אנפמיל AR - שאלה

gali melenboim

New member
אנפמיל AR - שאלה

קניתי היום את האנפמיל בתקווה שזה יעזור לקטנה שלנו להפסיק לפלוט... על האריזה רשומה דרך ההכנה אבל לא צוין האם ואיך לחמם (אם בכלל ואם כן, האם במיקרוגל או רק במחמם בקבוקים או קערת מים חמים? ועוד שאלה לגבי הכמויות, האם ללכת לפי הטבלה המצויינת על גב האריזה? או לפי החישוב שציינת כאן מספר פעמים? 150CC ליממה לק"ג משקל גוף? אשמח לתשובות מהירות...

פורמולה

בהתחלה חישוב על פי 150 לקג ההכנה- קודם מערבבים במים בטמפרטורת החדר כפית מדידה ל 30 סמק לאחר מכן ניתן לחמם אם צריך- לאחר שערבבת היטב אם הולך טוב את יכולה להגדיל כמויות בהצלחה

gali melenboim

New member
תודה רבה!

יש שיפור משמעותי בפליטות. לרוב היא בכלל לא פולטת!!! במיוחד אם אני מקפידה להחזיק אות במאונך עוד 10 דקות אחרי האוכל. אבל, הצואה שלה נעשתה קשה במיוחד וביום הראשון הייתי ממש צריכה לעזור לה להוציא בעזרת מדחום (אני לא אחזור על זה - הבנתי שזה עלול להרגיל אותה לא ללחוץ לבד). היום היא הצליחה כבר לבד אבל מאוד כואב לה כשהיא מוציאה. יש לה יציאה כל פחות מ-24 שעות כך שאני לא חושבת שזה עצירות. כמו כן רציתי לשאול האם כדאי לתת תה שומר במקום המים הרתוחים על מנת לסייע לקיבה? (אני מתכוונת לקנות שומר טרי ולבשל את התה לבד ולא לקנות את תה השומר עם סוכר הענבים) תודה! גלי

gali melenboim

New member
קו תמיכה של חברת הייצור של אנפמיל

לכל המעוניינים - יש לחברת הייצור של האנפמיל AR קו תמיכה ישראלי. הטלפון רשום עם האריזות ועונים שם אנשים מיומנים ומקצועיים. התשובות מספקות ועוזרות מאוד.

למעלה