אנשור - צריך או לא צריך אנזימים?

falashmura

New member
אנשור - צריך או לא צריך אנזימים?

עם סקנדי לקחתי כמות יפה של קראון. מה עם אנשור? אני לוקח עם זה קראון אבל לא בטוח שצריך... מישהו יודע?

orii

New member
בטח שצריך אנזימים

אם אתה מדבר על אנשור פלוס, אז בפחית יש כ- 12 גרם שומן. אצלנו זה אומר 4 כדורים של 10,000 לפחית.

orii

New member
הם הכי מענינים מבחינת הקראון

כמובן שבאינשור יש את כל אבות המזון - כמות רבה של חלבונים וסוכרים בנוסף לשמונים. זהו משקה המספק את כל מה שאדם צריך (4 פחיות ליום). אדם יכול להתקיים רק על אינשור. לכן, הוא כולל גם את הויטמינים והמינראלים הנחוצים (אבל לא במינונים שמתאימים ל CF). עד כמה שאני יודע מקובל לתת קראון בהתאם לתכולת השומן של המזון. יש נוסחאות אישיות לכמה כדורים על כמה שומן (אצלנו זה כדור על 3 גרם שומן נקי, אבל אני יושע שיש כאלו שנותנים כדור על 5 גרם שומן נקי. בנוסף, זה יכול להשתנות עם הגיל). ההתיחסות לשומן נובעת כי הפירוק והספיגה שלו הם הכי קשים. דרך אגב, קראון לא ממש עוזר בפירוק סוכרים למרות שיש בו אנזימים המפרקים סוכר.

orii

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

chakiv

New member
כדאי לשבת עם הדיאטנית של המרפאה

זה אומר: בריג'יט מתל השומר, לילך או אביבית משניידר, הדס מסורוקה, רבקה מכרמל, הילה מהר הצופים, וג'יזל (נדמה לי) של רמבם. המשמעות של לשבת עם הדיאטנית זה לא רק לקבל את התפריט לילד אלא גם להבין מה יש בהרכב המזון שהוא חשוב יותר לצרכים של הילד כעת ובעתיד... ואכן, כפי ש- orii כותב, לאנשור פלוס יש לקחת 4 כדורים של קריאון 10,000 שבת שלום! ורדית

הבהרה

הסיבה שהמלצתי במקרה המסוים על בריג'יט, היא לא כי,חלילה, אני לא מעריכה תזונאית אחרת- אלא, כי אני מכירה את השואל ואני יודעת שהוא מטופל במרפאת תל השומר. אם למישהו השתמע אחרת- אני מתנצלת ומודה לורדית על ההערה העקיפה.

למעלה