אנרגיות חיוביות לשיר האודישנים ששוחרר לרדיו

shongold

New member
אנרגיות חיוביות לשיר האודישנים ששוחרר לרדיו

זה עתה

shongold

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

השיר... זקוק להמון אהבה על מנת לפרוס כנפיים, נחזיק לו אצבעות נשלח אנרגיות חיוביות לפעמים הבלתי אפשרי אפשרי מי יודע אולי גם בגלגל"צ האופטימיות - שם המשחק כאן - ויאללה להעביר הלאה!

rootteem1

New member
המון בהצלחה לשיר!!!!

הרבה השמעות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

רנה6

New member
שולחת....

המון המון אנרגיות ואהבה....אני מתרכזת.....לא להפריע.....בזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז ( נשלחו!)

rifkin1

New member
המון אנרגיות חיוויות

לשיר הנפלא והמקסים של ג'קו
מקווה שהוא יקבל את החשיפה שמגיעה לו ושגלגל"ץ ייעשו את ההחלטות הנכונות!

ושגלגלץ ישמיעו אותו סוף סוף

אתמול אמרו בגלגלץ בעוד כמה ימים כוכב נולד 5........ בנתיים בואו נשמע את הזוכה(פה כמעט התעלפתי) מכוכב נולד 3 סעדו. קיללתי ליד הבן שלי קללות נמרצות והוא התפוצץ מצחוק.

קניה 1

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo175.gifב-ה-צ-ל-ח-ה!! ../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif

talytal

New member
יאללה גלגל"צ!

אבל גם כל שאר התחנות.... בהצלחה לשיר המקסים, ובתקווה שנשמע אותו כל כך הרבה שיימאס לנו.

דורית41

New member
../images/Emo50.gif../images/Emo50.gif../images/Emo50.gif

בכתבה בוואלה-צירפו את התמונה של ג'קו מהופעת החזרה ההסטורית בגהה חיפה.....יש בזה כ"כ הרבה סמליות.

ב ה צ ל ח ה!!

אני עושה עכשו רייקי ושולחת את האנרגיות החיוביות ליקום - הן תגענה בדיוק למקום הנכון..

Karina85

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

ג'קו אוהבים אותךךך

kapit5

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif../images/Emo220.gifבהצלחה

במהרה בימינו שמישהי תיכנס בסערה ותישלח את כולנו לפתוח את הרדיו כי ג'קו מושמע.

talytal

New member
תקוו לשמוע היום או מחר דברים טובים

מכיוון גלגל"צ. היום מתקיימת ישיבת הפלייליסט.

shongold

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gifשום בצל...טפו טפו טפו....

והאם את יודעת משהו...מעבר??? מהיכן האינפורמציה?

talytal

New member
שום דבר מעבר, שון

לגביי יום קביעת הפלייליסט, אני יודעת את זה בלי קשר לג'קו. ולגביי האם ייתקבל או לא - רק לגלגל"צ הפתרונים. אבל להחזיק אצבעות לא יזיק, נכון?

למעלה