אני 28 אחוז זונה.

Ophel McNeil

New member
אני 28 אחוז זונה. ../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

(הרבה פחות מהממוצע - 46), 76 אחוז טהורה (שוב - מתחת לממוצע), אמות בגיל 77, ויהיו לי את חיי האהבה הכי משעממים בעולם (2 גברים כולה, אחד מהם אני אוהב, אתחיל מגיל 19, הפעם הראשונה שלי תהיה במיטה ולהכין את עצמי לקשר ארוך). יהיי.

HuGo Hell

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo1.gif

אני אשכב עם 4. (לא קראתי מה יקרה עוד.) ואני 20+ אחוז כלבה. ואני 50 ומשהו אחוז הומו.

אני אשכב עם 14. ../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif

הראשון שלי יהיה בגיל 18, במושב האחורי של מכונית. ><

HuGo Hell

New member
XO ../images/Emo1.gif

בקשר ל-14 אני המום. את תשכבי עם יותר ממני
בקשר למושב במכונית- את יכולה למנוע את זה. וחוץ מזה אני לא מתפלא למה זה במושב האחורי. את קומפקטית

אני 21% הומו... ../images/Emo3.gif../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif

שתבינו, הממוצע הוא 32. >< וול, אני מאוד סטרייטית. ^^
אני אמות בגיל 65. >_______< ואת הזונה והביץ' עוד לא עשיתי. הו וול. אהה, והאיי-קיו שלי הוא 115, אבל זה לא כל כך נקרא, כי לא הבנתי מלא שאלות בגלל האנגלית, וגם היו כמה שאלות שזה דקדוק אנגלי, ואני לא -עד כדי כך- דוברת אנגלית.
אז אם אני אעשה את זה בעברית...

Magical me

New member
אני 7% זונה ../images/Emo13.gif../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

(המון פחות מהממוצע לדבריי יערה, 46) 82% טהורה, אמות בגיל 65 מסרטן, אשכב עם 6 גברים, 2 מהם אני אשכרה אוהב (הם בטוחים בקשר ל7% זונה?
), הפעם הראשונה שלי תהיה בגיל 17 בחדר בית מלון, ואני אהיה מאהבת מצויינת, ככל הנראה. אה כן, אני 20% כלבה. ו..שימו לב-90% חברה טובה! ^__^ זה אומר שאתם יכולים לסמוך עליי המון

Magical me

New member
אני 15% גיי.../images/Emo68.gif../images/Emo29.gifש

שזה הרבה מתחת לממוצע שהוא 32%. רק 1% של אנשים פחות גיי ממני, 0% גיי כמוני, ו97% גיי יותר ממני. או וול.

Charmed 4ever.

New member
|חלב|../images/Emo54.gif|מיוחדת|

אני 86%, אם אני לא טועה, טהורה. אמות בגיל 79. יהיו לי חיי אהבה עוד יותר משעממים! אחד! בגיל 19 במיטה שלי, אני אוהב אותו וגם אני צריכה להכין את עצמי לקשר הדוק. אני לא זוכרת כמה חברה טובה אני... 80 ומשו בערך. ולא עשיתי את שאר המבחנים עדיין... חוץ מה-אנ-טליג'נס וואטאבר שאני לא זוכרת כמה יצא.

Magical me

New member
*משתוממת*../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

תראו מה זה. אני, אחת מהאנשות הכי חולות בפורום, יצאתי כל כך תמימה. ואילו ליאל, תמימה ומתוקה להפליא, יצאה אה.. וול.. רבת פעלים בשעות הלילה

buffgirl

New member
אמממ... טוב. ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

אני אמות ב: August 10, 2063 at the age of 75 years old. קול. On that date you will most likely die from: (Cancer (39% (Heart Attack (15% (Horrible Accident (14% (Drowning (9% (Homicide (7% איזה ביאוס! יהיה לי סרטן. בעעע.. התקף לב נראה לי יותר סביר. עובר במשפחה. טוב, אני "אעשה אהבה" (חחח זה מצחיק..) רק עם מישהו אחד, במיטה שלי כשאהיה בת 19. אמרו לי להיות מוכנה למערכת יחסים ארוכה ומוצלחת... אני בכלל לא סקסית אבל. !..well, dah לא מפתיע.. 14%. אולי בעתיד... You are 85% Pure! (Very interesting.) פאק.. איי סאק!

למעלה