אנקדוטות

אנקדוטות

מה לא קיצצו כאן, כשקיצצו למשל את ההטבות בנקודות מס לאמהות חד הוריות (סתם דוגמה) או כשממסים גם אותנו - אלו שממוצע ההשתכרות שלהם במאקרו הלאומי נמוך ב- 40% משל חסרי הצלע...
(מה נשאר חוץ מלצחוק בקול רם ?). אני לא מתה על נחמיה שטרסלר אבל הוא בהחלט מאיר את הנקודה באור היאה לה... http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArtPE.jhtml?itemNo=190425&contrassID=2&subContrassID=13&sbSubContrassID=1

nirdagan

New member
האם מישהו מכיר מספרים על היקף

התופעה? כמה גברים עוברים ניתוחים או טחיפולים כאלה או אחרים להגדלת הזין, וכמה נשים מגדילות את החזה? אגב אני מקבל כל יום באימייל כמה וכמה הצעות לשני הענינים.

נו, והגדלת את החזה?

אם אני זוכרת נכון, כתוב בכתבה שאלה נתונים שקשה מאד להגיע אליהם - המרפאות שעוסקות בניתוחי הגדלת פין אינן מספקות נתונים רציניים משום סוג, למה שיספקו דווקא בנושא הזה נתונים אמינים? הבושה שנגרמת מביצוע כושל של ניתוח כזה גדולה כל כך, שכפי שאולי קראת שם, גברים אינם מספרים אפילו להוריהם שלהם שעברו את הניתוח (או כך, לפחות, הגבר הספציפי שרואיין). במצב של הגדלת שדיים - גם יותר קשה להסתיר, וגם, אני משערת, אין כל רצון להסתיר, הרי כל הכוונה היתה להראות. ובדומה, קשה להשיג נתונים על כשלונות של ברית מילה. הבושה של הפרטים מונעת ידע מאלה שטרם הניחו סכין על איבר מינו של ילדם הפעוט. חביב? לא. אבל זה מה יש.

nirdagan

New member
אני מתלבט

מפני שיש לי תקציב מוגבל אינני יודע אם עדיף להגדיל את הזין או את החזה.

אבא גאה

New member
באמת קשה להשיג נתונים

אבל אחרי שהראיתי את זה לכמה חברים גילינו שיש כאלו שנפגעו ובכלל לא ידעו. (חבר אחד שיש לו מעין יובש על העטרה - והתסבר שזה פגם מהמילה) ויש עוד... אז הנה לכל המתעניינים/ות. אזהרה: מכיל תמונות של איברי מין זכריים , כל מי שאינו מעוניין לראות/לדעת מוזמן להישאר בחוץ... How to Identify Circumcision Damage in the Adult Male

למעלה