אנ'לא מאמינה שאני אומרת את זה...

שייכת

New member
אנ'לא מאמינה שאני אומרת את זה...../images/Emo123.gif

אבל ראבאקקקקקקקק נמאס כבר בבית בגלל הגשםםםםםםם מילא היה שלג... אבל רק גשם ורוח בלי הפסקה?! יאללה מספיקקקקקקקקקקקק!!!! שיהיה בקיץ או ביום חם גשם, זה הכי כייף. כמו אז ברורה נבקה שבבוליביה, חם שחבל"ז והגשם לא מפסיק לרדת כמעט יממה שלימה... כל הרחובות הלא סלולים ולא מרוצפים נראים כמו נחלים שתושבי מדינת ישראל יכולים להתקנא בהם ואנחנו מחכים במלון ההוא עם הערסלים לטיול שלנו בג'ונגל, בביצות... אוףףףףףףףףףףף שלא יפסק הגשם לעולם... רק שאני אהיה שם לעוד חודש אחד...
שייכת. איזה געגועיםםםםםםםםםם ראבאקקק

אהובה.א

New member
יאאאאאא שייכת

כל המדינה מתמוגגת מכמויות המים הזורמות בנחלים כל העם חוגג שסוף סוף יש חדשות רק על מזג האוויר הנפלא כולנו פה נהנים כל רגע מהמאגרים , האגמים והנחלים שנוצרו בעקבות הגשמים הרבים שפקדו אותנו השנה ואת אומרת שנמאס לך?????? יאאאאאאא אני ממש לא מבינה את זה אני רק יודעת שכאשת משקה במטע תפוחים , אחד הגדולים בצפון , הבית שלי רגוע השנה. הרבה יותר מבשנה שעברה. אני רק יודעת שהשמחה מכל גשם שיורד רבה היא. אני רק יודעת שההנאה מכל סנטימטר שעולה בכנרת מציפה את הלב . ואני רק יודעת שלא חשוב כמה גשם יירד - זה עדיין לא מספיק למדינתנו הקטנה. לכן , אני מאחלת ומתפללת שהגשם הזה ימשיך עד אפריל ואולי ייכנס ליוני. כי קייצים היו לנו כמה שנים רצופות. חורף כזה לא היה כבר 11 שנים. ערב טוב לך

קרוסי יקר... ../images/Emo39.gif

ראה זאת כסימן טוב... ראה זאת כברכה... גשם זה סימן למעשים טובים. אז אולי בכל זאת יש כמה צדיקים בסדום...

למעלה