אננננננננננשייייייםםםםםםםםםםם

אננננננננננשייייייםםםםםםםםםםם

יא אני לא בטוחה אבל כמעט בטוח נכון שמרי-קייט ואשלי התארחו ברקיע השביעי? אז יש בשמונה וחצי בהולמרק במתב דיגיטל ערוץ 20 ביס זה ערוץ שש בקיצור אין את הסדרה הזו בארץ אז יכול להיות שזה הפרק שהתאומות התארחו בסדרה זה בשמונה וחצי לא להפסיד!!!

אוף כנראה שטעיתי ../images/Emo10.gif כי...

כנראה יש את הסדרה הזו בארץ אבל מישהו יודע מתי יהיה הפרק עם התאומות? מה העונה עכשיו ובאיזה עונה הן יופיעו?

אולי בעצם לא טעיתי...

לא יודעת כי הסתכלתי בימים אחרים ולא היה את הסדרה הזו אז יכול להיות שזו פעם אחת שהתאומות מופיעות שם ואם לא אז לא נורא יכול להיות שיש כל ימי שישי את הסדרה ועוד כמה פרקים זה יהיה הפרק עם התאומות

ניצול שרשור

ראיתי אתמול (בפעם המאה) את הסרט חופשיות על הבר ושמתי לב למשהו- וילט נראית בול כמו אשלי!!! יש לה שיער גלי כזהואם לא מסתכלים על הפרצוף שלה אז ממש אפשר לחשוב שזו אשלי... במיוחד בקטע שהיא לובשת חולצה לבנה עם סמל של U.S.A שמזכירה את החולצה של אשלי עם הסמל של אנגליה... מה אתם אומרים?!

בעצם יכול להיות שטעיתי...

זה רק פרק 3 נראה לי התאומות מופיעות רק בעונה השנייה אני משגעת אתכם בקיצור תסתכלו כל יום שישי בארבע ותראו את הסדרה ואז אולי תראו את התאומות פרק אחד ומי שרוצה להקליט יש שידור חוזר בשמונה וחצי

כן זו הסדרה אבל...

וואי יש לי את הפרק של הרקיע השביעי במחשב וכולם במה שמשודר עכשיו מזה קטנים יש עוד זמן עד שהתאומות יתארחו... עד שישודר הפרק הזה אבל זו סדרה מזה יפה...

Nomero Uno

New member
קצת מידע על הסדרה

לפני כמה חודשים ביררתי על "הרקיע השביעי" ועל הפרק שהתאומות יופיעו בו אז אתם צפויים קצת להתאכזב הפרק עם התאומות הוא הפרק השמיני בעונה החמישית ושמו הוא "Gossip"

למעלה