אנסטסיה הצטלמה בעירום כמעט מלא לרול

אנסטסיה הצטלמה בעירום כמעט מלא לרול

טוב, נו צריך כותרת מושכת, לא?! צ'מעו, אני יודע שבשילכם אני חדש בפורום אבל אני פה כבר מרגע ההקמה ואני די מכיר אותכם כבר לפי השירשור היכרות שערכתם, ויודע מה מצב העיניינים. בגלל מצבו המקרטע של הפורום, יש לי תוכנית (
) רב שלבית להרמת המורל של הפורום ולהצטרפות אנשים חדשים!! השרשור הזה נועד לכך, ולכן אני מקווה שכל מי שיש לו רעיון פצצתי
לשינוי המצב מוזמן להוסיף הודעה. אני לוקח על עצמי לטפל משימה שתעלה בשירשור הזה ואני בטוח שגם דירטי, פריק אוף נייצ'ר ואחיו התאום ישמחו לעזור לי במשימה הנעלה הזאת. יכוליות שאתם לא מכירים אותי, אבל תסמכו עלי- 3 שנים (!) ניסיון במועצת תלמידים זה לא צחוק!!
תכנים- הפורום הוא איך שאנחנו נראים, לכן חשוב לעזור ולפתח אותו לפני שמגייסים עוד אנשים. עלינו לחפש חומר על אנסטסיה, להוסיף אירועים, מאמרים ותמונות רבים ככל האפשר בכל נושא שקשור לאנסטסיה, ((כמו לדוגמא: מועדי יציאת קלפים (יש אתר מצויין לבירור) האתר המוקדש למלחמה בסרטן, גלריות של הקליפים וכו')). כשהפורום יתפתח, הביקור בו יהיה יותר גדוש ומעניין ואנשים שישוטטו בו יחזרו עוד פעם כדי להמשיך לקרוא ולהתעדכן.
פרסומת- לפורום אין מספיק תהודה, אין לו מספיק פרסומת בתפוז. לכן אני מצווה
על דירטי לפנות למערכת תפוז ולברר מה עושים בעיניין. אפשר להוסיף פרסומות בעמוד הראשי, או לבקש ממנהלי פורומים אחרים לפרסם אצלם, כאלה שקשורים למוסיקה, בעיקר, או להערצה. נוכל לפרסם את הפורום כ"פורום המעודכן" והחדש של אנסטסיה. או משהו בסגנון, שימשוך תשומת לב. אולי "המשופר" או משהו. העיקר שלא נהיה ערוץ 10. כמו כן, מיום זה כל מי שקרא את ההודעה הזו ישנה את החתימה שלו באופן דחוף ל: (נניח שI זה |) IשמאלI גם אני חבר בפורום אנסטסיה IבלונדI ב-IתפוזI אנשים (758) כתובת מקוצרת: http://www.tapuz.co.il/anastacia
בבקשה להקפיד על הנוסח המדוייק הזה!
אם החתימה שלכם ארוכה, בבקשה תורידו אותה לתקופת זמן קצרה ותכתבו את מה שכתבתי. בחתימה שלי למשל, אני מוחק את השיר ומשאיר רק את השורה עם הרוח. והפרסומת. לפחות לבינתיים. פליז
הכנתי רשימה צנועה
של כל האנשים שביקרו בפורום הזה. אנחנו צרכים לפנות אליהם ולבקש מהם לחזור אל הפורום ולבקר בו בקביעות. אחרי שנפתח אותו טיפה, ואני מאמין שהקבועים עכשיו יעזרו לי, נהיה גאים בו ואלו שהתייאשו ממנו יחזרו ויבקרו בו שוב. DIRRTY FREAK OF NATURE A.L BOY DEVILISH ANGLE beautifulfighter loveme4me shmulikiphere love amor lizaliz kenny girl mulan d i love you glow girl NIR הראשון חולה על אנסטסיה עידיתוששש מזל דגים 1 ו...אנוכי. אם כל האנשים האלו יכתבו בקביעות בפורום, יש מצב.
תרומה לפורום- נא לחרוש על האינטרנט ולמצוא כמה שיותר מידע ותמונות, וגם לעשות דברים בעצמכם! לתרגם שירים, להקפיא תמונות מקלפים, לצייר קריקטורות וליזום משחקים. כל המוכשרים לדבר, אני מאמין שכל אחד יכול למצוא משהו. למי שקרא עד עכשיו, אני מקווה שהבנתם למה אני מתכוון- באמת להתחיל להזיז פה עיניינים, כי לפתוח שירשורים סתמיים.. אמממ... זה לא מה שעושה את ההבדל. בטח יש כאלה שחושבים, מי הוא בכלל, רק הגיע וכבר משתלט לכולם על העיניינים... אם תבואו מקטע של לתרום ולעזור לפורום להמריא, זה יהיה הרבה יותר יעיל. אז קדימה, לעבודגה, ולמי שיש רעיונות יכול להוסיף למטה בשירשור. אני מאוד מקווה שהרעיון שלי יצליח. אני כבר ממחר מתחיל לצייר בטירוף כל דבר שקשור לאנסטסיה, כולל לוגואים, תמונות קריקטורות ופארודיות. תזכרו, חברים- חופש עכשיו, יש לנו זמן לה-כ-ל! קדימה לעבודה!! ולדירטי, מנהלי האהוב- סליחה שגנבתי לך את התפקיד. אבל הייתי חייב לתת דחיפה קטנה קדימה. וכדאי שגם תתחיל לברר- איפה מי כמה ולמה. אבל קודם כל- להתחיל ליזום- משחקים, חידות וסקרים חדשים. בהצלחה לנו!!! ותחשבו על זה!

