אנפורמציה בנושא פוסלאן ומצב כלייתי

פוטון

New member
אנפורמציה בנושא פוסלאן ומצב כלייתי

כבעלה של חולת לופוס מאד ותיקה עם הסטוריה מאד מורכבת אשר "נהנתה" מהרבה תרופות לאורך הרבה שנים, אבקש לציין מנסיוננו, עובדה בנושא התרופה הנפוצה - פוסלאן, אשר כנראה לא ידועה מספיק לציבור הרופאים והרוקחים ומשמעותה חשובה מאד גם לחולות לופוס. בריחת סידן מוגברת עקב שנים של נטילת סטרואידים וגם תרופות אחרות. כדי לפצות ולמנוע אוסאופרוזיס כאשר הוא מתחיל להתפתח, מתווים מתן פוסלאן. אולם קורה ואצל הרבה מחולות SLE גם מצב הכליה התדרדר עם השנים. במצב של חוסר תפקוד חלקי של הכליות, השפעת הפוסלאן לא מתקיימת ולמעשה נחסמת ע"י הכליות שלא פעילות די כדי לאפשר את פעולת הפוסלאן, כפי שהוסבר לנו, גם נגרם נזק נוסף. לכן אצל נשים חולות לופוס עם חשד לאי תפקוד כליתי וחשש להתפתחות אוסטאופרוסיס, יש לחפש פתרונות אחרים שכנראה כרגע כוללים רק דיאטה והתעמלות. אני מפנה לידיעתכן אנפורמציה זו כדי להפיצה בפורום בצורה נכונה וזהירה

נועה בת

New member
פוסלאן

גם לי פוסאלן עשה רק רע רע רע , אבל יש פתרונות נוספים כמו אפלא D3 בשילוב עם ויטמין D יפה מצידך פוטון על ההזהרה !

PowerFul

New member
נועה בת...

אלפא D3 הוא ויטמין D בעצמו... רק לידיעתך

נועה בת

New member
קובי ...../images/Emo8.gif

אני יודעת אבל אני מקבלת את שניהם . בדקתי שאני לא טועה . אבל נותנים לי גם וגם , אולי תוספת מוגברת .. לא יודעת . אני עם אוסטופורוזיס 70% ככה שממש חייבת תוספות

gaia20

New member
פוטון, תודה רבה על המידע ../images/Emo127.gif

לאן נעלמת לנו? מקווה שהפעם תשאר, יום טוב,

למעלה