אנני

קיט

New member
אנני

אנני , תודה על הסיפור האישי... אני מחפשת סיפורים כאלו של אנשים שמצליחים להביס את זה. אבל אני לא חושבת שהגעתי עד למצב שלבן זוגך- אני מההתחלה קיבלתי את העובדה שזה נפשי. מההתחלה הבנתי שלמות- למרות התחושות- אני לא יכולה מזה .בגלל זה אני מקווה להפסיק את ההתקפים בלי תרופות . אבל המאבק הזה מתיש אותי . אין לי כוח לכלום. אני מרגישה כאילו כל יום שעובר סוחט עוד קצת את כוחות הנפש שלי. קיט

קיט-יקרה

יש לי בקשה. כשאת רוצה להגיב למישהו, וישמר ההקשר של התגובה-תגיבי באותו שירשור. כלומר במקרה הזה תלחצי נניח על כותרת ההודעה שלי, וכשתפתח ההודעה למטה תופיע האפשרות הוספת תגובה. תלחצי על המילים הוספת תגובה ותכתבי כרגיל את הודעותך-וככה תוכלי להגיב וישמר ההקשר. בתודה רחל-נשמה

../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

ואם את רוצה ללמוד להוסיף פרצופים להודעה, אז כאשר נפתחת הודעה, יש בצד שמאל ליד המקום לרשום כותרת להודעה משפט שאומר "סמיילים וסימנים לנושא". תלחצי עליו ויפתח לך חלון עם מלא סמיילי. באים עם הסמן של העכבר לסמיילי שרוצים להעתיק, לוחצים על לחצן שמאלי ליד הסימון של הסמיילי שמופיע בחלון, ובוחרים העתק-COPY אח"כ באים לחלון התגובה כאן, ולוחצים על הדבק PASTE בהצלחה רחל-נשמה

אנני

New member
היי, קיט ../images/Emo98.gif

כהתחיל לקבל את התרופה, הוא ידע שזה נפשי אך למרות הרצון הוא המשיך לסבול וכל הסובבים איתו. תמיד היה לי ספק קטן שאולי, אולי הפעם אין זו התקף חרדה. בזמן התקף חרדה להגיון אין יותר מדי מקום לכן לתרופה נוגדת חרדה הייתה פה חשיבות רבה: לאפשר טיפול בשיחות יעיל וממצה ודי מהר היה יכול לרדת מה תרופה אך להמפיך להרגיש טוב. אני מאוד מבינה על מה את מדברת כאת מתארת מצב של תשישות. כל התקף לוקח כל כך הרבה כוח להתגבר עליו ומוריד את הביטחון העצמי כל פעם בקצת עם השאלות הנלוות: איפה זה יתפוס אותי? האם אצליח הפעם הבאה להתגבר? אהיה לבד, יהיו אנשים תומכים או אנשים זרים מסביבי כשזה יקרה הפעם הבאה? מה יחשבו עלי? ומה לא... ובעצם כשאני תשושה אני לוקחת ויטמינים כדי לעזור לגוף שלי להתמודד וכשאני חשה חרדות אני לוקחת מה שדרוש כדי להתמודד. מה דעתך? נראה כל כך גרוע להיעזר זמנית בתרופה? אנני

קיט

New member
תודה אנני..

אנני... אני יודעת שזה טיפשי מצידי. אבל זה כאילו אני שבויה במו8סכמות ובסטיגמות על עצמי בעיניין הזה של תרופות. כאילו אם אני אטול תרופות זה מכניס אותי ישר לקטגוריה של אדם חולה ... אני דיי חדשה בעסק הזה . לפני האיבחון שלי לא שמעתי מעודי על התקפי חרדה , לא הייתי מודעת לזה שאני נמצאת בלחץ בכלל. ועכשיו אני מקווה להצליח לבד. לא לבד לגמרי . אני אנסה פסיכולוג ואם יש שם משהו שאני צריכה לחשוף- אז אני אחשוף אותו ואתמודד איתו כמו שצריך!! ואם זה לא יעזור אני אפנה לתרופות -אני לא שוללת אני רק מקווה לטוב .. תודה לך על היחס והתגובה קיט

לקיטי ../images/Emo74.gif ../images/Emo9.gif

לקיט קודם כל לקיחה של תרופות היא כבר התחלה של עזרה ושיקפצו כל האידיויטים על הלשונות הרעות ותקווי לטוב אני בטוחה שהוא יבוא שנה טובה חנה גונן

למעלה