אנרגיות בנרות חנוכה

חזיזה7

New member
אנרגיות בנרות חנוכה

שמעתי רבות על ניסם שחלים בחג החנוכה. על האנרגיות שקיימות בנרות. על כך שצריך להדליק נרות ולהתבונן בהן זמן ניכר ולהביע משאלה.
האם יש אמת בדברים הללו?
מישהו נתקל בסיפור אישי שיכול לחלוק איתי?

חג ניסים שמח

מאחר ולא נתקלתי באמונה הזו בעצמי, אז קיבלתי מידע מתוקשר בשבילך, והרי הוא לפניכם..
תקשור: כן זה נכון, בחנוכה קורים ניסים, בזכות האמונה הקולקטיבית העוצמתית שיש לכם האמונה היא זו שיוצרת את המציאות .
קרן: מהיכן האמונה הזו הגיעה?
תשובה: זו אמונה היסטורית שהגיע מסיפור החנוכה ונטמעה עם הזמן במטען הגנטי של היהודים.
אז כל שעליכם לעשות זה לבקש את הנס שאתם מייחלים לו, ואם האמונה הזו (שניסים קורים בחנוכה) הינה מספיק חזקה אצלכם, אז היא תתגשם.
קרן: ומה בנוגע להתבוננות בנרות?
תשובה: צפייה ארוכה באור הנרות גורמת להיטמעות עם אנרגיית האחד, תדר הבריאה ולכן כל מה שתבקשו אחרי צפיה ממושכת באור הנרות יתגשם, כי אתם מחוברים לתדר של שינוי. אז זה הזמן להתחבר אל הלב ולבקש משהו טוב עבור עצמכם ודברים יתרחשו עבורכם (אם אין דבר שחוסם אותם בתוככם מלקרות).
בהצלחה, חג ניסים שמח :)

פשקרב

New member
נו...באמת...אפשר לדעת ממי היה ה"תקשור"

הסתכלתי איזה שעה ורבע בנרות וביקשתי טלפון מאריאלה (זו של הפייס) - נאדה

הכל מתחיל באמונה

לדעתי פחות חשוב ממי הנאמר, אלא מה נאמר ואם זה מרגיש לך נכון..
לפי התחושה שלי, יש בך חוסר אמון משווע בעשייה הזאת, מה שבוודאי מוריד אותך תדר ומונע ממך היטמעות בתדר הטהור של הבריאה והשינוי.
ובנוסף, אולי עליך לבדוק אם אתה גם מחזיק אמונות חוסמות שפע...
אחרי שתפתור את כל זה.. אני מזמינה אותך לנסות שוב :)

התחברות

בהצלחה. אתה מוזמן לשתף בחוויה..
אני מאמינה שיש דרכים נוספות להגיע לתדר השינוי הזה, ולא רק במבט בנרות. למשל באמצעות מדיטציה.
אבל עשה מה שמרגיש לך נכון..

kikona126

New member
חדשה פה אבל...

אני בכל מקרה ״אתפרץ״ לדיון.
&nbsp
ה״נסים״ האלו קוראים לא רק בהדלקת נרות, אני סוגרת אותם במרכאות כי זה הרבה מעבר לנס. הדלקת נרות בדרך כלל מלווה במשפחה, היא מלווה ברגש של ניצחון כעם, היא מלווה באמונה. לא צריך להיות בן אדם דתי או להאמין באל ספציפי, האמונה שלנו היא קודם כל בעצמי כיחיד, בעצמי כחלק מקבוצת אנשים (דת, כיתה, מדינה...) בעצמי כחלק מהעולם, בעצמי כחלק מהבריאה, ושוב בעצמי כיחיד אבל הפעם יחיד שיודע שיש בו גם מהניצוץ האלוהי.
את אותו הנס שיש בהדלקת נרות החנוכה תמצאי בנרות השבת, בהפרשת חלה, וכמה שיהיו בה יותר נשים היא תהיה עוצמתית יותר (בתקופת צוק איתן ניסיתי לארגן הפרשת חלה אינטרנטית בגדר עולמי, לצערי זה לא יצא לפועל)
אבל מעל לכל, אנחנו לא צריכים יום או תקופה מיוחדת כדי לבקש בקשות, אנחנו צריכים לדעת לבקש אותן נכון, לבקש אתה משאנחנו באמת צריכים ולבקש את זה ממקום נקי, שלא יביא לפגיעה באחר. ובסוף הבקשה לא לשכוח להוסיף שהכל יקרה לטובה.
&nbsp
נס החנוכה הקטן שלי היה שחזרתי שוב לעבודה רוחנית על עצמי, והפעם חוויתי חוויה רוחנית שלא חוויתי כמותה עדיין או יותר נכון ברמתה. אני מנסה להבין במה מדובר, לא מצאתי משהו שאנשים סיפרו בנושא, לאט לאט גם על זה נדע עוד...

