אנקדוטה מאתר הכרויות

אנקדוטה מאתר הכרויות

גם לכם אומרים שבאתר הכרויות צריך לשלוח הודעה שתהיה קשורה לתוכן הכרטיס של הבחורה ושלא תראה כמו copy/paste? אני אומר שהתמונה רלוונטית הרבה יותר מכל משפט שתשלח לבחורה ואם תמצא חן בעיניה, אפילו "היי" יספיק.

לפני שבועיים נכנסתי לאתר והיו 2 בחורות שונות עם תמונה שהדגישה את העיניים שלהן. לשתיהן כתבתי בדיוק את אותו הדבר אחד לאחד (copy/paste), משפט שקשור לעיניים הכחולות שלהן. אחת לא הגיבה. השניה כן. דיברנו ונפגשנו. רק בדייט השלישי הסתבר שלא רק שהעיניים שלה לא כחולות, הן בכלל אפורות! (מזל שאני יכול להאשים את התאורה בתמונה).

מה המסקנות? שכל אחד יקח את זה לאן שהוא רוצה אבל אולי באמת להודעה שאנחנו כותבים אין משמעות אמיתית וכמו שכתבתי, התמונה עושה את כל ההבדל? כלומר אם התמונה תמצא חן בעיניה הבחורה, גם "היי" יספיק ואפילו משפט (מחמאה) שלבסוף יסתבר שאינו נכון.

Shamy

New member
אני אתחיל בזה שהלוואי והיה לי עיניים אפורות זה נשמע מגניב

אמשיך ואמאר שקופי פייסט לכל בחורה באתר הכרויות מצד הבחורה זה נורא מעליב, כי כמה כבר קשה לך להשקיע 2 דקות מהחיים כדי לכתוב משפט מעניין על האופי של הבחורה ולא יופי (לא שזה יופי זה משנה לכתוב עליו משפט)

אז לדעתי היא שתמיד תכתוב משהו אישי כי זה גם מראה קצת זלזול הקופי פייסט הזה, אנחנו מדברים על בחורות , אנשים לא מכונה...לכמה בחורות פנית כבר שאתה צריך לעשות קופי פייסט?! מה זה מכולת?....לא לעניין אחי..

שנית אם כל מה שחשוב לך זה בעיקר יופי ופחות אופי , אתה תהיה בן אדם הרבה פחות מאושר בחיים ובזוגיות בפרט אז אני מקווה בשבילך שהרשימת מכולת שלך לבן זוג כוללות גם תכונות אופי מעבר לעיניים כחולות ושיער בלונד (העיניים שלי ירוקות ומי שבחר בי רק כי יש לי עיניים ירוקות אני יכולה להגיד לך שאני מהר מאוד קלטתי והעפתי..כי יופי נעלם עם השנים ותשאר רק עם האופי וזה מה שחשוב בעיקר!)

או איך סבתא שלי ז"ל אמרה : אתה מתחתן עם תמונה או עם בחורה?!

אני מודה שקצת הלכתי לאיבוד

עם ההקשר בין מה שאני כתבתי לבין מה שאת כתבת על אופי ויופי.
&nbsp
כהערה כללית אני אוסיף שאין לי שמץ ולו הקטן ביותר לגבי האופי של הבחורה, רק ממה שכתוב בכרטיס שלה ולכן יהיה לי מאוד קשה להתייחס לאופי שלה בהודעה שלי אליה.
&nbsp
הערה כללית 2: מי אמר שעיניים כחולות ושיער בלונד = בחורה יפה?

Shamy

New member
אתה דיברת על עיינים כחולות!

הנחתי שהיות ומדובר על הסטיגמה אתה מתייחס גם לשיער בלונדיני

אגב....אני לא הייתי פונה לבחורה בכלל עם כרטיס שאין מספיק פרטים למעט תמונה (דהיינו טינדר?)
אלא מחפשת אתר שנותן לך גם ידע על האופי שלה..כמו OKCUPID

לצערי שוב נתת לקפיצה למסקנות להנחות אותך

טינדר הוא לא אתר הכרויות אלא אפליקציה ובכותרת כתבתי "אתר הכרויות" ולכך גם התכוונתי.
&nbsp
גם אתר שנותן למשתמש לכתוב ככל העולה על רוחו, לא נותן אפילו מילימטר של מידע לגבי האופי של הבן אדם. בין אם בגלל שלא האדם עצמו כתב (אלא חבר או חברה), בין אם בגלל שכתובים הרבה מאוד דברים כלליים מדי או בין אם בגלל שאנחנו נוטים לשנות/לעוות/לייפות את המציאות כאשר אנחנו כותבים על עצמנו באתר ההכרויות.
&nbsp
אני לרגע לא חושב שמדובר רק בשקר וכזב וברור שיש כרטיסים נפלאים ויש בחורות שכותבות יפה על עצמן והכל טוב, אני כן אומר שבסופו של דבר, על מנת להכיר באמת את האופי של הבן אדם, צריך להיפגש איתו.

