אני...

נונה85

New member
אני...

או קיי, אז ככה. הסיפור הוא שליכאורה אני, החיים שלי נראים נהדרים. אני נראית ממש טוב, אני סוטדנטית, בגיל 18. יש לי עבודה שאני ממש אוהבת, המון חברים, המון מחזרים, קשר מדהים עם אמא שלי ובכל זאת משהו ממש ממש דפוק אצלי. אני ממש רוצה אהבה, קשר רציני, מישהו שיהיה רק איתי ואני אהיה רק איתו. אני לא מסוגלת. אני לא בוגדת, כל בחור שאני יוצאת איתו יודע כל דבר שאני עושה, גם על כל הבחורים האחרים מלבדו. זה לא עניין הגיל, היה לי חבר כמעט שלוש שנים, וזה לא שלא מצאתי עעדיין את הגבר הנכון כי יצאתי עם המון, והיו המון שבאמת רציתי. יש לי ממש בעיה, קשה לי נורא לראות בגבר חייה שחושבת, ולכן נורא קשה לי להתייחס אליהם ברצינות. מעבר לזה, ואלי דווקא בגלל זה, הם סתם שעשוע בשבילי, נורא קשה לי המחשבה של ביזבוז הזמן שלי רק על אחד. מה לעשות, האם לנצח אשאר עם המון בחורים אבל בעצם לבד? ובלבד שמשהו רציני ומחייב זה משהו שאני ממש רוצה כרגע.

נונה85

New member
אה, ועוד דבר

מה שעוד יותר מקשה עליי זה, כמה הם קלים להשגה...וגם אלה שמנסים להלחם קצת, גם הם בסוף נופלים. ברגע שאני משיגה אותם, הכל מייד עובר לי

Vdrums

New member
את פאקינג בת 18, מה הלחץ?

אני לא אומר שזה מיותר ואני מבין את הצורך בקשר רציני אבל אין סיבה להילחץ. את מדברת כאילו את בת 33 שהשעון שלה מתקתק...

Jamison

New member
Al tealvi

At ha ahat she yeshla bait ba harim ve iveret,yesh lah porsh ve neha,yafa ve stuma.Yesh lah hakol ve en lah klum ve lo biglal ha ahava.Haval

Noam S

New member
תשני את הגישה חמודה

מה ז"א "קשה לי נורא לראות בגבר חייה שחושבת" ??? זה ממש מעליב מה שאת אומרת. תסלחי לי.

נונה85

New member
לא התכוונתי להעליב

אני באמת מצטערת אבל זו העובדה. אל דאגה, עוד לא התייאשתי, ולכן אני מחפשת בחור שיעמיד אותי על טעותי...בתקווה שאמצא אחד כזה.

למעלה