אני....

black_magic

New member
אני....

אני מרגישה חרא עם עצמי.. לא יודעת.. אני כל הזמן מסתובבת עם רגשת ריקנות.. שומדבר לא מצליח לי בתחום החברתי.. החברים שחשבתי שהם חברים הם לא חברים קשה לי להתחבר עם חדשים.. ואפילו הגעתי עד ללהכיר אנשים דרך האינטרנט, וגם מזה שומדבר לא יוצא.. ומשום מה יש לי תחושה שהכול נעוץ בעובדה שאני לקוית שמיעה.. אני תמיד מדמיינת לעצמי איך היו החיים שלי אם לא הייתי חולה בדלקת קרום המוח שבעקבותיה איבדתי את השמיעה.. בדמיון שלי אני רואה נערה שמחה, מוקפת חברים שהכול הולך לה מפני שאין לה בעיה לשמוע אחרים ואין לה בעיה לדבר בחופשיות (יש לי ליקוי קל בדיבור, וזה מפריע להתקשרות עם אחרים).. ואני לא יודעת מה לעשות עם עצמי, הגעתי כבר למצבים שחשבתי לשים קץ לחיי אבל משום מה תמיד היה משו שעצר אותי בסוף, המחשבה על המשפחה שאני אוהבת, על החברים (למרות הבעיות איתם), על העתיד שאולי יהיה יותר טוב.. אבל.. אני נואשתתתתתתתתת, אוי, התחלתי לבכות..

MetalBoy

New member
מכיר את ההרגשה

ואני חווה אותה ברגעים אלו.. אין לך מה לדאוג זה יעבור .. הכל יסתדר בסוף זה חייב להסתדר וגם יש לך תקווה זה טוב! את קובעת את העתיד שלך וכל עוד יש תקווה יש עתיד טוב יותר.. מטאל

black_magic

New member
נחמד שאתה היחיד שהואיל להגיב לי..

על בסיס מה אתה חווה את הרגשות האלו?

Lady_Voldemort

New member
היחדי? לא חשוב...

אמ אל תתאגי זה באמת יעבור אם את לא גרה במקום מסכן כמו שאני גרה בו אז בטוח שיש עם מי להתחבר.... כל אחד נהיה מדוכא מדי פעם במיוחד בגיל הזה ארג אני נשמעת כמו היועצת( איכס)

את לא היחידה!

תאמיני לי את לא היחידה. כל אחד מאיתנו מרגיש לפעמים ריקנות. תאמיני לי אני מסתובבת כבר כמה חודשים עם דמעות בעיינים כל הזמן בגלל מן טראומה שעברתי. ואני מרגישה שאין לי חברות למרות שיש לי הרבה. פשוט בזמן האחרון אני חושבת שהן לא באמת חברות בגלל שאני לא יכולה לספר להן מה אני מרגישה כי הן פשוט לא יבינו. עד לא צריכה לדאוג. אולי במקום לנסות להתחבר אל הרבה ילדים ביחד תנסי להתחבר למישהו או מישהי אחת שנראת לך נחמדה. אל תידבקי אליה או משהו פשוט תבואי אליה שאתם נפגשים ותתחילי לדבר. אולי יצא מזה משהו.

יכול להיות שאת דורשת יותר מדי מ>>>

חברות. לי, שנה שעברה, היה משבר חברתי אפילו שאני ילדה מאוד חברותית. יצא שלא דיברתי עם יותר משלוש בנות כל השנה. בחופש הגדול שנה שעברה חישבתי לעצמי, מה גרם לזה שאין לי חברות? פתאום הבנתי שאני דורשת מחברות דברים בלתי אפשריים. חברה לא יכולה להבין את מה שאני מרגישה תמיד אז... במקום להעלב ולהתרחק- הסברתי לה בדיוק מה אני מרגישה! את יודעת איך זה עזר? חברות לא מתקשרות אליך כל צהריים? מי אמר שהם צריכות להתקשר? תזמי את, תתקשרי את, ואז פתאום, יש לך המון נושאי שיחה אז גם הן יזמו שיחות! חברות לא מזמינות אותך כשהם הולכות לקניון או לראות סרט? תזמיני אותם ללכת איתך כמה פעמים ואז תהנו ביחד כ"כ שבפעם הבאה שהם יתארגנו לצאת את תהיי בראש רשימת המוזמנים. והעיקר הרבה סבלנות, יכול לקחת לך חודשים לבנות חברויות אבל אלל תתיאשי. גם, תתחילי הכרויות באינטרנט. תהיי פחות מרירה ואז יהיה לך מלא חברות וידידים. יש לי MESSANGER של MSN בכתובת הזאת. תרשמי OK?

black_magic

New member
קרואלה...

