----> אני <------

zman3d

New member
----> אני <------

החלטתי להתאמן קצת במידול. אני ממדל את ... עצמי. אני מקווה שמי שמכיר אותי רואה את הדימיון :) מה חושבים ?

VooLKan

New member
אחלה רינדור

אבל יש כמה בעיות לפי דעתי, האוזניים ממבט קידמי נראות מאוד שטוחות אם תסתכל במראה בד"כ יש צורה מעוגלת. הצבע של השיער נראה מצויין אבל השיער לא נראה כאילו הוא יושב טוב, הצבע של העיניים מאוד יפה אבל לא נראה ריאליסטי, ובכללי אני לא חושב שיש מספיק הגדרה של הפנים, הם נראות מאוד פשוטות ושטוחות, אם לא מפריע לך אז תפרסם תמונה שלך שנוכל לדעת יותר טוב, תמשיך לעדכן אתה עושה אחלה עבודה.

h u s k y

New member
משהו בשפתיים הורס את המודל

ונותן לו תחושה toon כזה, חוץ מזה הגבולות של השיער עם העור מובחנות מידי וקשות מידי, אם אתה משתמש במפה ל density הייתי ממליץ שתתן שם blur מסויים

h u s k y

New member
לפי הלוק של התמונה השתמשת

ב ornatrix אם זה נכון אני הייתי ממליץ לך לעבור ל hair fx כי הפלגין הזה עושה שיער שנראה כמ וםרווה או שיח (מאחורה למשל)

refish

New member
נחמד, אבל...

שים תמונה שלך (צילום), כך שנראה את הדמיון בינך ולמודול שלך.

zman3d

New member
סבבה

צרפתי את התמונה המקורית שהשתמשתי כרפרנס. התמשתי ב HAIR AND FUR שבא עם מקס 7.5. זה הדבר היחיד שמתרנדר במנטל ריי.

ilankt

New member
חשבתי יש עיוותים במודל, אבל ככה אתה

חחחחח סתם צוחק
המודל דווקא נראה מאוד לך! עבודה מעולה!

VooLKan

New member
באמת

אחלה מודל דומה לך מאוד, רק מזווית קידמית תערוך את האוזניים כי בתמונה שלך המסגרת לא ככה שטוחה יש כמה עיקומים כאלה. חוץ מיזה מאוד דומה, עם הטקסטורה הנכונה וזה מאוד דומה לך.

zman3d

New member
360 of the hair

did some minor hair tweaks. i am aware of the litle hairless spot in the back and i am aware that i need to soften the front line somehow (where the hair starts). here's a nice 360 test (bink exe) - http://zivcg.com/temp/me_hair.exe

zman3d

New member
משקפי שמש

אגב, זה מידול מדוייק של המשקפי שמש שיש לי :)

refish

New member
אחלה, תמשיך לעבוד על המידול

טיפ! קח את הצילום שלך ותלביש אותו על המידול ותעשה אנימציה של המידול סיבוב כ-90 מעלות, רק לצורך בדיקה. זה יראה כמעט אמיתי.

למעלה