אנרגיה בזמן אמון + מה לאכול אחרי?!

PennyLaneM

New member
אנרגיה בזמן אמון + מה לאכול אחרי?!

היי,בזמן האחרון כשאני מתאמנת ומגיעה לאימון בטן (שהוא תמיד בסוף האימון) אני כבר גמורה שלצערי קשה לי להשקיע את האנרגיה באימון.אני יודעת שיש תוסף/משקה שניתן לשתות אותו במהלך האימון על מנת לתת בוסט של אנרגיה,איך הוא ניקרא והאם מומלץ?דבר שני,מה מומלץ לאכול אמרי אימון?מוצאת את עצמי מסתבכת עם זה כל פעם מחדש מפאת העובדה שאני לא אוהבת טונה, בשר לרוב אוכלת בצהריים ובעצם אני נשארת עם ביצה לחם ושייק. זה מספיק לדעתכם?תודה

היי

לפעמים גם אני נהיית עייפה או מרוקנת באמצע אימון. במיוחד כשאני עושה אימון כח אחרי ריצת בוקר. אז כשזה קורה ואני מרגישה שהאימון לא יעיל כמו שהוא צריך להיות כי נגמר לי האנרגיה, אני קופצת דקה לתיק שלי בין סטים ומכניסה לפה פרי קטן (ליצ'י, קצת ענבים, פלח קלמנטינה...) או קצת צימוקים או תמר או אפילו עוגיה קטנה או סוכריה אם זה כל מה שיש זמין.

אחרי אימון? לא חסר אופציות מה לאכול ולא בעיה. גביע יוגורט, כריך עם מה שאת אוהבת בפנים, כמעט כל מה שאת אוהבת יתקבל. זה לא צריך להיות מדעי, תזרמי עם הגוף ותוכלי מה שגורם לך להרגיש טוב.

בהצלחה!

MidNight Flame

New member
אף אחד לא התייחס לבעיה העיקרית בהודעה שלך

אין שום צורך לעשות אימון ספציפי לבטן. ואם כבר בחרת כן לעשות - 2-3 סטים קשים אמורים להספיק.

aשרון

New member
נכון מאוד . אבל...

למה לדעתך כן ממליצים לעשות כפיפות בטן?
והאם כפיפות בטן תורמות לאימון או שיש להן השפעה מעטה?

aשרון

New member
הייי...

תמיד היתה הנחה שצריך לעשות כפיפות בטן ובשנים האחרונות זה משתנה, אז אני שואל למה זה משתנה?, והאם כפיפות בטן בכלל יעילות או עד כמה הן יעילות באימון ?

shaper IL

New member
עד כמה שידוע לי לגבי כפיפות בטן

הסיבה היחידה שזה פופולארי כאימון לבטן בייחוד במקומות כמו צבא וכו' זו הסיבה שאפשר לספור כפיפות בטן מלאות. וזה בניגוד מוחלט לכל תרגיל אחר לבטן שאי אפשר לעשות עבורו ספירה "מלאה". אני חושב שהרמת רגליים בזמן שנתלים על מתח זה מאוד אפקטיבי וגם פחות מייאש מתרגילים אחרים.
אני אוהב גם לעבוד עם כדור פיטבול על ה core

MidNight Flame

New member
איפה הUNLIKE?

שרירי הליבה מקבלים עבודה מכל סקווט כבד דדליפט כבד ומתח כלשהו.
על זה אפשר להוסיף 1001 תרגילים כן יעילים כמו הרמת ברכיים בתליה למתח, L-Sit, פרונט לבר או כל דבר אחד מעולם הג'ימנסטיקס.
אין שום פונקציונליות בכפיפות בטן או בפיטבול. אתה יכול לקרוא לזה CORE, זה לא הופך את זה ליעיל ואגב, חוץ מלגרות קצת פרופריוספציה כי זה לא יציב - זה מפעיל בעיקר את השיכבה המאוד שיטחית של הבטן.

לפותח השרשור - כפיפה בעמוד השדרה לריבוי חזרות היא דבר לא רצוי במיוחד. כן צריך לאמן את זה, כן צריך לאמן את כופפי הירך שפועלים ביחד. פשוט יש דרכים טובות יותר.

aשרון

New member
תודה על העצות בשרשור הזה.....

עזר לי להבין יותר את האפקטיביות באימון בטן .

למעלה