את קצת צודקת.. כשלא מבינים אותי יש לי נטייה להרחיק אנשים ממני.. אבל בזמן האחרון אני מנסה להיות פתוחה.. וזה לא עוזר לי.. ולא הבנתי מה לרשום באיזו כתובת??

black_magic

New member
לימונית..

יש לי כמה חברים.. ואפילו חברה הכי טובה, אבל בזמן האחרון אני מגלה שאולי היא לא החברה הכי טובה, כי היא התחילה להסתובב עם אחרים.. והחברות שלי, אני לא מרגישה שאני יכולה לספר להן את ההרגשות שלי, כי הן יגידו חפיף.. ובקשר ללהכיר חדשים, זאת הבעיה שלי, שאני לא מצליחה להכיר חדשים..

MetalBoy

New member
ילדות קשה ומלא בעיות אצלי..

אבל זה ישתפר.. זה משתפר לאט.. אל תדאגי הכל יעבור.. מטאל

NICOLE MOORE

New member
im sorry about that but usually

that`s the way nature works it is hard for almost every human being to accept to the society someone which is officialy not like the others that something is alegedly wrong with him on the other hand i believe that there are many ppl out in this world who are able to accept you just the way you are and in your case you just have to try harder to find them i personaly belive that in each one of us there is something special that only we have and im sure that if you will use all the other abilities that u have to show your friends the real you maybe they will also be "real" with u after all i think it was a great decision of yours not to hurt urself because of others im really proud of u and glad about that hope i helped u good luck nicole

אמרת שאת..

אמרת שאת לא יכולה לספר לחברה הכי טובה שלך את כל הרגשות שלך, אני מבינה אותך בדיוק! עברו עלי הרבה דברים קשים השנה שבהתחלה לא יכולתי לספר אותם לאף אחד ואחרי זה מתי שיכולתי וניסיתי אחת הבנות ש"נחשבת" החברה הכי טובה שלי אמרה לי משהו שכאילו ... מה שהרשתי הוא דבר שאני בחיים לא אוכל להרגיש וזה היה הדבר הכי נורא שקרה לי, אבל לא כעסתי עליה כי פשוט ידעתי היא בחיים לא תיהיה במצב שאני הייתי אז היא בחיים לא תוכל להבין. אבל אז נכנסתי לאינטרנט והתחלתי לדבר עם ילד אחד מאנגליה ולספר לו הכול. וזה רעיון ממש טוב גם בשבילך, לדבר עם מישהו שבחיים לא ראה אותך ומן הסתם בחיים לא יראה, זה חוסך את כל הקטע של המבוכה שפתאום צריכים להתחיל שיחה רצינית. הוא יכול להבין אותך יותר מכל בן-אדם אחר. תאמיני לי זה עובד.. ויש לך גם אותנו...........שכחת?

black_magic

New member
לימונית, מתוקה...

גם אני הכרתי מישהו דרך האינטרנט ולו סיפרתי הכול והוא הבין והיה לי איתו קשר מצוין, קשר מעולה ואני הייתי מכנה אותו בתור הידיד הכי טוב שלי.. ולפני שבועיים ניתקו לו את האינטרנט, ומאז לא דיברתי איתו והוא דיי חסר לי.. אולי זה מה שמעציב אותי, שכבר אין מי שאני יכולה לדבר איתוט, הוא היה היחיד.. ובקשר לאנשי הפורום.. אני באיזה פורום, ואני מנסה להשתלב שם.. אבל אני לא מצליחה בעודשם נוצרים חברויות, והם אפילו נפגשים וכולי...

התכוונתי אלינו...

אני מוכנה לשמוע אותך כל הזמן! אם את צריכה לדבר רק תגידי או תשלחי e-mail או משהו. אולי אני יכולה לעזור.

גיל קשה...

אני לא חושב שבעית השמיעה שלך היא הגורם לבעית הריקנות שלך, גיל ההתבגרות הוא גיל קשה מאוד, לכל מתבגר יש תקופות קשות בגיל זה גם אם נראה לנו שלכולם יש חיים טובים ומלאים חוץ מאשר לנו, אני מבטיח לך שלרוב האנשים יש בעיות ותחושות כאילה או אחרות השאלה הנשאלת היא מה עושים עם תחושות אילה? שוקעים במרה שחורה או שמנסים למלא את החיים שלנו בתכנים כאילה ואחרים,יש דרכים לפגוש אנשים וליצור עמם קשר (חוגים, קורסים וכו...). שלומי

למעלה