לחדשה.. תודה על דברייך..

תודה לך על הדברים שאמרת, מקווה שתישארי איתנו כאן :)
כל מילה שלך מדויקת.
חשובה הצלילות, ההתכווננות, הלב הנקי והטהור הרגש שבא איתו, וברגע של אותנטיות, התחברות נקיה וזכה לאחד, לבריאה, לשדה התודעה הטהורה, הוא הניצוץ האלוהי שקראת לו, הוא המקום ממנו נוצרים שינויים, ויש שיקראו לזה ניסים, ומשם תעשינה הבקשות. וכמובן כפי שציינת יש לבקש שהכל ייעשה לטובתי הגבוהה והעליונה (שכן אף אחד לא היה רוצה לקבל כסף מתאונת דרכים למשל, אלא בצורה טובה).
אשמח אם תשתפי אותנו בחוויה הרוחנית שלך, כמובן אם תרצי, אולי תקבלי קצת אור על מה שעברת.
באהבה רבה, והמשיכי בדרכך החדשה, נראה שהיא המדויקת לך :)

kikona126

New member
תודה קרן

יצא לי קצת לעבור על הודעות בפורום אתמול בערב, וניראה לי שמה שאני אספר לך יכול להשמע לך מוכר.
&nbsp
&nbsp
לפני כ 13 שנה ישנתי אצל אח שלי בבית. והיה לי חלום. ובחלום אני שוכבת במיטה בחדר של אחי ומסתכלת לכיוון המנורה (פה אני מביטה מליד המנורה בעצמי), ליד המנורה (פה אני מביטה מהעיניים הפזיות שלי) יש כמו ענן שמן, שזז ופעם אני מסתכלת עליו מהמיטה ופעם אני מסתכלת על עצמי דרך עיניו של ענן השמן. ככה במשך כמה זמן האני עוברת מעצם לעצם. בין לבין היה קטע שראיתי אנשים בוכים עלי, תמונות מהחיים שלי שהתחלפו. אבל אז שוב חזרתי למצב הזה בו אני מסתכלת באותו ענן שמן, ופתאום מסתכלת על עצמי מביטה בו מהמיטה. כשהתעוררתי עוד יכולתי לראות את הענן שמן הזה ליד המנורה ולאט לאט הוא התפוגג לו, התנוחה שלי במיטה היתה אותה התנוחה בה הייתי כשראיתי את עצמי דרך ענן השמן., המנורה בחדר היתה דלוקה כמו בזמן המאורע (בודאות כיביתי אותה בלילה)
&nbsp
חלום זה היה השער שלי לעולם הרוחניות, לאחר חלום זה התחלתי לחפש תשובות לדברים והתפחתי רוחנית.
&nbsp
עם הזמן ראיתי שאני יכולה לקבל מסרים שאני צריכה גם בלי לבקש. אבל היו מגיעים אלי מסרים קשים, כאלו שלא תמיד רציתי לקבל או לראות. עם הזמן סגרתי את עצמי לקבלת מסרים שכאלו. למדתי לחיות עם האינטואיציה בחיי היום יום שלי.
&nbsp
לאחרונה התחלתי להתעניין בשאלת קיומנו פה על כדור הארץ, הפיגוע בפריז, שציפיתי אותו מראש, רק הגביר את השאלות, אבל לא ממקום של פחד, אלא ממקום של חוסר הבנה. האלוהים שברא אותנו הוא טוב, כולנו חולקים חלק ממנו, כולנו חלק מהיצירה שלו! אז איך זה יתכן שהאלוהים שלנו נותן לרוע שכזה להתקיים פה בעולם? אני לא יודעת איך, אבל כל הארועים האלו רק הגדילו את האהבה שלי לאלוהים שברא אותנו, אותי. וכרגיל המשכתי לחפש תשובות. ועלו בי זכרונות על חלומות מהעבר, אחד שחלמתי בגיל 12 ממש התחיל להציק לי, והתחלתי לחפש תשובות. מכר הציע לי לדבר עם רב אבל התשובה שלו שהיתה "תניחי לחלומות" ולדעתי היא לא היתה תשובה נכונה לי לזמן זה, למה להניח למשהו שעד עכשיו לא אכזב? שעד עכשיו עזר לי בהבנת העצמי שלי? למשהו שעזר לפתיחה הרוחנית שלי? אז לא הקשבתי והמשכתי הלאה, בחיפושים.
