אנסטסיה בהרצה.... אנחנו נחכה

אנסטסיה בהרצה.... אנחנו נחכה

הבוקר עברתי ליד אנסטסיה ושאלתי מתי פותחים. אמרו לי שעוד מעט, אבל ארוחת בוקר תהיה רק בעשר וחצי.
אני ביום חופש, אזבעשר וחצי ״התייצבנו״ שם, אבל ארוחות הבוקר עדיין לא היו זמינות (חלק כן וחלק לא) - כי היתה הפסקת חשמל.

התפריט נראה מאד נחמד, הסבירו לנו למה הוא לא זמין ברובו, אוקיי, אבל הגישה לטעמי היתה קצת אדישה. ממש חבל!

לא נשארנו, אבל סיכמנו ביננו שנחזור בעוד חודש אחרי ההרצה, למען הטבעונות והפרגון לה.
יש במקום גם הרבה מוצרים שווים למכירה כמו אבקת קקאו, סוכר קוקוס, חליטות תה של pukka
לא ראיתי מחיר על שום דבר, זה משהו שאני לא כל כך אוהבת.

אנחנו כן נחכה ונחזור, אבל קשה לי לראות לא טבעוניים נותנים עוד צאנס

אם כך נחכה

ועד אז, בפעמים התכופות שאני מגיעה לת"א אני אמשיך להינות משאר שפע המסעדות הטבעוניות או הידידותיות שהולכות ומתרבות. בינתיים נרשמה לחיוב השווארמה הצמחית מסויה שב"פלאפל היפו" באבן גבירול.
ומחכה להזדמנות לנסות את הפיצריה הטבעונית החדשה

חבל שרק בבועה...

למרות שלפחות יש כמה רשתות כמו גרג וקפה קפה וארומה שהולכות לקראת..אבל זה עדיין חסר...

לפני יומיים ישבתי בגרג לראשונה לבדוק את התפריט הטבעוני
בא לי לנסות הכל שם! התחלתי מהשקשוקה אנטיפסטי
(ת'כלס שקשוקה רגילה רק בלי הביצים והחלק של האנטיפסטי מתבטא בחתיכות בטטה)
טעים פלוס הלחם שהגיע בלוויית חמאה ורטבים לא טבעוניים (המלצרית ציינה אז אמרתי לה שהיא יכולה כבר לקחת אותם)

בגזרת הקינוחים היו רק סלט פירות
ומשקה סויה עם סילאן ונישנושים

אז פירות יש לי בבית לא מעט (אני עדיין רק 50 אחוז 811)
המשקה די סיקרן אותי וגם הנשנושים
אלא מה - אין חלב סויה

בדרך הביתה נזכרתי שקניתי בשוק פייסל (בואכה נהריה) אננס ב12 שח:)
הוא היה מושלם!

subatoi

New member
כמו שכתבתי אצל השכנים, צריך לכתוב לגרג על זה.

אני אישית כבר שומע על הקטע של הרטבים פעם שלישית (אחת קרתה לי). וזה כ"כ חבל, כי הם מציעים הרבה יותר מארומה או קפהקפה.
צריך לכתוב להם שוב, כמו שכבר כתבו להם בעבר. הם ירעננו את הנהלים. ואולי מתישהו הרשת הזו תקלוט משהו .
http://www.gregcafe.co.il/index.php

אני אכלתי שם השבוע את אחד התבשילים שלהם, והיה טוב. אין לי מושג מה היה שם בפועל לעומת התפריט, אבל זה היה טעים.

subatoi

New member
עלית עליי, כזה אני.

בליין.

אבל רק אם החברה טובה.

בינתיים קיבלתי מייל אישור אוטו

.....
לאיזשהו שינוי...משקה סויה עם נשנושים במתנה...

למעלה