אני...

שי1977

New member
אני...

שלום. רציתי לומר שאני חדש פה. והגעתי ל-פה, דרך ילדת החופים. אחרי שקראתי את המכתב שלה. אני לא יכול לחשוב. אני לא יכול לחשוב. אני מביע את כאבי בשיר שכתבתי לה. לך. ילדת החופים. ילדת החופים...ילדה ללא שם. את שם...בתוך כאב עמוק וכואב... ילדת החופים...ילדה ללא אהבה. את שם...בתוך מערבולת של רגשות... ילדת החופים...ילדה עם חיוך. מסתכלים עלייך מלמעלה... ילדת החופים...ילדה עם פרצוף. מסתכלים ואוהבים אותך... ילדת החופים...מבקש אני שי, שלעולם תחייכי. שלעולם תשמחי. ילדת החופים...מבקש אני שי, שתאהבי לעד. שתחבקי לעד. ילדת החופים...ילדה אהובה. את המלאך. שלי. ושל כולם/ן. ילדת החופים...ילדה נשמה. אל נא תהיי עצובה. בבקשה. אלין, אני מקווה שלעולם לא תדעי צער. שלך, שי.

שי ברוכה הבאה - אתה מקסים מאוד../images/Emo24.gif

יאאאאאאאאא איזה חמוד איך הבאתי אותך לכאן מהר אה? לא האמנתי באמת שתכתוב כאן אז אני =מודה לך על השיר המקסים ו המרגש אני תמיד כאן לצריך אם תיצטרך משהו אנחנו כאן משפחה חמה כזו משפחת פורום המיזחרית- מקבלת אותך בחיבוק ובאהבה כמו כולם כאן -כרגע הם ישנים אני שומרת כאן על כולם. אז שייי נשמההההההההההההה אתה מקסים - השיר שלך נורא נורא ריגש אותי - אני מדפיסה אותו תיכף , נו מה חשבת? שאני מבזבזת סתם שירים כאלו יפים? לא מה פאתום חלילה זה ישר עובר להדספה תודה חבר יקר שלנו- ותשאר איתנו. אוהבת תמיד >>>>>>>> ילדת החופים>>>>> אלין

הודעה- בקשר לשי 1977 כנסו../images/Emo92.gif

חברים יקרים שלי תשמעו- פגשתי מיקודם את שי 1977 בצאט של תפוז באחד החדרים- והזמנתי אותו אלינו - הבחור חב´רה מוכשר סוף הגרך הואו כותב שירים וגם כן כמוני אוהב ים- אז זה כבר החבר השני שאני מביאה לכם היום אותו ואת שגיא אז תקבלו אותם בבקשה יפה כמו שרק אנחנו יודעים בבקשה אישית ממני טוב???????? אוהבת חולה עליכם. <<<<<<<<< ילדת החופים<<<<<< אלין

שי מה קורה????????

אני רואה אלין רק מביאה לנו אנשים יופי אני שמח... נעים מאוד שי אני רותם...דרך אגב--שיר לא רע... *****רותם*****

אהלן אהלן (במבטא ערבי) ../images/Emo13.gif

אשלונק ? (מה שלומך בערבית?) אנטה אחי יבט´ל (= אתה אח שלי הגיבור!) מה קורה? ברוכים הבאים לפורום קודם כל!
שנית, כבוד גדול הוא לך שנסיכה כמו ילדת החופים צעדה איתך עד לפה והביאה אותך לפה. ממש נסיכה מהאגדות הילדה הזאת. אתם ממש מעוררים בי שוב לשבת ולכתוב שירים כמו שפעם הייתי כותב.... מקווה שתהנה מושון

tsipi35

New member
שי ../images/Emo77.gif ברוך הבא לפורום

מקבלים אותך בזרועות פתוחות לרווחה. ומקוים שתתרום לפורום. ספר מה אתה אוהב? איזה זמרים? ועוד כל מה שבא לך.

ברוך הבא.

מה קורה שי? אני מקווה שתהנה להיות פה כמו שאני נהנה לביות במשפחה הזאת. ואם אתה ידיד של אלין אז בכלל אתה מתקבל לכאן בלי מבחני כניסה שולם עוברים. (מבחנים של ידיעת המוסיקה, שמות של זמרים וכמה שירים אתה זוכר וכמה שירים הורדת עד היום באינטרנט) חחחחחח ממני ידידך, אלון זכריה.

שחור אחי כנס שניה דחוף

מה אתה מופיע או משהו כזה??? תקשיב, תרשום לי את האי סי קיו שלך או אם אתה מחובר למסנג´ר אז איך אני יכול להתחבר אליך בסדר נשמה?

כולה איזה משהו של גדנ"ע מנהיגות

אלון, אל תתרגש הוא לא זמר או משהו... שחורי, אתה לא כועס נכון ?! ננננ צ´חור!

שחור

New member
דבר ראשון מושיקו

אני כן זמר רק שעוד לא פצחתי בקריירה דבר שני אל תזלזל בגדנ"ע מנהיגות דבר שלישי אין לי מה להגיד חוץ מזה ולך אלון אני כבר אשלח מסר שחור

למעלה