אני

אילנה.

New member
אני

יושבת בקהות חושים מוחלטת, כבר לא מבדילה בין מציאות להרגל, מי צודק או מה נכון. העולם הזה פתאום נראה לי כרכבת הפתעות לצעצועים אלימים, חדרי הפך לעולם כולו, לעונה כל הצרכים ואני מתמקמת ושוקעת לקליטתו. מנסה ללקט את המילים המעטות שנשארו ולהישען עוד קצת על הגבולות, אולי עוד אצליח לפרוץ אותם, ואם לא אז לפחות שיהיה לי איזה נוף להשקיף ולערוג אליו. מבצעת תנועות מכניות כמו להביא את הסיגריה לפה וממנו למאפרה, או רעידות בלתי רצוניות ועצמות שמתחכחות למנטוזו. משום מה מרגישה כמו רוח רפאים, והפעם זה לא בגלל הלבן שאני לובשת, מרגישה כמו כלום במובן של אין, מרחפת אל מול פני אנשים שלא מבחינים בהווה כלאי. ואני לא מרגישה משקל, לא מרגישה שתופסת מקום. אני לא באופוריה, אלא במציאות הזויה, בוהה מבטון העבר אל חלל העתיד. הלוואי ויכולתי לראות דברים כפשוטם ולהפסיק לרגע עם היצירתיות המעווותת הזאת.. כבר לא יודעת איך ליישר את הפיתולים האלה, שאני מהלכת בהם, ומתחבטת כל פעם בצידי העיקולים, פצועה, חבולה ומדממת, רטובה מדמעות משוועת לעזרה, אולי יש עוד איזו תקווה שמחכה לי בסמטה.

מריה...

New member
אני

"יושבת בקהות חושים מוחלטת, כבר לא מבדילה בין מציאות להרגל, מי צודק או מה נכון. העולם הזה פתאום נראה לי כרכבת הפתעות לצעצועים אלימים, חדרי הפך לעולם כולו, לעונה כל הצרכים ואני מתמקמת ושוקעת לקליטתו. מנסה ללקט את המילים המעטות שנשארו ולהישען עוד קצת על הגבולות, אולי עוד אצליח לפרוץ אותם, ואם לא אז לפחות שיהיה לי איזה נוף להשקיף ולערוג אליו. מבצעת תנועות מכניות כמו... רעידות בלתי רצוניות ועצמות שמתחכחות למנטוזו. משום מה מרגישה כמו רוח רפאים, והפעם זה לא בגלל הלבן שאני לובשת, מרגישה כמו כלום במובן של אין, מרחפת אל מול פני אנשים שלא מבחינים בהווה כלאי. ואני לא מרגישה משקל, לא מרגישה שתופסת מקום. אני לא באופוריה, אלא במציאות הזויה, בוהה מבטון העבר אל חלל העתיד. הלוואי ויכולתי לראות דברים כפשוטם ולהפסיק לרגע עם היצירתיות המעווותת הזאת.. כבר לא יודעת איך ליישר את הפיתולים האלה, שאני מהלכת בהם, ומתחבטת כל פעם בצידי העיקולים, פצועה, חבולה ומדממת..." לא...את לא קוראת את עצמך שוב...אלא אותי הפעם. הרשיתי לעצמי לצוטט את היצירתיות שלך שכל כך הבנתי ובכל זאת לא יכולתי להגיב. אולי, כי לרגע, את היית המראה שלי ועם עצמי כבר מזמן הפסקתי לדבר את לא לבד...אני לא יודעת עד כמה זה מנחם אותך, אם בכלל מריה...

לאילנה ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

העולם מסביב משתנה כל הזמן קשה לעמוד בקצב אבל כל אחד יש לו את הפינה שלו למצוא בה אור ואנושיות מאחלת שתמצאי את הפינה שלך שלך חנה גונן

בלו מון

New member
מזדהה

עם כל אות, כל מילה, כל פיסקה, כל שורה.. מזדהה עם הרוח.. עם הכוונות.. עם הרגש.. משוועת לעזרה!!!!!!!!!!!

onedayat atime

New member
גם אני

האנשים שמנסים לעזור.... ואני שמנסה לאמר מלים קטנות ונזהרות כדי לא לבלבל ולהפחיד.יום אחד אני סמרטוט.. יום אחד בציורים...ותמיד בפחד ובחרדות....אני מנסה לראות איזה טוב,איזה רגע שלווה...ואולי הדברים הם כך? מבולבלים? מכאיבים כל הזמן,מלאי חרדות?ואולי בתרופות? ואולי זו טיפשות? והאם זאת בחירה?אני מבינה , מבינה,מבינה....קשה כך לצאת מהבית....

אני

תוהה באופן יומיומי על מה יש בעולם. מרגישה כאילו אין מקום בעולם שאני ארגיש בו שייכות. חולמת בהקיץ על שינוי חיי, על אהבה שאין, על חברות שאין, על תחביבים שאין. מי אני? מי אני? האם הם רואים? האם הם יודעים? ומצחיק, אבל אני תמיד עונה לעצמי. אני תמיד מדברת לעצמי, ולא מפסיקה, שואלת שאלות, עונה תשובות, מסיקה, משיגה. אני משיגה. אני משיגה. מול כל כאב יש צחוק. מול כל מוות יש לידה. מול כל מחלה יש אדם שהבריא. מול כל גיהנום יש גן עדן. ולא, לא זה שנמצא אלעל במרום, אלא זה שנמצא בליבנו. הוא מדריך אותנו, גם כשאנחנו חושבים שזו לא הדרך. הוא שומר עלינו אבל רק אם נסכים להילחם. בגן העדן עליו מדברת, יש חיוכים שמחכים לצאת, יש רגעי שמחה שמחכים לצוץ. יש אתכם. ואותי. שמעבר למחשבות, אנחנו חשובים. אנחנו חשובים. למי שאנחנו לא יודעים עליהם, וגם חשובים לעצמנו. אבל קשה לראות את זה, ואנחנו מנסים להכחיש את זה. אבל אנחנו חשובים לעצמנו. ואם ניתן לחשיבות הזו להשפיע, נוכל לראות אור. נוכל לראות אותנו. ואת מה שאנחנו יכולים להציע. וזה הרבה. ואחרים רואים. אנחנו לא. אולי נתחיל לראות? אולי אני זו אני, ולא מי שרוצה להיות? אולי.. שני.

למעלה