אנננשים.

CitizenErased

New member
אנננשים.

סורי שאני מציקה עם זה אבל כן, זה עדיין חשוב וכן זה עדיין מאוד יכול לעזור
בבקשה תכנסו ללינק הזה ותלחצו על DEMAND IT! http://eventful.com/demand/D0-001-000977064-2 ותעבירו לכל מי שאתם יכולים
זה באמת באמת יכול לעזור.

../images/Emo2.gif ממש לא!../images/Emo223.gif

אז פטריק אולי נראה כאילו הוא באמצע אורגזמה כל ההופעה אבל הם ענקיים תראו פעם אחת כששמים את ההופעה שלהם באחד מהMTVים ודה יוזד לא יבואו.. אנחנו ניסע בשבילהם

Bleed for Me

New member
../images/Emo6.gif

כן הם באמת ענקיים,לא טובים בלייב כמו מיוז אבל הם סבבה לגמריי

../images/Emo45.gif.. טוב אבל הצבעתי../images/Emo223.gif

והוא משגע אותי שכל פעם אחרי שמצביעים הוא מראה את ההופעות שיש בארץ ורשום גרין דיי.. צריך למחוק את זה איכשהו

CitizenErased

New member
כן...

זה נחמד שאתם על כמות גבוהה של אנשים אבל שימי לב שכתוב שהעצומה נפתחה לפני איזה.. שנה חח זה נראה קצת מגוחך שהשגתם 200 חתימות בשנה. כשתגיעו ל1000-2000 חתימות זה גם יהיה נחמד ויפה אבל תחשיבי שהאמרגנים יקבלו את זה ויראו בכמה זמן זה נעשה. הם יחשבו "זה התחיל כל כך מזמן שיכול להיות שחלק כבר לא אוהבים אותם".. שלא לדבר על זה שאין אפילו הודעת פתיחה בעצומה הזאת וזה נראה דיי חובבני. הסיבה שפתחנו למיוז עצומה חדשה בEVENTFUL ולא המשכנו עם הישנה שנפתחה לפני שנה וחצי בערך זה בגלל שלא רצינו שזה יראה ככה.. והנה אנחנו מתקרבים ל200 חתימות בפחות מיומיים! חח

../images/Emo216.gifואללה..

לא חסר עצומות, יש אחת שעומדת על יותר מ-3 אלף קולות. אבל לא אני אמרתי שזאת תהיה עצומה שכדאי להתמקד בה, זה הפורום, אני מודעת לעובדה שהיא ישנה. מי שרוצה לחתום שיחתום וזהו..

CitizenErased

New member
גם זאת של ה3 אלף היא כבר מלפני יותר מחצי שנה

הסיבה שנתנו יחס לעצומה הקודמת שלנו זה בגלל שתוך פחות מחודשיים הגענו ל3000 חתימות. ועשינו המון המון רעש מסביב לעניין כולל כתבה בYNET.. שכתבו בעקבות זה שהגענו לכמות הזאת כל כך מהר.

למעלה