אני
מפחדת

נאן

New member
ממה מה קרהההההההההההההההה?

למההההההההההההההההההההההה מה קרהההההההההההההההההההה?

תמר 26

New member
אלף סליחות מכולם ברחה לי הודעה ../images/Emo2.gif

עכביש חדר ללוח המקשים
ולא שמתי לב שתוך כדי התעסקות בזה נשלחה ההודעה הלא כתובה ולא מוסברת
ונכבה המחשב, והזכרון שלי מזמן ברח ...נזכרתי רק בבוקר כשלא הייתי ליד המחשב (בהילוך איטי
) שרציתי לכתוב הודעה ואפילו רציתי להגיב והפחד ? גם הוא הלך כבר, כנראה לא הגיע זמנו עדיין להיכתב... הוא בתהליכי התבשלות ואולי בכלל בתהליכי התמוססות.
על הדאגה
הכל בסדר.
ואתם נורא מתוקות

נאן

New member
העיקר שהכל בסדר......./images/Emo24.gif

בחיי כמעט חטפתי קפקפת לב.... בגילי המופלג. הלב עשה לו פליה קטן וסלטה..... העיקר שהכל בסדר.....ואם הפחד ישוב אני ופרדי (השרוול לחץ שלי) ומומיה 3(החבישה ברגל) נטפל בו אחרי שהוא יראה אותנו הוא כבר לא יחזור..... מספיק שקשוק העצמות שלי ושל טלי מחזון העצמות המשקשקות....... יגבר עליו..... מענין מה היה קורה אם היו מחברים בטריה איך זה היה משקשק...... חחחחחחחחחח סתם סתם אני צוחקת. זה משחרר איזה חומר......(אל תתפסי אותי במילה). ועושה טוב למח. פחות כואב... ראית את הסרט פטאש אדמס? עם רובין ויליאמיס אהובי? צריך לצחוק והרבה...... ולחייך גם כשכואב.... חיבוקים נאנוש... פרדי ומומיה3

תמר 26

New member
אוי נאנוש (פרדי ומומיה)

עשית לי חיוך גדול
וסתם פתאום מרגישה הרבה פחות חסונה ויותר פגיעה להכל. עם כל ההרוגים שהיו בשבוע שעבר בעזה והמבצע החדש הזה שמתגלגל שם (רק שלא יחליטו על גיוס מילואים חירום עכשיו: אחים, גיסים, ו...בעל), תינוק של מכרים שנפטר השבוע ממוות עריסה,
והפרסומות המזעזעות האלה בטלווזיה נגד תאונות בדרכים (עם הכסא הריק של הילד)...ואני יודעת שזה טיפשי נורא לחשוב על דברים שאין לי שליטה עליהם, ולא מקדם אותי בכלום ...טוב, זהו חשפתי טפח. את יודעת מתי ראיתי את הסרט הזה? ביום לפני טיפול ראשון... כמעט שנה אחרי אולי נראה שוב? סרט נהדר צוחקים הרבה אבל יש גם הרבה בכי. את יודעת שזה סיפור אמיתי?
וחוץ מזה שגם אני במועדון העצמות המשקשקות
אבל בלי קשר למחלה או לטיפולים (כתבתי בהודעה אחרת) כשאני הולכת יחפה אפשר לשמוע את כל האצבעות והמפרקים הכי קטנים של הרגל. כנראה יש לי מפרקים של זקנה או שהם זקוקים לשימון. מי שלא רגיל לשמוע חושב שאני מתפרקת, אבל הכל מחזיק מעמד. (בינתיים) זהו גמרתי לקשקש הולכת לחפש את מטמון האומץ שמתחבא מתחת למיטה או מאחורי הארון,
כשאמצא אצא משם. נאן את מצחיקה בטירוף, באמת מתאים לך רובין ווילאמס,
מה קרה לרגל
זה משהו חדש

למעלה