"אני תמיד כאן.."

קובנר

New member
"אני תמיד כאן.."

אין מקום לדאגה. אני פה. חג אהבה?! מה זה אומר? שרק ביום הזה אנחנו אוהבים? "שבכל הלילות, אנו שונאים, חיות ואדם.. הלילה הזה, הלילה הזה, כולו אהבה.." אף פעם לא הבנתי את משמעות היום הזה. אשמח אם מישהו יסביר לי. גם אני אוהב אתכם. אפילו שאת שריתת אני קצת פחות מכיר. דאגתכן בהחלט ראויה לציון. תזכירו לי להכניס אותכן לרשימה שלי. סופש נעים. א. קובנר

E l i a n

New member
*מזכירה* ../images/Emo9.gif

וכיף לי שחזרת :) ברור שנדאג לך.. זה כמו למנהל המשני לפורום, אם תסכים לקחת עליך את התואר. אם כן, נדאג לעשות עליך הכרזה כיאה למשפחת המלוכה..או לפחות בערך..
וישנו מקום לדאגה,קובנר.. הרבה זמן לא כתבת.. הרשה לי לתקן,לפי ראות עיניי,מה משמעותו של יום זה: יום האוהבים (ולא-יום האהבה) איני יודעת למה הוא הפך למה שהוא היום,אך בזמנו,כך לפי הסיפור,שאימי ואבי היו צעירים,היה מן נוהג בחו"ל להביא מתנות כמו "שבוע גמדים" לזה/לזו שאת/ה אוהב/ת,בלי לגלות שזה את/ה. וכך,זהו יום האוהבים. אמנם,חלף זמן,וגם "חג" זה התמסחר והפך ל"יום אהבה"..של בונבונירות,בלונים,פרחים ולבבות.. אני מאמינה שהינך מכיר את משמעות "חג האהבה" האמיתי של ט"ו באב,למרות שגם הוא מאוד התמסחר.. וכבר אינו מה שפעם..למרות שאצלנו בקיבוץ עדיין חוגגים אותו יפה יותר מאשר בעיר.. אממ..זהו. משמעויות..היום כל חג..כל כך התמסחר..הופך לחג שצריך לתת בו מתנות..כאילו שלאנשים אין מספיק דברים.. *אבל זו רק דעתי* .. בקשר לסיפור/ים שלך,קובנר.. מצטערת שזה לוקח לי המון זמן..שאין לי.. אני מקווה שאתה לא חסר סבלנות.. יבוא יום ותקבל תשובה.. סופ"ש נעים,מקסים ורגוע. וכך גם להמשך השבוע. מעריכה מאוד וגם מכבדת.
אליאן

קובנר

New member
כבוד

אני לא אהיה מנהל שני לפורום (או משנה למנכ"ל, מה שזה לא יהיה), אני רוצה, ברשותך, להיות חבר פשוט, שנהנה להיות כאן. אני חושב שאת מסתדרת נהדר גם בלי סגן.. לפני כמה ימים קראתי שוב את ה"בוקלט" של נמרוד ופתאום הבנתי למה את מסיימת ב"כבוד" כל הודעה. בקשר לסיפור, אם הוא משעמם את יכולה פשוט לומר לי. עם פשוט עוד לא התחלת, או שאין לך זמן, אז קחי ת'זמן. א. קובנר

E l i a n

New member
כבוד חזרה :)

אז לא תהיה מנהל, אבל..אתה לא "חבר פשוט" :) טוב?
אבל סבבה שאתה נהנה להיות כאן. כי גם אני נהנית מנוכחותך.. וואי..אני משתדלת להמעיט בחיוכים..וקשה לי נורא..! .. איך הבנת לפי ה"בוקלט" למה אני מסיימת ב"כבוד"?
.. באמת לא קראתי עדיין את הסיפור..אבל אני אקרא. ואגיב. בכבוד :) אליאן.

קובנר

New member
מציאות הפוכה

תקראי את התודות. ממש ממש בסוף. אני חבר פשוט, במקום מיוחד. א. קובנר

E l i a n

New member
../images/Emo9.gif הכבוד הוא ליניב ..

מתופף, צלם, וחבר טוב של נימרוד. אבל תודה :) אם אתה כבר קורא את ה"בוקלט"..אני אשמח אם תתן את דעתך על הקטע ממנו לקוחה החתימה שלי בסופה של כל הודעה שאני כותבת. ואם תוכל להגיד לי,אשמח אם תגיד לי את הדעה שלך לגבי אלוהים- קיים,לא קיים,יישות אחרת..משהו כזה.. זה מעניין...
זהו.. אממ.. מה שתרצה. חבר פשוט,חבר מיוחד. בשבילי- אתה חבר. :) כבוד. אליאן.

למעלה