אנפורמציה על חליפות גלישה

genkey

New member
אנפורמציה על חליפות גלישה

אני מעוניין לקנות חליפת גלישה אני מתלבט בין משומש לחדש ומזה חליפה מודבקת ומולחמת איך יודעים שהחליפה מותאמת היטב לגוף איזה חברה הכי טובה ואים יש הבדל רב בין החברות אשמח מאד אים תענו בהקדם תודה מראש

dizzzi

New member
אם כבר שאלת..

האם קיימות חליפות שמתאימות גם לגלישה וגם לצלילה?

genkey

New member
נושא: אנפורמציה על חליפות גלישה

genkey תוכן: אני מעוניין לקנות חליפת גלישה אני מתלבט בין משומש לחדש ומזה חליפה מודבקת ומולחמת איך יודעים שהחליפה מותאמת היטב לגוף איזה חברה הכי טובה ואים יש הבדל רב בין החברות אשמח מאד אים תענו בהקדם תודה מראש

ZONEX

New member
הסבר

ההסבר הוא קצת ארוך אתה מוזמן להתקשר ל 0502302009 ונישמח להסביר לך

surfpoint

New member
תשובה

בעיקרון החליפה צריכה לשבת עליך כמה שיותר צמוד בגדר הנוח (יש לקחת בחשבון שתנועה במים קלה יותר) מבחינת חברות זה לא ממש משנה אתה משלם בעיקר על השם כי בסופו של דבר אותה חברה תופרת את כולם בדומה לנעליים או ריצרצים(חברה אחת בסין מכינה את כל הנעלי ספורט שאתה מכיר) אן חליפה שמתאימה גם לגלישה וגם צלילה למרות שהשנה חברת GUL יצאה עם חומר חדש שהוא גם עבה מאוד ומחמם מאוד אבל עדיין גמיש מאוד. אז בעיקרון אפשר לנצל את החליפה גם לצלילה. חליפה מורכבת ממספר חלקים של בד בעובי שוני ובהרכב שונה לכן החלקים מודבקים ותפורים בתפר עיוור(התפר נמצא בחצי העובי של הבד) הלחמה זה סה"כ חומר מומס על החיבור של הדבק והתפר בשביל למנוע חדירה של מים.

למעלה