אני 1.65 כמה אני צריכה לשקול?

רוייקו

New member
את רצינית ?? ככה אפשר לתת לך תשובה

? צריך לדעת איזה מבנה גוף יש לך... בת כמה את ואחר כך לתת תשובה.

starit

New member
טוב אז שכחתי להוסיף כמה פרטים ../images/Emo8.gif

אז ככה 1.65 גיל 22 מבנה גוף ישר

רוני#

New member
או עכשיו הכל ברור ......

את צריכה לישקול 70 ק"ג ללבוש מכנס או שמלה מס. 36 נעליים - 38 - 39 טבעות בקוטר - 4.56 ס"מ זהו ..... - ענה לך על כל השאלות ? סליחה שהתשובה פשוט מותאמת לשאלה . רוני

starit

New member
רוני, לא יכול להיות אני שוקלת עכשיו

68 אל אני עדיין לא רזה (עכשיו אני לא שמנה ולא רזה) אבל עדיין לא רזה וכן המידה בנעליים היא 38 ואני ממש אבל ממש לא מידה 36 במכנסיים וגם לא בשימלה כרגע אני 44-42 מידה 36 זה לרזות באמת.

gal33

New member
כוכב, אהלן!!! אני כל כך שמחה לקרוא

את זה!!! תראי אותך, 10 חודשים אחרי הניתוח בדרך להיות פצצה עולמית!!! כל הכבוד לך!!!!!!!!! טפו טפו טפו!!! וואו, את בטח נראית מצויין עכשיו. עשית לי את היום, וזה לא היה קל (מדובר ביום ראשון על הבוקר...). גל. (מזה כשבועיים, אחת לשבוע אני מרפרפת פה מדי פעם, והיום ללא ספק היה שווה!)

starit

New member
וואוו תודה גל, לא ידעתי שאת ניכנסת

לפה, טוב את בטח לא תראי את מה שאני כותבת (רק בעוד שבועיים) אז אני אכתוב לך באימייל כבר

RomiVais

New member
וואו!!! ../images/Emo8.gif

ואת רוצה להגיד לי שאת רוצה לרדת עוד? כמה ירדת סך הכל? בעשרה חודשים בלבד? לדעתי זה ממש פצצה!!! כל הכבוד!!!! העיקר שתהיי מאושרת, שתצליחי להגיע ליעד שלך, מכל הלב, רומי

starit

New member
רומי תודה, עד עכשיו הורדתי 34 קילו

והיום הייתי בקופת חולים ושאלתי את הדיטאנית כמה אני צריכה לשקול והיא אמרה לי 65 אבל אני לא חושבת שאני יהיה רזה כמו שאני רוצה להיות רזה אז אני יוריד ל58-56

RomiVais

New member
../images/Emo50.gif

אבל אני בטוחה שאת כבר ניראת מצויין כפי שאת... הכי חשוב שאת תהיי מרוצה!!! אז בהצלחה, בטח ההרגשה נהדרת להרגיש את הסוף... ולהתחיל לשמור בלבד... אני כל כך שמחה בשבילך!!!
רומי

למעלה