שגוי אבל לא נורא. עכשיו אני באמת צריך בשבוע הקרוב לחפש מלון אחר שיעסיק אותי בתור קב"ט ועוד 3-4 חודשים לסגור מועדפת ולקבל ת'מענק. אבל בנתיים החלטתי לפנק את עצמי, שבוע הבא אני טס לגרמניה לשבוע, ככה לנקות ת'ראש קצת. חבר טוב שלי בעל דירה בברלין, אז זה מסתדר מצויין. שיהיה לך גם בהצלחה :)

MALI2222

New member
כן אבל חוץ מויזה יש גם את כל העלות

של הטיסה והמחייה שם אל תשכח עד שתמצא עבודה וכסף תצטרך הרבה כסף עד שתסתדר ןאוסטרליה לא כ"כ זולה אבל עזוב אותך יש לך חבר עם דירה בברלין!!מה אתה צריך יותר מזה עבור לברלין ותעבוד שם

Symbolic

New member
אם היה לי דרכון אירופאי

אז הייתי יכול לעבוד באירופה, ומזמן הייתי עובר ללונדון (אהבת חיי). המחיה באוסטרליה יקרה, זה ברור. אני לא נוסע על עיוור בלי כסף. יכול לקחת גם חודש-חודשיים עד שמוצאים עבודה נורמלית. לכן אני נוסע עם כסף בצד. חוץ מזה שאחרי כמה חודשים אני מתכנן טראק בניו-זילנד ובערבות אוסטרליה.

nov97

New member
מיכאל 20

שלום לכולם, שמי הוא מיכאל בן 20 וממודיעין אני כבר המון זמן עוקב אחרי הפורום וזו בערך הפעם השניה שהחלטתי לכתוב משהו. אז כך: קורס לא עשיתי (מתחיל בזמן אמיתי ב-8 במאי בירושלים... כולם מוזמנים להצטרף). עבודות.... עשיתי המון חלטורות באירועים, עבדתי בזמנו בחבית בירושלים ובפראג באר... בין לבין ירדתי לאילת ומצאתי את עצמי מבלה כ-4 חודשים מאחורי הבר באקסיית!! (היה תענוג). עד לאחרונה מובטל ומיום חמישי האחרון התחלתי בבר חדש שנפתח ברעות (ליד מודיעין) עונה לשם DIABLO מקום ממש נחמד על תקן ביסטרו בר- הולך לעבוד חזק על אוכל טעים ואלכוהול איכותי! שתיה מועדפת- לף בלונד מהחבית דרמבוי, גלנמורנג'י, בד אפל, פיג'לינג וכו'... נ.ב. סליחה על כל טעויות הכתיב שיהיה לכם יום חביב!!! (החיים דבש!)

למעלה