Shamy

New member
אם מראש אתה בא בגישה כזו פסימית

איך אתה מצפה למצוא בת זוג?! הפוסל במומו פוסל...

את צריכה חופש, את מגזימה

נראה שכל מה שאת עונה לו זה רק מגיע ממך, סיפורים עליך ולא קשור כ"כ למה שהוא כתב.
אגב העפת סתם בחורים, אנחנו לא נמשכים ברושם ראשוני דרך אופי, חוש הומור או אינטל'. כן זה חלק ממה שמרכיב את המשיכה, אבל הדבר הראשון זה אם נמשכים למראה החיצוני של הבחורה.
&nbsp
זה מה שיגרום לנו להמשך ולרצות להכיר יותר כדי לגלות אם נמשכים גם לשאר ולאופי. ולא, וואו איזו בחורה עם אופי איכותי אני מוכרח להתחיל איתה כדי לגלות אם יש לה עיניים כחולות או אפורות....זה מה יש, תבכו על זה או תלכו עם זה. ככה אנחנו מחווטים.

Shamy

New member
מצטערת אני לא מסכימה

מהסיבה הפשוטה , ביליתי באתרי הכרויות לפחות 8 שנים בחיי אני יודעת מה הסאגה ואין אתר שלא חרשתי עליו עד שמצאתי זוגיות נוכחית.

אני יכולה להגיד לו שבוודאות , אפשר לומר או להבין מהסאב טקסט על אופי של בן אדם במ"מ וחצי...ומי שלא מצליח לקללוט את זה אז פה זה כבר בעייתי

בן אדם שהיה פונה אליי בהודעה שהייתה נראית לי ישירות כקופי פייסט הייתי מרפרפת הלאה..ודווקא היו כאלה שלא רפרפתי הלאה ודפדפתי אותם אחרי דייט אחד בלבד...זה הימור אין מה לעשות..אבל הוא לא יכול להסתמך שרק יפנו אליו הוא גם צריך ליזום פניות. ואני בתור בחורה גם יזמתי פניות וקיבלתי גם הרבה לא..שלא תחשוב אחרת...וזה גם בסדר...אבל נשמע לי מהבחור שהוא עם ציפיות קצת לא ריאליסטיות לפחות זה מה שזועק לי מההודעה המקורית שלו ונשמע לי שיש לו בעיות בהבנה בינאישית אבל זה כבר אינפרטציה אישית שלי ואני לא רוצה להעליב אף אחד אז אני רק משערת ולא אומרת שזה פני המציאות...על פניו זה מה שאני הבנתי/ קיבלתי/ חוויתי את הטקסט שלו ושהוא יעשה עם זה מה שבא לו ואיך שבא לו כמובן..

אמרלדה

Active member
אז ככה:

לרבים חשובה התמונה, בעיקר לגברים, יותר מכל דבר אחר. זה סוג של סינון. קודם נראה שהכל בסדר אחר כך נדבר. זה אידיוטי, אבל טבעי לגמרי. אז גברים כאלה לא יגיבו אם אין תמונה, או אם התמונה פארש בעיניהם.

לרבים אחרים, ובעיקר לרבות אחרות, הכתיבה היא סוג של סינון. אז יש כאלה ש"היי" או "קופי-פייסט" בנאלי יספיק להן, ויש כאלה שלא יענו בכלל לפניה כזאת, כי הן ירצו לראות משהו אחר במילים.

מה שהן ירצו לראות הוא לא אופי. שטויות. אופי אי אפשר להעביר בפניה כזאת. גם הן ירצו לסנן. לסנן רמה של אדם, לסנן יכולת התבטאות, מינימום אינטליגנציה, יכולת להתייחס אל המילים הכתובות באתר שלהן ספציפית, ותתפלאו, אפילו מינימום של עברית נכונה.

מה עושים? זה שכותב באתר שלו מחליט מהו הקו האדום שלו. אם הוא לא מוכן לפרסם תמונה - שלא יפרסם. והקורא יחליט אם הוא מוכן להגיב לפניה ללא תמונה, וההפך. מי שרואה היי בנאלי או שלוש מילות פתיחה בנאליות וחושב שזו לא הדרך - שלא יגיב.

כך, יש להניח, ימצא כל איש את המתאים לו. לפחות לצעד הראשון.

ככ שטויות

מאד מבאס שבחור שנראה טוב לא מעניין וסתמי,
לפעמים בחורים שנראים סביר מינוס אבל שנונים בטירוף עושים את זה הרבה יותר..
מה שכן או שיש לך את זה או שלא.

Surrealistical

New member
תלוי איזה בחורות

יש כאלו שהמראה החיצוני חשוב להן מאוד ויש כאלו שפחות.
תשאל את עצמך אם אתה רוצה לצאת עם בחורה שהמראה החיצוני מאוד חשוב לה ברמה שזו הסיבה היחידה שהיא בוחרת אם לענות להודעה או לא, ללא קשר לתוכן.

למעלה