&nbsp
והפעם מצאתי את הספר מבשרי השחר, הספר לא חידש לי הרבה, ידעתי שיש סיבה שספר בראשית מתחיל באות ב' ושבעצם הוא לא באמת ה"בראשית" אלא היה משהו לפניו, ידעתי שיש סיבה שמסופרים בספר זה 2 סיפורי בריאת האדם. זה נושא שמעסיק אותי הרבה (בכלל ספר בראשית וסיפור הבריאה מעסיקים אותי), ואפשר להגיד שהספר פתח לי קצת רעיונות או נקודות מחשבה נוספים לחקירה. והלילה אחרי קריאה בספר, הלכתי לישון בידעה שאני הולכת ל"זרוק" את הגוף האסטראלי שלי. רק שהפעם המקרה היה מוזר.
&nbsp
ישויות האור שראו אותי קיבלו אותי בברכת "ברוכה השבה" ואני, הייתי במקום שונה שניראה כמו החלל, ואני הייתי אור, שקיפץ וריצד לו בין הרבה אורות שזזו ממקום למקום, הקלילות, שינויי הכיוונים, השחרור הזה, הם הרגשה נפלאה ומדהימה! ואז נזכרתי שכשנכנסתי למצב זה היתה לי דמות שחורה ליד המיטה, לצערי הפחד הזה שיתק אותי וחזרתי חזרה לפה ועכשיו. המימד הדו מימדי שלנו היה ניראה פתאום מוזר, משהו בו היה ניראה לא בסדר. ואז אחרי שעשיתי סיבוב בבית חזרתי למיטה לישון, ושוב אותה הדמות השחורה היתה לידי, הפעם שוב הגוף האסטראלי שלי יצא, והפעם המקום היה שחור והיה אור לבן שלאט לאט התגבר על החושך.
בקשר לדמות השחורה, אני חושבת שהיא היתה ניראת ככה בגלל הדמיון שיש לנו, אותה הדמות יכלה להיות לבנה או ורודה אם הדמיון היה רוצה לצייר אותה אחרת (אבל שוב אני לא באמת יודעת). מה שכן, היא לא עשתה לי כל רע.
&nbsp
כל הדבר הזה לא ברור לי, חיפשתי קצת אינפורמציה בנושא, גם על הדמות השחורה וגם על כל המצב שהייתי נקודת אור, לא מצאתי הרבה אם בכלל. עם זאת מאז התקשורים התחזקו, ולפי מה שהבנתי מהתקשור האחרון גם הרמה הרוחנית שלי עלתה (את האמת, אני לא ממש יודעת מה זה אומר)
&nbsp
אני יודעת שזה נשמע מוזר שאני אומרת שאני לא יודעת מה כל זה אומר, ובכל זאת אני חוות הרבה דברים. אבל את כל ההתפחתות שלי עשיתי עם מורי דרך רוחניים, והם הגיעו אלי כששאלתי דברים, אין לי איזה מורה דרך פה שמכווין אותי ככה שאת כל החוויות שלי אני עוברת לבד, ולאחר מכן מחפשת אינפורמציה בנושא. אני ממשיכה לשאול ולעבוד על עצמי כשיש צורך, כי אני מרגישה שזה הופך אותי כל פעם לבן אדם טוב יותר (ואני מקווה שזה נכון) ובנוסף, אני מרגישה קשר מאוד טוב ומיוחד עם הישויות שהם המדריכים שלי, משהו שאני לא יכולה להסביר.
&nbsp
טוב, יצא לי ארוך...
וזה רק הסיפור מהתקופה האחרונה...

