אנסטסיה

DIRRTY

New member
אנסטסיה../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif

היא עלתה לתהילה אם הלהיט "אי אם אוט
" האלבום שלה מכר בעולם יותר מ15 מליון עותקים
היא מביאה לנו להיטים בלתי נשכחים והיא לא אחרת מאנסטסיה
– אחד השמות הלוהטים באירופה היכנסו עוד היום לפורום של דיוות הסול - פופ forums.tapuz.co.il/anastacia *פורסם בהתאם למערכת אישורי הפורומים*

DIRRTY

New member
../images/Emo108.gif

............................................................................................................................................................................................................... לא כפרה היא רחוקה מלמות רק אתמול היא שיחקה עם אן סינק ועוד סופרסטרים כדורסל הייתי מזמין אותך לפורום לראות את התמונות הקורעות אבל כבר מובמן לי שאתה טרול וזה לא ההודעה הראשונה שאתה מנסה לעצבן אותי ללא הצלחה שהיה לכם יום טוב נ.ב. - זכרו אנסטסיה
אתם לא

jerri

New member
טז רגע, היא אאוט או לא? ומי אמר

שהיא חיה? זה בדוק?

אין, אאוט, מה זה משנה?

אם לדעתך היא שרה יפה/לא יפה, מה עוד כבר צריך לשקול כדי להחליט אם לשמוע אותה? אם אחרים גם שומעים אותה? למה? נ.ב ממש לא נראה לי שהיא היתה גבר. אם כן, אז גבר מאוד מאוד נשי.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גם אני חשבתי ככה בהתחלה.. (בתחילת דרכה) אבל היא לא הייתה פעם גבר

מאיה1983

New member
גם אני שמעתי את זה

כנראה זו שמועה שתפסה ממש ממש חזק.... ואולי יש בזה מין האמת!?

נראה לי שאנשים חושבים ככה בגלל

הקול שלה.. בפעם הראשונה ששומעים אותו הוא נשמע כמו גבר שעשה שינוי מין.. מבינה

מאיה1983

New member
לא יש לי הרגשה..

שזה היה כתוב באחד העיתונים כשהיא רק פרצה. אולי שמועה שבאה מחו''ל מאיזה עיתוני שלא הבין את הדברים נכון או שסתם רצה להיות נבזי..

i l0ve u

New member
וואלה?!

וואי איזה זיןןן אני נוסעת עכשיו לסופ"ש באשקלון........ באסה..

מאיה1983

New member
איזה קטע....

הייתי היום בשנקין וגם בדיזינגוף... נכנסתי לחנות של ESC ואל תשאלו קיבלתי חולצה, אבל הם שיכנעו אותי לקנות פלאפון!!!! אוף... אל תכנסו לשם! זה הרסני ביותר... ד''א עכשיו אני בכפר יונה.. היום יוצאת לצוף על המים...

היא לא גבר כי היא חלתה בסרטן השד

בתחילת השנה. נאלצו לכרות חלק נכבד משדה הימני לאחר שהתגלה לה שם גידול סרטני. היא עברה הקרנות והיום היא מתאוששת וחוזרת לעצמה. דרקון

למעלה