אני
וגם
ואפילו

יעל י

New member
אני ../images/Emo10.gif וגם../images/Emo7.gif ואפילו ../images/Emo4.gif

מחר עלי להודיע לעבודה מה קורה איתי ומכיון שברור שאני חוזרת לעבוד אני ככה. דימיינתי לי בחלומותי שאני מודיעה שלא חוזרת אבל זה לא ריאלי-חייבת לחזור. אני חוזרת למקום ועבודה ולאנשים שברובם אני לא אוהבת ... ואין ברירה מחר אני חייבת להודיע ויש לי מועקה.הרגשה של גוש שחונק...

משוש30

New member
אם את מרגישה ככה אז אולי בכל זאת

לא? או שזה ממש לא אפשרי מבחינה כלכלית? תעשי חישוב כמה ילך למטפלת או משפחתון והאם זה שווה...בקיצור אם יש אפשרות ממה שאת נשמעת הייתי נשארת עוד בבית ומחשפת משהו אחר

new mermaid

New member
../images/Emo24.gifאוי, איזו יאוש... אבל אולי>>

לכי תדעי, רק אולי:
התחלפו אנשים, או הגיעו חדשים נחמדים?
השתנתה האוירה?
יתברר שכיף לך לצאת קצת מהבית?
יתנו לך איזו העלאה או בונוס? (טוב, נו, מותר לחלום, לא?
) אל תתבעסי יותר מדי, תשתדלי לנוח בלילה להתלבש יפה ולהגיע עם חיוך ותמונות של הפיצי (עוגה זה מוגזם?
) ותפתחי דף חדש. אם את חייבת לחזור, תשתדלי לעשות לעצמך חיים קלים כי אנחנו בעבודה חלק נכבד משעות העירות שלנו. יופי, עכשיו את מוכנה להעתיק את ההודעה הזו ולשלוח לי אותה בחזרה בתחילת ספטמבר כשאני אהיה
כי אחזור לעבודה?

lulyK

New member
מקווה שלמרות על התחושות הקשות

תגלי שהשד לא נורא כל כך

אפרת12

New member
נורא מבינה אותך

אני מציעה שתודיעי שאת חוזרת - ובמקביל תתחילי לחפש משהו אחר. אולי במקום העבודה הנוכחי יעקמו את הפרצוף אם פתאום תודיעי שאת עוזבת, אבל אני מודיעה לך חגיגית שאת הרבה יותר חשובה.

אדר שלי

New member
מבינה אותך מאוד../images/Emo24.gif

ויחד עם זה, כשאין ברירה, אז עדיף לחשוב חיובי. אני יודעת שהרבה יותר קל לומר מלעשות, אבל תחשבי שאת עושה הכל למען המשפחה שלך במצב הזה ואולי כשיהיה יותר קל, תחפשי מקום שבו תהיי יותר מאושרת... מאחלת לך התאקלמות קלה! (אני אחרי 3 שבועות ועוד לא התאקלמתי...)

חיבוק גדול ומבין

זה באמת ג'יפה ומחניק ומעיק לעבוד במקום שלא רוצים. אולי כדאי לחזור ותוך כדי לחפש משהו אחר? מקווה בשבילך ומחזיקה לך אצבעות שתעברי את זה בשלום. ושאולי באמת ישתנה שם המצב לטובה. בהצלחה

עדי 5

New member
יעלי,אני מבינה אותך כל כך

בשבילי זה היה ה"דכאון אחרי לידה". כל כך לא רציתי לחזור לעבודה, לא רציתי להשאיר את דרור עם מטפלת אבל לא היתה לי ברירה. מקווה שקיבלת החלטה טובה ושעברת את היום בשלום. נשיקות

למעלה