בבקשה תקראו את ההודעה שלמעלה../images/Emo70.gif

זה ה-מון, אבל תעשו את המאמץ, זה חשוב ! ותפעלו למען הפורום, כי זה הפורום שלנו אונחנו רוצים שהוא יפרח וישגשג, לא?! להרבה לא אכפת, אבל אם כמה אנשים שרוצים לשנות ואכפת להם יעשו את המאמץ, זה יצליח! וכולם לכתוב בכל פורום אפשרי אחר כדי שיראו את החתימה החדשה שלכם שאתם עומדים לשנות באופן דחוף- ל (מה שבא אחרי המשפט הבא עם הרוח)! למען הפורום!!!

טוב, הנה התגובה...

דבר ראשון כואב לי הראש מלקרוא את זה, אבל סיימתי!!! דבר שני אני עכשיו ישנה את החתימה שלי, אבל אין שום סיכוי שבעולם שאני מוחק את המילים בשיר שלמטה... ודבר אחרון, אני קצת דיברתי עם מעריצת אנסטסיה, והבאתי לה קישור של הפורום והיא לא נכנסת, בקיצור אני מנסה להביא אנשים לפורום הזה גם בלי שתגיד לי...

DIRRTY

New member
תקשיב..............

קודם כל אתה חדש חדש אבל אם רצון להשקעה ענקנקית וכל הכבוד לך
שנית שהפורום נפתח בדיוק יצא הקליפ החדש של אנסטסיה "לוב איז הכריים" ומאז היא בתקופת ביינים אנחנו מביאים תמונות חדשות מעיתונאות ויגאל מביא חומר חדש על האלבום הבא אנחנו כעת פותחים הודעות סתמיות כדי שהפורום לא יסגר על ידי הנהלת הפורוםמים ואחרי ההודעה שלך ננסה לקיים משחקים בקשר לאנסטסיה
ישר כוח

LoVeMe4Me

New member
בואנה יש לנו אוצר בפורום../images/Emo8.gif

אתה צודק אני יוסיף את הפורום לחתימה למרות שאני גולש כמעט רק פה ויש לך אחלה רעיונות שיעזרו לפיתוח הפורום

תודה לכם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif כנסו ../images/Emo26.gif

שניכם נשמות טובות!!! (לא לדאוג- אני אשכנזי
) אבל בכל זאת- לא תעצרו אותי! אני אמשיך להעלות לפה אינפורמציה ותמונות שדוד ימהר להכניס לגלריות, אם הוא יודע מה טוב בשבילו!
דרכגב, מי צייר את כל הציורים המהממים בעיפרון שכבר יש בגלריות? תודה רבה על המחמאות, אבל אני עדיין חושב, בלי קשר להצלחת הפורום שכדאי עדיין לפתח אותו ולהוסיף כמה דברים, ואם אפשר גם אז ולהימנע משגיאות כתיב של המנהל
אם אי אפרסם את הפורום בכמה קהילות אחרות, לא יימחקו לי את ההודעה
לא נורא- כמו שאומרים- !!step in time מעכשיו זה
, אבל שווה לקרוא בכל זאת... מישהו כבר הגיע לפרק 10 בספר הפולחן שלי?
"הארי פוטר ומסדר עוף החול"!!! בקרוב אני אעלה לפה את הפרק הראשון בתרגום לעברית..מעין טיזר שעבדתי עליו...
ואתנחתא קומית לסיום- "סיפרתי לירדן, ידידה שלי (לשעבר, כי היא טוענת שכמעט שברתי לה את עצם הזנב, סיפור ארוך) מהכיתה על הניתוח שאנסט' עברה, אז היא הסתכלה עלי במבט מזועזע
ואמרה (שימו לב, לא נגענו!): "או מיי גוד! בטח לקח להם שעות למצוא את הגידול הזה בתוך הציצי שלה!" חחחחחחחחחח, איך שאני התפוצצתי...

DIRRTY

New member
מה באמת../images/Emo35.gif

אתה באמת תעלה לפה פרק ראשון מהארי פוטר יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש ואני מצטער על השגיאות אני הייתי בכיתה א' וכיתה ב' בכיתה טיפולית אבל השקעתי ומסוף כיתה ב' עברתי לכיתה רגילה לא תמיד יש לי ממש טעיות כתיב עלה פשוט אני ממהר להקליד ולא שם
מה אני רושם כי אני לומד עכשו הקלדה עיוורת וזה תוצאות הלוואי

סתם בצחוק, לא נעלבת, נכון../images/Emo35.gif אין לך

כמעט שגיאות כתיב.... רק בגלריות... אם יורשה לי.... להעיר... שאם בא' היא מילת תנאי.... ולכן אומרים... עם- יחדיו, ביחד, בצוותא: "עם מפורסמים"- ולא "אם מפורסמים"... אתה סולח לי? :)

סתם בצחוק, לא נעלבת, נכון../images/Emo35.gif אין לך

כמעט שגיאות כתיב.... רק בגלריות... אם יורשה לי.... להעיר... שאם בא' היא מילת תנאי.... ולכן אומרים... עם- יחדיו, ביחד, בצוותא: "עם מפורסמים"- ולא "אם מפורסמים"... אתה סולח לי?
טוב, לילה טוב לכם
, אני ממשיך לעבוד על התרגום שלי..... ובאמת אין לך כמעט שגיאות כתיב... עודד האוצר

יופי../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif ליילה טוב לכם... ../images/Emo29.gif

אני הולך להמשיך לתרגם...

DIRRTY

New member
להזכירך אתה עשית שירשור תמונות

ואני הכנסתי אותו לגלרייה אדומי כדי שלא תשקר פן תתפס

למעלה