אנם לא פוטושופ אלא ציור שמן/אקריל-אבל עדיין..

jeannemoreau

New member
אנם לא פוטושופ אלא ציור שמן/אקריל-אבל עדיין..

היי חברים.... התחלתי לצייר ציור די גדול. על בד. אני מאוד אוהבת את ג'קסון פולוק, והבית שלי מעוצב בעיקר בשחור ולבן, ולכן התחלתי לצייר בעצם התזות צבע (גווני אפור, גווני לבן, כסוף ושחור) על בד גדול. עכשיו זה נראה לי די פשטני. פשוט בד קנבס גדול המלא התזות לא צפופות מדיי...די משעמם. הייתי רוצה להוסיף לזה משהו... שלא יהיה רק התזות.. בהתחלה עלה לי רעיון לצייר מעין פרפרים מופשטים בין ההתזות, אבל ירדתי מזה כי עשיתי לזה הדמייה בפוטושופ וזה היה נראה לי מאוד ילדותי, וזה ציור גדול שאמור להיתלות בסלון. הייתי שמחה אם הייתם יכולים לתת לי כל הצעה שהיא מדמיונכם!! :)) אני פשוט תקועה כבר חודשיים עם הציור הזה והוא לא מתקדם וסתם צובר אבק.... כמובן רק בגוונים של שחור\לבן\אפור\כסוף... תודה רבה רבה!

מלאכיית

New member
נשמע ממש יפה!!

ישר שקראתי עלה לי הרעיון שחייבים להוסיף משו קטנטן בצע.. אפילו נגיד לעשות קו אלכסוני באמצע בצבע אדום. עיגול בצד בצבע כחול. פרח בורוד...משו קטן בצבע. מה את אומרת?

jeannemoreau

New member
תודה מלאכיית!!אבל-

כל הקטע הבעייתי הוא - שאני עדיין רוצה להישאר עדיין במונוכרומטיות... כאילו - בכל זאת, לא לצאת מהלבן\אפור\שחור\כסוף.... אלא להוסיף יותר בקטע של צורה ולא בקטע של צבע.. אולי יש לך רעיונות לזה?? תודה רבה מעומק הלב בכל מקרה!!!

jeannemoreau

New member
אני מעלה פה אולי כמה תמונות-להמחשה

כמובן לא שלי - אלא תמונות קשורות לג'קסון פולוק - אבל אולי זה יכול להמחיש איזה סוג ציור זה, כי באמת קשה רק להסביר :))

מלאכיית

New member
אולי..

כמה צורות שהם גאומטריות, שליד כל ה"אי סדר" הזה יהיה נגיד כמה ריבועים? או נגיד ריבוע גדול עם עיגול בתוכו ועליו מלא קישקושים!?

אולי...

לצייר פרח בצד ימין, מעין חצי פרח שעלי הכותרת שלו נושרים לאורך כל הקנווס. אבל כשאני חושבת על זה, זה נותן תחושה קצת עצובה.. בואי נשאל ככה, מה את מנסה להעביר בתמונה

jeannemoreau

New member
היי קוקילידה,אהבתי את קו המחשבה דווקא :)

אני מנסה להעביר מודרניזם יותר... את הרעיון המופשט של המודרניזם. הבית שלי נורא מודרני וזה פשוט אמור להשתלב. מצד שני - אני לא רוצה שיהיה הכל הכל נורא נורא מופשט - כי זה פשוט לא מעניין כל כך... הייתי רוצה לשלב משהו ריאליסטי בכל המופשט הזה. פרח אחד גדול שעלי הכותרת שלו נושרים לאורך הקנבס יכול להיות באמת רעיון לא רע - אהבתי נורא את קו המחשבה הזה זה באמת אולי קצת עגמומי :) במיוחד כשהוא יהיה בשחור ושהרקע שלו הוא שחורים ואפורים.... יש לך רעיון דומה אחר? בעיקרון דומה? ממש יפה! תודה!!! :))

למעלה