אנרגיות לדייטינג???

didi1977

New member
אנרגיות לדייטינג???

אהלן, אני רוצה לשתף אתכם במה שעובר עלי לאחרונה... אני רווק תל-אביבי בן 30 ומאוד רוצה לפגוש את האחת והיחידה, בעיקר אחרי שכל חבריי התחתנו להם לאחרונה והביאו צאצאים לעולם... הבעיה היחידה היא - שאני לא ממש עושה עם זה משהו!!! פשוט תקוע :( לאחרונה דווקא כל מיני אנשים ניסו להכיר לי בחורות. נתנו מספרי טלפון, המליצו, ליטפו את האגו וכו'. אפילו פנתה אלי מישהי מאתר היכרויות שנרשמתי אליו בעבר. העניין הוא שלא עשיתי עם זה שום דבר. אני מנסה למצוא תירוצים למה לא - אחותה מכוערת, היא בטח לא תרצה, אין לי זמן השבוע (עובד קשה) או בטח פיספסתי את המומנטום, לא יהיה לי מה להגיד, לא יהיה לה שום דבר לחדש לי ועוד ועוד. אוף - מה עובר פה עלי ואיך לצאת מזה. איך לצבור אנרגיות כדי להתחיל לצאת, להכיר, לטעום... אשמח לעצה טובה...

ערב טוב didi1977

ברוך בואך לפורום
על מנת לעזור לך "לצבור אנרגיות" ברשותך שאלת הבהרה: איך הזוגיות עם אותה "האחת ויחידה" תשפיע על שאר מעגלי החיים שלך? <עבודה, חברים, פנאי, ועוד...> שתף רק במה שמתאים לך, אם בכלל. עידית

didi1977

New member
תודות על הברכות

תודה על התגובה המהירה, עידית נראה לי שבתחילה היא תגרע מהם. כלומר תפחית את הזמן והאנרגיות לעבודה, לימודים וכל השאר. עם זאת בשלב מסויים יקרה ההיפך. אני מניח שהזוגיות תעצים ותעורר אנרגיות מחודשות לכל הדברים הללו. זהו איננו משחק של סכום 0 - זה ברור. אבל צריך להתחיל איפשהו... ואיך עושים את זה במיוחד בתוך מציאות החיים הכ"כ טובענית ושוחקת. didi

עכשיו אני ממש סקרנית ../images/Emo13.gif

בחור בן 30, לומד עובד השאר... מכירה המון אנשים בגילך שרק לומדים, או עובדים על השאר בכלל ויתרו מזמן. מהיכן מצאת אנרגיות לכל כך הרבה לעשות?

ועכשיו...

קרא שנית את השאלה שנשאלת: "מהיכן מצאת אנרגיות לכל כך הרבה לעשות?" אולי כאן תהיה טמונה התשובה לשאלתך: "ואיך עושים את זה במיוחד בתוך מציאות החיים הכ"כ טובענית ושוחקת". עידית

didi1977

New member
להתבונן פנימה ולנתב את האנרגיות נכון....

אני מניח שלנתב את האנרגיות לכיוונים אחרים יקדם אותי....

didi1977

New member
צעד מעשי...

האמת היא שאני ממש לא יודע... כללית - ברור שאני חייב לייחס לנושר הזוגיות יותר משמעות ולפנות לו יותר זמן (פיזי ומנטלי). בפועל... ???? אולי יש לך איזו עצה טובה?

נפלא ../images/Emo140.gif

צעדת צעד אחד קדימה לעבר המטרה - הפנמת שביכולתך לפנות זמן פיזי. מה חסר לך לדעתך ברובד המנטלי? עידית

משחק סכום אפס

אמרה לי כבר יותר מאישה אחת, (לאחר כמה חודשים של קשר), לא האמנתי ולא ידעתי שאוכל למצוא זמן לקבל בן-זוג לחיים שלי. אז נכון שבחישוב קר החיים שלנו מלאים בכל מיני עניינים, אבל לפעמים הם ממולאים בכוונה בכדי שלא ליצור מצב של זמן פנוי וחלל ריק (עיין דיון התמודדות עם בדידות כאן). אז כשנוצר צורך, מוצאים זמן. משל האבנים בצנצנת מתאים כאן מאד. מבחינת סכומים וסיכומים, יש לנו חיים אחד לעבור/למלא/לחלוק/ליצור/לחוות/להנות ומה עוד איך נעשה את זה, זה המשחק במרכיבי הסכום יאללה, תיהנה מהחיים.

אהלן דידי - המלצה קטנה..

לגמרי מבין אותך, כשקראתי את ההודעה החזרת אותי כחצי שנה אחורנית, גם עלי עברה תקופה מאוד מאוד דומה.. :( מה שעזר לי מאוד זה התהליך שעברתי עם בחור שמנחה ומזריק מרץ בגברים כמונו ודוחף אותם קדימה להצליח עם בנות, מעין היץ' הישראלי (מקווה שראית את הסרט...) היום אני באחלה קשר, טפו טפו טפו.. יש לו סדנא השבוע בחוה"מ בת"א אתה מוזמן לגגל אותו ובטוח תמצא עליו פרטים - תומר קורון תהנה ומקווה שתצבור מחדש אנרגיות חג שמח! אילן

למעלה