אנרגיות שליליות בביתי |:

alina16

New member
אנרגיות שליליות בביתי |:

שלום לכם.. אני בת 17 עברתי לדירה שקנינו לפני כמה חודשים. אני מרגישה כאן חוסר נוחות למרות שיש לנו כאן רהיטים ומוצרי חשמל חדשים ומפוארים... חשבתי אולי לטהר את הבית ...מה השיטות הקיימות (והלא מסובכות) לכך? מאז שעברנו לכאן אנחנו רבים יותר מתמיד ורע לי כאן \:

ofirush 14

New member
הממ...היי.

טוב, יש כמה שיטות (לפי דבריו של אבא שלי): אפשר למי לשלמד רייקי 2, להקרין על פינות החדרים את הסמל הראשון כלומר צו קו ריי. ואפשר לטהר עם נרות בפינות של החדרים או עם מרסס מים וקטורת ומרווה.

280388

New member
אפשר לעצב את הבית לפי עקרונות

הפאנג-שואי. העקרונות רשומות ברוב הספרים, אפשר לקחת אחד מהספריה. או שלעשות את מה שאופיר אמרה. (רק רייקי 2 ומעלה יבינו.)

ofirush 14

New member
אבל פאנג שואי עולה גם כסף.

ואם אפשר לטהר את הבית בצורה סמלית בלי לשלם, נראה לי שעדיף ככה בינתיים. וברוכה הבאה (אם את נשארת)

280388

New member
לקחת ספר מהספריה עולה מחיר סימלי

אם בכלל. ואפשר לסדר את הבית לבד.

Anabel74

New member
אפשר גם

להתיעץ עם מנהלת פורום הפאנג-שואי בתפוז.זה אחד הדברים הנפוצים בפורום. וישנו גם שרשור שהוספתי בהודעה מאתמול שיכל לתת מספר רעיונות טובים ופשוטים.

280388

New member
בסדר.

התחלתי ללמוד, עדיין עושה רייקי ודברים כאלה.

Anabel74

New member
שלום וברוכה הבאה!

תשובות קודמיי היו טובות ואני מוסיפה הודעה שנכתבה בפורום זה בעבר,הכוללת גם שרשור מעניין בפני עצמו, בדיוק בנושא עליו שאלת.. בהצלחה!

הבעיה היחידה שלך

זו בעיה בשכל..! "מרגישה חוסר נוחות"?! אולי כי זה בית חדש וקשה לך להתרגל?? את רוצה "לטהר את הבית"?? מה שאת צריכה זה לטהר ת'שכל! אני יכולה להמליץ לך על כמה פסיכולוגים טובים..

ofirush 14

New member
מה זה היה אמור להביע?!

את לא חושבת שזו הייתה הודעה ממש מגעילה?! מה זה לטהר את השכל? מה זה ללכת לפסיכולוג?! הדברים שהיא אומרת הם מאוד הגיוניים. אם את לא מסכימה איתם, את יכולה לשלוח מסר, או לא להגיב בכלל. ובייחוד שלא בצורה כזו מגעילה. אני במקומך הייתי מתביישת מההתנהגות הזו.

Anabel74

New member
אכן

מסכימה אתך אופיר, אין מקום להעלבות בפורום זה ואין מקום לפסול תחושות ורגשות וודאי שלא אמונות של אף אחד כאן ובכלל.

למעלה