אנני קמדן

שלמונזה

New member
אנני קמדן ../images/Emo168.gif

אנני נשואה לאריק אמא ל- 7 ילדים אמא שלה נפטרה בעונה הראשונה, בעונות מאוחרות יותר אבא שלה התחתן עם אישה אחרת. בתחילה אנני התנגדה לקשר עם האישה אך בסופו של דבר קיבלה אותה. אנני תמיד מנהלת חיים עסוקים. יש לה כישרון לתיקון ולסידור כל מה שצריך בבית. קשה מאוד להסתיר ממנה דברים. היא אוהבת מאוד את הילדים שלה ועושה תמיד רק מה שטוב בשבילהם. כשהיא היתה בהריון עם התאומים היא לקחה שיעורי פסנתר [למדה בכל הריון שלה לעשות משהו אחר] היא התחילה ללמוד בקולג' בעונות האחרונות חינוך. היא אפילו היתה מורה בבי"ס של רותי, אך עזבה את כל זה בגלל הרצון היותר חזק שלה להיות בבית ולתמוך במשפחה. מה דעתם על דמותה של אנני? - אוהבים/שונאים מה דעתכם על יחסיה עם הילדים שלה? האם אנני היא האמא המושלמת? מה דעתם כל היחסים שלה עם בעלה? הזוג המושלם? האומנם? פרק שאתם זוכרים מאוד מהדמות של אנני? אם אתם הייתם הכותבים - מה הייתם משנים בדמות? כל הערה עוד שהייתם רוצים להוסיף לגבי אנני, אם אתם רוצים להוסיף תמונות

שלמונזה

New member
וכמובן שהסקר שונה בהתאם../images/Emo168.gif

בסקר הקודם שאלנו אותכם מה דעתכם על אריק... אותי קצת הפתיע שהתשובה המנצחת עם 11 קולות "הוא בסדר ממש מתים עליו" בהפרש ניכר מאחור עם 5 קולות ניצבת התשובה "שישים יותר לב למשפחה שלו ופחות לאנשים הזרים מהכנסייה" אז הפעם אני שואלת לגבי אנני קמדן, הצביעו והשפיעו
יום טוב ושבוע נפלא לכולם

אממממ

אני מתה על אנני ^^ במיוחד על הקטע שהיא כ"כ מכירה את הילדים שלה אני חושבת שהיא אמא נפלאה לא מושלמת, אבל נפלאה אמממ היחסים עם אריק בסדר, למרות שהיא די מסובבת אותו על האצבע זוג... כמעט מושלם אמממ הפרק שהמורה של רותי קראה לה טיפשה ואנני כינסה את כל ההורים לזה הייתי משנה ת'קטע שהיא תמיד יודעת כשמשהו קורה עם הילדים שלה. אף הורה לא מבחין תמיייייייד תמיד כשמשהו לא בסדר

coralline

New member
ובכן...

הדמות די נחמדה, היא באמת אם טובה אבל לא מושלמת.. נורא עיצבנה אותי ההתנהגות שלה בפרק שבו מרי חזרה כנראה מפני שדי היזדהתי שם עם לוסי והשאר... אני ואריק זוג טוב לדעתי (8.99 נקודות
). אבל בניגוד לפרק ההוא בדרך כלל היא מבינה את הילדים שלה וזה חשוב. מה שנכון, זה מעצבן שהיא כמעט תמיד יודעת כול דבר וכמעט תמיד צודקת זה כזה מרי סואי ומעצבן אבל לא לאט הם די היתמתנו עם זה. אולי חלק פה לא חושבים ככה אבל לדעתי היו כמה פרקים שאנני (וגם אריק) היתערבו מאוד בענינים של הילדים שלהם בדברים שהם לא היו צריכים להיתערב או לפעמים הם אומרים דברים מעצבנים אבל בסך הכול הם בסדר גמור.

SoldieRonit

New member
Mother knows it all

זה המשפט שמאפיין את אנני:היא תמיד שם בשביל הילדים שלה,וכידוע הם רבים
היא יודעת על כל אחד ואחת מהם מה הבעיות שלהם-ומנסה לפתור אותם ביושרין או בעקיפין.אם היא לא יודעת מה הבעיה (ע"ע הפרקים שכולם רצו לעבור לחדר מעל המסך) היא תגלה זאת כמו חוקרת משעשעת עם פרצופים "מאיימים" ותצליח לבסוף "לחלוב" את זה מהאחד מהשמונה שיש לה-מה רובי לא נחשב?? אני מצדיעה לה-שמונה ילדים זה לא קל!! אני רק שואלת דבר אחד [ואם תוסיפו שרטוט להסבר,זה יהיה אפילו יותר נחמד
]-כל פרק אני שוברת את הראש איך בדיוק כל עשרה דיירי הבית מחולקים לחדרים

svety

New member
זה הולך ככה.

[נכון לעונה האחרונה ששודרה בארץ] מרי, לוסי ורותי גרות בעליית גג, או מה שזה לא יהיה. מאט ורובי גרים בחדר של שהיה פעם של רותי. התאומים גרים בחדר הישן של מאט. סיימון לא זז לשומקום. גם אנני ואריק לא. אני כמעט בטוחה שצדקתי.

svety

New member
יש בה איזה משהו מעיק.

זתומרת, וואלה. את מגדלת שבעה ילדים, רובי, כלב ובעל.את מבשלת להם, יודעת כל מה שקורה להם, נותנת להם עצות, עושה הכל לבד... ממש סופר וומן. הדמות שלה פשוט לא מציאותית בנקודה מסויימת, או לפחות הייתה ככה. למה הייתה? כי בתחילת העונה היא נהייה יותר... אנושית, אם אפשר לקרוא לזה ככה. עם התפרצויות ואפילו קצת דכאונות. היא לא ידעה את ה-כ-ל, היא לא הצליחה לפתור הכל בצורה מושלמת, היא גרמה לרוב בני הבית לכעוס עלייה. בקיצור- אנושית. מה הייתי משנה בה? אולי את זה שהיא יודעת הכל. למרות שלרוב האמהות, כולל לשלי הפרטית, יש נטייה לדעת את רוב הדברים שמסתירים מהן, הרי לדעת הכל זה בלתי אפשרי פשוט. אבל חוצמזה, הלוואי עליי אמא כזאת, ועוד יותר- הלוואי ואני אהיה אמא כזאת

למעלה