אנננננשיייייייםםםם

jingle bell

New member
אנננננשיייייייםםםם../images/Emo6.gif

שלום אנשים... קוראים לי כיסוף (כיסופים=געגועים.!) בכל מקרה אני בת 14 מאשדוד ואני שומעת ואוהבת מוניקה סקס... תודה לרותם ששכנעה אותי להיכנס לפורום מקווה להשתלב יפה(חחחחחח) והאייקון שלי זה-
... וזהו!

כיסוף?!?!?!?!?!? אהההההההה../images/Emo168.gif

איזה מלכה את!!!!!!!! ברוכה הבאה אחותי
לאב יו!

jingle bell

New member
תודה../images/Emo6.gif

קודם תגיד לי ברוכה הבאה אני לפני שעתיים הגעתי מחו"ל והדבר הראשון שעשיתי היה להיכנס לפורום

jingle bell

New member
שלום לך שלום...../images/Emo6.gif

אממ רק עכשיו נכנסתי לפורום ואני לא כלכך מעודכנת אז אני אנסה להתעדכן בכל אופן אני חברה של רותם גוזי בת והיא עזרה לי להחליט להיכנס לכאן אז אם בא לך לעדכן אותי בפרטים אני אשמח see ya!

Just Adi

New member
שלומלום../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo140.gif ../images/Emo60.gif

כיסוףףף כוסית!../images/Emo163.gif

מה קורה איתך????? ברוכה הבאה.. מקווה שתהני בפורום ושתהני לך.. אגב בפעם הבאה.. את לא מזמינה לי מונית מהחרטה ברטה הזה.. הגרוזי החרא הזה(אני לא גזענית אני עצבנית!) הפעיל לי על מונה, ובכלל לא ביקשתי, ואת יודעת את המרחק שלי מהבית שלך... את רואה יצא לו 35 ש"ח בן זונה עשה את הדרכים הכי ארוכות כדי להגיע אלי במקום לסוע ישר (דרך כביש החוף) הוא נכנס לתוך העיר ומה לא עשה.. קיצר כשהגעתי (כמו בדרך כלל הנהגים מבקים 15 או 18) הוצאתי לו 20 ש"ח את רואה הוא עושה לי יצא לך 35 אמרתי לו חרא לא ביקשתי מונה אז הוא אומר לי אבל זה מה שיצא והתחיל לצעוק כמו מורה לספורט (אהמ אמא אהמ) בסוף אמרתי לו זה כל הכסף שיש לי זרקתי את הכסף על המושב הקידמי ויצאתי מהמונית... והוא ממשיך לצעוק דרך החלון קיצר עשיתי לו תנועה (כמו, לך דחוף אצבעות) והמשכתי הביתה...(מהחניה לבית..) אוףףףףףףףף איזה סיפור... נ.ב (אני לא נוהגת לעשות כאלה תנועות!)

חחחחחחחחח יאקרוע..../images/Emo163.gif

שכחת לשים את הסמיילי (האיקון) ואת עדיין קורעת אותו עם החתימה שלך...!

למעלה