אני 6 שנים אחרי הלידה...

תמי 80

New member
אני 6 שנים אחרי הלידה...

הפורום לא מתאים לי..אה? בכל אופן יש לי 6 קילו שאני צריכה להוריד... קשה קשה. מזל טוב לכולכן.

1אורניתה

New member
הפורום מתאים לך

את יכולה ומוזמנת להישאר,כולנו באותה סירה,סוחבות את עודפי ההריונות. ספרי קצת יותר על עצמך.

תמי 80

New member
אוקיי בת 30

ילדה בת 9 וילד בן 6, ממרכז הארץ, מלאה, שוקלת 70 גובה 1.74... תמיד הייתי שמנה שהתחתנתי בגיל 20 שקלתי 88, לאחר הלידות הגעתי ל96, כיום אני כבר 5 שנים בסביבות ה70, כל חורף אני מעלה קילו בערך ובקיץ מורידה אותם... אבל הפעם ממש קשה לי... מה איתכן???

קודם כל ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

לי את לא נשמעת כ"כ מלאה אני מעל 70 קילו ומתחת ל1.74 והגדרתי את עצמי מלאה... בכל אופן את נשמעת במצב מצוין גם יחסית לעצמך אז תתעודדי. המון בהצלחה. שבוע טוב לכולן.

קלריסה

New member
אני הבחנתי כאן ב-2 פרטים:

אלף: התחלת להיות אימא בגיל מאוד מאוד מאוווווווווד צעיר בית: 70 קילו לאישה גבוהה כמוך, זה לא נראה לי ממש מלאה. אולי את קצת מחמירה עם עצמך?

חן123

New member
מותק, ברוכה הבאה

אנחנו לא נוקשים לגבי הזמנים אחרי הלידה, הכוונה הכללית היא לא ילדות בנות 14 שרוצות להראות כמו בריטני ספירס... (וסליחה אם העלבתי מישהוא) בקיצור, את בהחלט במקום הנכון, ובהצלחה

טיפוטף

New member
בטח שאת מתאימה

בקצב שלי, אני אמשיך להיות כאן גם עשר שנים אחרי לידה. אנחנו די קרובות בנתונים - אני שוקלת 70 וגובהי 1.76. אז את בטח לא שמנה! מה שכן, מי כמוני מבינה את הרצון לרדת מה"בסדר" למעמד הנכסף של "רזה".

אתי אתי

New member
ברוכה הבאה

בטח מתאים. אוכל זה פרוייקט של חיים לחלק מאיתנו. בחירה כל יום מחדש...גם אחרי 6 שנים...שמחים שאת כאן

למעלה