אני

אני

כל הזמן פוחדת שחברות שלי , בנות גילי יתקפו אותי . אני מפחדת מצעקות , מהטחות . גם כשאין שום סיבה כביכול , אני משותקת . בשנה האחרונה זה התעצם מאוד . כשמישהו מתקשר אליי , אני נורא מפחדת לענות ולשמוע שכועסים עליי . לא יכולה להתמודד עם זה . וזה משבית לי את החיים . אם חברה רבה איתי . אני לא יכולה לזוז מהמיטה . מה עושים ?

עברת אולי התעללות כולשהי שגרמה לזה?

תפני לטיפול הפסיכולגי או משהו זה יעזור

כשכועסים עלינו...

את מספרת שאת מפחדת שיתקפו אותך, או יצעקו ויכעסו עליך, או שיריבו איתך. את כותבת שאת מפחדת לענות לטלפון, כי את מפחדת לשמוע שכועסים עליך. נשמע שזה גורם לך המון סבל. אני חושבת שלפעמים כשאנחנו מפחדים כך-כך ממשהו, זה בגלל שיש לנו כל מיני מחשבות מאיימות (שלפעמים אנחנו מודעים להם ולפעמים לא כל-כך) על מה יקרה אם...או על למה משהו הוא כל-כך גרוע... מה מפחיד אותך כל-כך שיקרה אם יכעסו עליך, או יריבו איתך או יצעקו? מה בזה נראה לך כל-כך נורא?

מפחיד אותי לדעת שלא מחבבים אותי

יותר מזה , אני פשוט נבהלת . ומאבדת אשתונות . אני מודאגת מהשפלה פומבית , אבל זה יותר מסתם משהו שבא מפינוק - אני רוצה למות באמת ובתמים . ולא עברתי התעללות מסויימת , מעולם .

היי ../images/Emo201.gif

נשמע שאת נורא סובלת ושקשה לך נורא. זה מאוד קשה להיות כל הזמן מבוהלים או מודאגים ולהרגיש פחד כל-כך גדול. כתבת שאת מפחדת שלא יחבבו אותך ושאת מודאגת מהשפלה פומבית. איך הפחדים האלה משפיעים עליך? יש דברים שאת לא יכולה לעשות בגלל הפחד? היית פעם בטיפול פסיכולגי? אני חושבת שזה יכול מאוד לעזור...

למעלה