אנסה עוד הודעה כיוון שלא עונים

LiX rAn

New member
אנסה עוד הודעה כיוון שלא עונים

אני כבר אחרי שלושה חודשיים סובבתי את הברך אמרו לי שזאת מתיחה... אני אחרי פזיותרפיה והכל עכשיו אחרי שלושה חודשיים הברך שלי נפוחה שאני מקפל אותה יוצאת בלוטה כזאת בצד אני לוחץ עליה עם האצבע וזה אפשר .. היא לא קשה וגם שהרגל ישרה הצד נפוח עכשיו אני שואל מה זה?.. נוזלים?. וצריך להוציא את זה עם מזרק ?.. הייתי אצל האורטופד .. אבל אני רציני הוא לא נראה לי מבין .. ניסה להתחמק .. אני שלושה חודשיים אחרי הפציעה ולפי מה שידוע לי מתיחה ברצועות עוברת תוך חודש חודשיים .. יש כאן תשובות בבקשה?...

לא יודעת אצל מי היית, אבל כדאי

שתוודא שהיית אצל מומחה ברכיים. יש היום בכל קופ"ח 2-3 אורטופדים מומחים לברכיים. בתור מי שיש לה בעיות ברכיים - ההבדל בינם לבין האורטופדים הרגילים - עצום!!!!!!!

LiX rAn

New member
איך אני מגיע למומחה דרך הקופת חולים

? אני במכבי צריך הפניה ממישהו?.

תשובות

עכשיו אני שואל מה זה?.. קשה לענות על סמך התאור. צריך לבדוק. נוזלים? יכול להיות תופעה חוזרת של נוזלים במפרק על רקע פציעה. זה מעיד שמשהו לא ממש בסדר (את זה כבר הבנת לבד) וצריך לבדוק מה. וצריך להוציא את זה עם מזרק ?.. שואבים נוזלים רק עם בכמות מאוד גדולה. אם לא משתדלים להמנע מזה. החלמה מפציעה ברצועות הצידיות אכן אורכת זמן לא רב. לך לאורטופד או פיזיותרפיסט שמתמחים בברך. הרבה פעמים נוסף על הפגיעה ברצועות יכולות להיות פגיעות נוספות. כמו כן יש מספר פציעות בברך שיש להם רקורד מפואר של פספוס באבחנה . רק כדי לוודא שזה לא המקרה לך למומחה.

תשובה בנוגע למומחה הברכיים =

אני לא מקופ"ח מכבי, אבל אם יש לכם מוקד זימון תורים, אז פשוט תתקשר ותבקש לקבוע תור אצל אורטופד מומחה ברכיים. האורטופד שלי, ד"ר אליהו טל, עבד עם מכבי, אבל עבר למקום אחר ואני לא יודעת אם הוא עדיין עובד איתם. בריאות

LiX rAn

New member
תודה לך

אני יקבע תור לפיזותרפיה ונראה כבר מה הוא ייעץ לי

רק ש... ובלי לפגוע בכבודו של אפ'חד

אני הייתי מתייעצת עם אורתופד לפני פיזיותראפיה ולא להיפך.

LiX rAn

New member
הייתי לפני שבועיים אצל האורטופד

כמו שאמרתי .. והוא לא נתן לי תשובה מספקת ובפיזיותרפיה אמרו לי לקבוע טור אם משהו לא בסדר אחרי שסיימתי עם הטיפולים אז ללכת שוב לאורטופד ?...

בוא ואספר לך סיפור ומקווה שתבין את

כוונתי: אני שניםהולכת לאורטפדים, אף אחד מהם לא ידע מה יש לי בברכיים. שמעתי הכל - פיקה קטנה, סחוס שחוק, רק תבחר. עד שלא הלכתי לאורטופדמומחה ברכיים, כלום לא זז. ואני מדברת על כאבי תופת בברכיים בפרט וברגליים בכלל. וכדי לחדד את הסיפור - האורטופד שלי, המומחה, נמצא בחופש, אז נאלצתי ללכת לאורתופד "כללי". האורתופדית הזושללה כל מה שאמר לי המומחה. הבדיקה שלה היתה כ"כ שיטחית. ושתבין אני גם מטופלת אצל פזיותראפיסט, והכל מאומת גם שם. לכן, בלי כל קשר לפזיותראפיה, שעוזרת ללא ספק, כדאי לך גם ללכת להתייעץ עם אורתופד מומחה ברכיים שיהיה שבוע מצויין.

הנה סיפור, מקווה שיעזור לך להבין

כוונתי: אני שניםהולכת לאורטפדים, אף אחד מהם לא ידע מה יש לי בברכיים. שמעתי הכל - פיקה קטנה, סחוס שחוק, רק תבחר. עד שלא הלכתי לאורטופדמומחה ברכיים, כלום לא זז. ואני מדברת על כאבי תופת בברכיים בפרט וברגליים בכלל. וכדי לחדד את הסיפור - האורטופד שלי, המומחה, נמצא בחופש, אז נאלצתי ללכת לאורתופד "כללי". האורתופדית הזושללה כל מה שאמר לי המומחה. הבדיקה שלה היתה כ"כ שיטחית. ושתבין אני גם מטופלת אצל פזיותראפיסט, והכל מאומת גם שם. לכן, בלי כל קשר לפזיותראפיה, שעוזרת ללא ספק, כדאי לך גם ללכת להתייעץ עם אורתופד מומחה ברכיים שיהיה שבוע מצויין.

LiX rAn

New member
אני ילך למומחה בירכיים

אם המצב לא ישתפר בקרוב אני לא סובל מכאבים תודה לאל אבל יש לי כאבים חדים כנראה ברצועה לעיתים נדירות אני מקווה שבעוד שבועיים אני יתחיל ללכת לחדר כושר ובסוף הקיץ אני ישכח מהפציעה הזאת

למעלה