אני תקועה

supergirl17

New member
אני תקועה

שלום אני בת 20 ויש לי בעיה רצינית לגבי עתידי המקצועי, אין לי מושג מה אני רוצה ללמוד. רציתי לשאול לגבי הכוונה מקצועית- מה אחוז סיכויי ההצלחה שאני כן אמצא מקצוע שיתאים לי ושאני אוהב? ואותה שאלה גם לגבי הכוון גרפולוגי...

anchi1512

New member
גם וגם

שלום לסופר-גירל, גם אבחון מקצועי וגם הכוונה גרפולוגית יכולים להתאים ולסייע לך במציאת הכיוון. אבחון מקצועי הוא סדרה של מבחנים פסיכולוגיים, אישיותיים חלקם אובייקטיבים וחלקם סובייקטיבים, כלומר חלקם בוחנים את מה שאת אוהבת וחלקם את מה שמתאים לך לעשות ו/או ללמוד, חוו"ד המאבחן אמורה ליצור את השילוב שבין השניים [זה בגדול כמובן]. הכוונה גרפולוגית, למרות שאני מאוד מאמינה בה, איני מסוגלת או יודעת להסביר את מה בדיוק בוחן הגרפולוג, אך מניסיוני גרפולוגים דייקו באבחונם. בשני המקרים, כמובן, עליך למצוא מכון ו/או גרפולוג המומחים בתחומם. מעבר לכך ממליצה לך להתחיל ולקרוא קצת הסברים על החוגים השונים במוסדות הלימוד השונים ולהתחיל לבחון בעצמך מה נשמע מעניין לך ומה פחות, מה מסקרן אותך ומה פחות וכו'. כמו כן, נסי לזהות את תחומי העניין שלך [תחביבים, פעילות שעות פנאי, תוכניות טלוויזיה מועדפות עשויות להעיד גם כן, כך גם ספרים אם את קוראת וכו' וכו']. ושיהיה בהצלחה
ענת

למעלה