אנקונדה ירוקה

amit e

New member
אנקונדה ירוקה

שלום לכולם. קוראים לי עמית אני בן 26 וחובב זוחלים מושבע משז שאני זוכר את עצמי. במהלך טיול בדרום אמריקה נתקלתי מספר פעמים באנקונדות, והתאהבתי בנחש הזה. השאלה שלי היא האם אפשר להשיג את הנחש בארץ? ואני מתייחס בשאלתי לאנקונדה הירוקה בלבדץ תודה עמית

naja

New member
ברוך הבא לפורום.

האנקונדות הירוקות לא כ"כ נפוצות בארץ למכירה ואצל מגדלים מכל מיני סיבות. כיום לא ידוע לי על אנקונדה ירוקה שמוצעת למכירה. יש לך ניסיון בגידול זוחלים?

amit e

New member
אנקונדה

תודה. יש לי ניסיון בגידול נחשים, אם כי לא בסדר הגודל הזה. יצא לי ללכוד בעצמי אנקונדות בטבע (ונצואלה ובוליביה) ואני מודע לאופי האגרסיבי שלהן. יש לך מושג לגבי סדר הגודל של המחיר פחות או יותר?

naja

New member
לגבי המחיר.

בפעם האחרונה שהגיעו ירוקות צעירות, לפני 3 שנים בערך, הן עלו באזור ה1400 ש"ח לאחת(ילידות שבי ורגועות יחסית).

woma

New member
אין בעיה להשיג אנקונדה ירוקה...

אם זה באמת מה שאתה רוצה ומחפש (הנחש מגיע לגודל מופלג בבגרותו - מחייב אמצעי אחסנה מתאיםובדרך כלל מאד נשכן). אם לא תצליח לאתר דרך יונתן (מנהל הפורום כאן) אז אתה יכול להזמין בבית החיות בכפר הנגיד.

woma

New member
הבעיה היחידה כמה אתה סבלני עד הגיע

המשלוח

naja

New member
אני לא מסכים איתך.

פרטים בודדים מגיעים כל שנה לארץ(אם בכלל) , מה שהופך את הנחש הזה לנדיר בארץ. ולהזמין דרך בית החיות-זה לא דבר שנעשה בשיגרה ואני לא חושב שהם יהיו מוכנים להביא כל מה שיבקשו מהם.

woma

New member
אם הכסף ניתן מראש לא חושב שתהיה

להם בעיה כלשהי, אבל הכי פשוט להרים טלפון ולשאול. הנחש נדיר בארץ לא בגלל מחירו אלא בגלל הביקוש הדל לנחש זה (ולדעתי הביקוש הנמוך מאד לנחש זה מוצדק).

naja

New member
מי כמוך יודע....

....שלהביא חיות לארץ זה לא כזה פשוט. כמו שרשמתי, הנחש הזה נדיר בארץ מסיבות רבות והמחיר שלו הוא בהחלט אחת מהן(אני מדבר כמובן על חיות איכותיות). אני מבטיח לך שאם הוא היה נמכר בארץ במחירים של פיתון בורמזי(300-600), הוא היה הרבה יותר נפוץ.

1צחי

New member
אם

לא תהיה העייה של היתרים הבנתי (ממקור ריאשון) שניתן להזמין אישית בבית החיות אך האחריות היא על הקונה (אם הזוחל מת או דומה לזה) וכמובן התשלום מראש. שיחה טלפונית איתם תבהיר את המצב.

T0M3R

New member
בקשר למחיר

אני יודע שלפני איזה שנה מישהו (נראה לי שקוראים לו אורן) רצה למכור זוג בוגר של צהובה 3-4 מטר ב 3000 או משהו באיזור.

naja

New member
לא צריכה להיות בעיה עם ההיתרים.

אבל עדיין לא הייתי בונה על בית החיות שיביאו משהו בהזמנה אישית. זו לוגיסטיקה קצת מסובכת עבורם.

obb

New member
אני מכיר מישהו שיבצע עבורך הזמנה

אני עובד אצל מגדל ויבואן בשם משה.אני יעבוד בתצוגה שתיהיה כל חופש פסח בקניון לב המפרץ.. אם אתה רוצה את המספר שלו צור איתי קשר בפרטי..

woma

New member
אני מכירמישהו שיכול אבל לא יעשה ../images/Emo13.gif

ביקוש דל?

עד עכשיו ב3-4 שנים האחרונות הגיעו שני משלוחים לארץ שהכילו אנקונדות ירוקות ילידות שבי. המחיר היה באזור ה1000-1500 שקלים לאחת, אולי זה יפתיע אותכם אבל הן נחטפו!. אני בספק אם שבוע אחרי הנחיתה נשארו נחשים למכירה. נושכות או לא נושכות אנשים קנו אותם יפה מאוד. אני חושב שאם הנחשים האלו היו עולים כמו בורמזים אז בארץ הם היו נמכרים יותר ממה שבורמזים נמכרים כי אחרי הכל כמה אנשים שמעו על פיתון בורמזי? אבל כולם שמעו על אנקונדות.

למעלה