תודה קרן
יצא לי קצת לעבור על הודעות בפורום אתמול בערב, וניראה לי שמה שאני אספר לך יכול להשמע לך מוכר.

לפני כ 13 שנה ישנתי אצל אח שלי בבית. והיה לי חלום. ובחלום אני שוכבת במיטה בחדר של אחי ומסתכלת לכיוון המנורה (פה אני מביטה מליד המנורה בעצמי), ליד המנורה (פה אני מביטה מהעיניים הפזיות שלי) יש כמו ענן שמן, שזז ופעם אני מסתכלת עליו מהמיטה ופעם אני מסתכלת על עצמי דרך עיניו של ענן השמן. ככה במשך כמה זמן האני עוברת מעצם לעצם. בין לבין היה קטע שראיתי אנשים בוכים עלי, תמונות מהחיים שלי שהתחלפו. אבל אז שוב חזרתי למצב הזה בו אני מסתכלת באותו ענן שמן, ופתאום מסתכלת על עצמי מביטה בו מהמיטה. כשהתעוררתי עוד יכולתי לראות את הענן שמן הזה ליד המנורה ולאט לאט הוא התפוגג לו, התנוחה שלי במיטה היתה אותה התנוחה בה הייתי כשראיתי את עצמי דרך ענן השמן., המנורה בחדר היתה דלוקה כמו בזמן המאורע (בודאות כיביתי אותה בלילה)

חלום זה היה השער שלי לעולם הרוחניות, לאחר חלום זה התחלתי לחפש תשובות לדברים והתפחתי רוחנית.

עם הזמן ראיתי שאני יכולה לקבל מסרים שאני צריכה גם בלי לבקש. אבל היו מגיעים אלי מסרים קשים, כאלו שלא תמיד רציתי לקבל או לראות. עם הזמן סגרתי את עצמי לקבלת מסרים שכאלו. למדתי לחיות עם האינטואיציה בחיי היום יום שלי.

לאחרונה התחלתי להתעניין בשאלת קיומנו פה על כדור הארץ, הפיגוע בפריז, שציפיתי אותו מראש, רק הגביר את השאלות, אבל לא ממקום של פחד, אלא ממקום של חוסר הבנה. האלוהים שברא אותנו הוא טוב, כולנו חולקים חלק ממנו, כולנו חלק מהיצירה שלו! אז איך זה יתכן שהאלוהים שלנו נותן לרוע שכזה להתקיים פה בעולם? אני לא יודעת איך, אבל כל הארועים האלו רק הגדילו את האהבה שלי לאלוהים שברא אותנו, אותי. וכרגיל המשכתי לחפש תשובות. ועלו בי זכרונות על חלומות מהעבר, אחד שחלמתי בגיל 12 ממש התחיל להציק לי, והתחלתי לחפש תשובות. מכר הציע לי לדבר עם רב אבל התשובה שלו שהיתה "תניחי לחלומות" ולדעתי היא לא היתה תשובה נכונה לי לזמן זה, למה להניח למשהו שעד עכשיו לא אכזב? שעד עכשיו עזר לי בהבנת העצמי שלי? למשהו שעזר לפתיחה הרוחנית שלי? אז לא הקשבתי והמשכתי הלאה, בחיפושים.

והפעם מצאתי את הספר מבשרי השחר, הספר לא חידש לי הרבה, ידעתי שיש סיבה שספר בראשית מתחיל באות ב' ושבעצם הוא לא באמת ה"בראשית" אלא היה משהו לפניו, ידעתי שיש סיבה שמסופרים בספר זה 2 סיפורי בריאת האדם. זה נושא שמעסיק אותי הרבה (בכלל ספר בראשית וסיפור הבריאה מעסיקים אותי), ואפשר להגיד שהספר פתח לי קצת רעיונות או נקודות מחשבה נוספים לחקירה. והלילה אחרי קריאה בספר, הלכתי לישון בידעה שאני הולכת ל"זרוק" את הגוף האסטראלי שלי. רק שהפעם המקרה היה מוזר.

ישויות האור שראו אותי קיבלו אותי בברכת "ברוכה השבה" ואני, הייתי במקום שונה שניראה כמו החלל, ואני הייתי אור, שקיפץ וריצד לו בין הרבה אורות שזזו ממקום למקום, הקלילות, שינויי הכיוונים, השחרור הזה, הם הרגשה נפלאה ומדהימה! ואז נזכרתי שכשנכנסתי למצב זה היתה לי דמות שחורה ליד המיטה, לצערי הפחד הזה שיתק אותי וחזרתי חזרה לפה ועכשיו. המימד הדו מימדי שלנו היה ניראה פתאום מוזר, משהו בו היה ניראה לא בסדר. ואז אחרי שעשיתי סיבוב בבית חזרתי למיטה לישון, ושוב אותה הדמות השחורה היתה לידי, הפעם שוב הגוף האסטראלי שלי יצא, והפעם המקום היה שחור והיה אור לבן שלאט לאט התגבר על החושך.
בקשר לדמות השחורה, אני חושבת שהיא היתה ניראת ככה בגלל הדמיון שיש לנו, אותה הדמות יכלה להיות לבנה או ורודה אם הדמיון היה רוצה לצייר אותה אחרת (אבל שוב אני לא באמת יודעת). מה שכן, היא לא עשתה לי כל רע.

כל הדבר הזה לא ברור לי, חיפשתי קצת אינפורמציה בנושא, גם על הדמות השחורה וגם על כל המצב שהייתי נקודת אור, לא מצאתי הרבה אם בכלל. עם זאת מאז התקשורים התחזקו, ולפי מה שהבנתי מהתקשור האחרון גם הרמה הרוחנית שלי עלתה (את האמת, אני לא ממש יודעת מה זה אומר)

אני יודעת שזה נשמע מוזר שאני אומרת שאני לא יודעת מה כל זה אומר, ובכל זאת אני חוות הרבה דברים. אבל את כל ההתפחתות שלי עשיתי עם מורי דרך רוחניים, והם הגיעו אלי כששאלתי דברים, אין לי איזה מורה דרך פה שמכווין אותי ככה שאת כל החוויות שלי אני עוברת לבד, ולאחר מכן מחפשת אינפורמציה בנושא. אני ממשיכה לשאול ולעבוד על עצמי כשיש צורך, כי אני מרגישה שזה הופך אותי כל פעם לבן אדם טוב יותר (ואני מקווה שזה נכון) ובנוסף, אני מרגישה קשר מאוד טוב ומיוחד עם הישויות שהם המדריכים שלי, משהו שאני לא יכולה להסביר.

טוב, יצא לי ארוך...
וזה רק הסיפור מהתקופה האחרונה...