אנפית מונגרובים

אנפית מונגרובים

פעם שהיה אפשר לטייל בסיני אפשר היה לראות אותן ביתר קלות בעצם גם היום. ולראיה... הן קיננו לאורך החוף על שיחים ובדרום סיני השיחים הם מנגרובים. יש מין דומה של האנפה הקטנה הזו בארהב הברית עם אותו שם אנגלי כיום יש הרבה מהציפור הזו בחוף הצפוני בכלובי הדגים ולפעמים איזה פרט בודד עובר לחוף או לשובר הגלים. מישהויודע איפה הן מעבירות את הלילה אולי באי בלגונה? שתי התמונות צולמו בחוף של דהב לפני כשבועים

מישהוא יכול לעזור לי בזיהויי

קניתי מגדיר אבל לא מוצא למה זה דומה
עד כאן שאלה יומיומית בפורום. ועכשיו
מי שרותה לכסח יאאלה תתחיל עלי יש לי נסיון מה עם צפרים עם פתיל קצר והרבה הרבה ידע
אז לכם לאלו שהדרחתי לפני 20 שנה ולאלו לפני שנתיים, כדי לגדל צפרים צריך ס ב ל נ ו ת והרבה.. לא כולם הדורמים וגם את הלילד ההוא (אני חף מפשע לא הדרכתי אותו אבל ברוריה ואחרים) היה צריך לגדל. לסיכום למתעצבנים ולנפגעים תסתכלו על הסיקסק הלחוץ הזה ו..... תהנו

שמע, גם אתה שמנדריק

וכדאי שתפסיק. אטמוספירה כזאת באמת לא תייחצן יפה את הנושא ולא תזמין אנשים נוספים להתקרב לזה (או לפורום). אם אתה כזה חמוד, לך צפה במכוניות (גישתך לנושא די דומה). מכוניות, לא כזה נורא שפחות אנשים יאהבו.
and go find yourself a telescope

nubijar

New member
זקוקל:

כנראה שגם אתה וגם השלך לא הפלקתם לי מספיק עם החצובה, בסוף יצאתי שמנדריק.

nubijar

New member
פורום חדש בתפוז: שמנדריקים

מי שרוצה להצטרף שיצור קשר איתי או עם זקוקל.

אוקי הגיע הזמן לצאת מהארון

אני שמנדריק ואני גאה שאני שמנדריק בנוסף אני שרמנטי ספונטני סוציומטי ואנטיפטי לא ממש גאה אבל זה מה יש

למעלה