מתחברת לאור

וואוו מדהים.
סיפור ענן השמן, לדעתי מה שחלמת, היה מה שהנשמה רואה לפני שהיא יורדת לגוף פיזי, את סיפור החיים שלה. לפני שיורדים לגוף הפיזי כאילו מקבלים תזכורת לכל העוגנים שיהיו בגלגול ולדעתי זה מה שראית. מדה ים!!!
גם זה שהמידע שאת מקבלת לא מחדש לך דבר, מדהים, זה בדיוק זה, פשוט את רק נזכרת, כי הנשמה שלך כבר יודעת. בתחושה שלי היה לך גלגול של אדם שעסק בקבלה או בזוהר, לא סתם הענינים בספר בראשית נראו לך ברורים.
ישויות האור שהתגלמת בתוכם היו לדעתי ORBS .
ותמיד שיש לך תחושה של ישויות סביבך, תבחני בהרגשה אם הן באות בטוב או ברע. את תוכלי לדעת את זה.
לא פשוט לעבור חוויות רוחניות לבד, מבלי להבין, אעפ שאת עושה דרך מדהימה.
את בדרך הנכונה. אבל היה רצוי לדעת בתהליך שאת מוגנת, ועם מי את מדברת, ושזה יהיה דרך תדר הבריאה ולא ישירות.
אני כאן, אעזור ככל שאוכל.

kikona126

New member
קבליסט, הזוהר...

מפתיע שאת אומרת את זה. לפני כמה שנים היה לי חלום שברחתי מאהשים שרצו לפגוע בי. ומצאתי ספר בשם תהילת השם שבעצם הציל אותי. במשך כמה ימים עשיתי חיפוש כדי להבין על מה או מה זה הספר, ואז יום אחד חיפשתי ספר באחד הארונות בבית, והיה שם ספר סידור בשם: תהילת השם סידור בנוסח הארי. מסתבר שזה ספר סידור שאחותי קיבלה בתלמוד תורב באיטליה (אנחנו לא משפחה דתית אבל זה היה מקום שהיהודים באיטליה היו שולחים אליו את הילדים בחופש כדי שיכירו את הדת וכדי שלהורים יהו כמה שעות של שקט מהילדים). את הספר אימצתי לעצמי. מספר חודשים לאחר מכן רציתי ללמוד רייקי, והמנחה של הקורס עברה ומאחורי כל אחד ואמרה איזה ברכה. כשהיא הגיעה אלי ראיתי תמונה של הספר מול הפנים שלי, לפני שהיא הספיקה לגעת בי או להגיד משהו קמתי ואמרתי לה שאני לא ממשיכה בקורס והלכתי.
הארי הקדוש נולד בבית של הסבתא של בעלה של אחותי (ברובע היהודי בירושלים) הלכתי לראות את המקום וזה כל כך ריגש אותי.
&nbsp
לפי מה שהבנתי ביהדות אומרים שהארי הקדוש חיי פה כבר את הגלגול האחרון שלו. אז יכול להיות שכל הסמלים האלו מהקבלה (ויש עוד הרבה שמופיעים) מגיעים באמת כי היה לי לזה קשר בעבר.
&nbsp
מהי ישות אור ORBS?
איך אני יכולה לדעת שאני מוגנת? (חוץ מהעבודה שבאחד התקשורים האחרונים שלי אמרו לי שאין לי מה לדאוג ששומרים עלי?)
ולמה הכוונה דרך תדר הבריאה ולא ישירות?
&nbsp
אלו הרבה שאלות אני מקווה שאני לא מעמיסה עליך

kikona126

New member
ישות אור - קראתי קצת

וזה מזכיר את החלום עם האורות שהיה לי, שבו גם אני הפכתי להיות אור.
&nbsp
אבל השאלה היא מה הן? ממה הן נוצרו?

בדרך אל האור

אאוו יש עלייך משהו חזק שקשור ביהדות, אני מניחה של גלגול של יהודי אדוק כלשהו.
תבחני אם את מוגנת בתחושה שלך. אם אין לך פחדים מסוימים, אם נשמות שמופיעות לך מפחידות או מחזקות אותך וכיוב'.
אם תרצי שאמליץ לך על קורס מסוים שיכול לסייע לך. תכתבי לי באימייל הפרטי.
ישויות אור, הם תודעות שלא התגלמו בגוף פיזי. ומטרותיהן שונות, תלוי מי הן. אני תיקשרתי עם קבוצת ישויות אור שהיתה אחראית על כדור הארץ והיתה מוטרדת מזיהום האדמה ומקורות המים.
כדאי לתקשר דרך תדר הבריאה כי דרך האנרגיה הזו לא נוצרת מחויבות עם הישות איתה את מתקשרת וממנה את מקבלת מידע.
בחוויה שסיפרת לדעתי חווית את עצמך כפליאדה. עם פתיחת הספר מבשרי השחר, קיבלת הזמנה להצטרף אליהן. את כאילו זימנת אותן. מדהים לא?
את מספיק רוחנית כדי כשהגוף הפיזי שלך לא יהווה מגבלה בעולם הרוח הרב מימדי הזה..

למעלה