אני תקועה זקוקה לעצה

MKU4EVER

New member
זה כבר לא משנה

היה לי עו"ד גרוע שהצליח להוציא לי את הפיצוי המקסימלי לנפגע ללא נכות אבל מה שהכניס אותי לחובות זה התשלום לכירופרקטור שהעו"ד אפילו לא טרח לסדר לי כיסוי למרות שהודעתי והדגשתי לו זאת וכן הוא הטעה אותי וגרם לי לחתום על ההצהרה שאני לא דורשת יותר מהפיצוי ובכך הגענו לסיום התביעה. בנוסף, בעקבות הפציעה הייתי מוגבלת ופטרו אותי מהעבודה עד שמצאתי חלופית זה היה בשכר נמוך ובשעות חלקיות ולא תאם לכישורים שלי - 2 העבודות שלי כיום הם כדי שאוכל לעמוד שוב על הרגליים ולהגיע למצב שאוכל לחזור ולממן את הפיזיוטרפיה בנק אחר שהצעתי להביא אליו ערבים ולתת את הרכב כערבון דחה את הבקשה שלי למרות שהכנסתי משכורת לעוש

MKU4EVER

New member
אני תקועה זקוקה לעצה

לפני שנה וחצי עברתי ת.דרכים כשבעקבות כך יכולת העבודה שלי פחתה - בנוסף להיותי סטודנטית נוצר מצב שכיום האוברדרפט שלי טפח ל-14 אלף עם הכנסה חודשית ממוצעת של כ-1000 שח. מאחר ואני רוצה לשמור על הרכב שלי ולחזור לעמוד על הרגליים התחלתי החודש 2 עבודות חדשות אין לי בעיה להשיג ערבים אבל הבנק שלי לא יאשר לי הלוואה - מה עושים עכשיו? בנק אחר יסכים להלוות לי? נ.ב על פי העו"ד המשפט תוך מספר שבועות והפיצוי יכסה על האוברדרפט

למעלה