אנשושיייייייייייייייייייים

Lovley bla bla

New member
אנשושיייייייייייייייייייים ../images/Emo140.gif

רק שתדעו שאני אוהבת אותכםםםםםםםםם!! אז ככה היה לי הוספ"ש אחד החזקיםםםם: הייתי בסמינר של ה"מכבי צעיר" (החלטתי לנסות משו דנדש)...ולא מתחרטת היה כזזזזזזזזזזזה מצחייייק... וסתם ככככככזה בכייף שלנו...אז איך עבר עליכם הסופ"ש?... אכב שמעתי שנקבע תאריך למפגש פורום...מקווה שאוכל להגיע..... :)

eladi88

New member
../images/Emo32.gif בדבש

סתם סופ"ש מעפן...אבל האחרון שהולך להיות כזה למשך השבועיים הקרובים... זאת אומרת...............בלי חרישה לפסיכו יותררררררררררררררררררר

Hadardur

New member
אלעד י'פלנצן! זה שלי האוף!

אנלא מצליחה להירדם ואין לי מושג למה אולי בגלל אלעדי החמודי בודי גודי שודי? ;) סתם אלעד סתם ושירשור אוף הבא... עליייייייייייייייי

eladi88

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

פתחי ביום שני אחרי הפסיכו ומתי שיש לאיתי יומולדת....

dani3p

New member
אוליי..

את לא מצליחה להירדם כי אלעד גנב לך את האוף?? עוף?? הוווף!! אלעד הוא גיי.. אלעד כזה גיי.. סתם אלעד אתה מותק

eladi88

New member
מה כולם רוצים ממני מה???

אני לא נושךךךךךךךך אנשיםםםםםםם ואני לא גייייייייייי ואני לא איטלקייייייייי! [למשפט הזה אין קשר...סתם רציתי להגיד שאני לא איטלקי] וזהוווווווווו אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע זהו. יום טוב

dani3p

New member
ככה:

זה שאתה לא נושך אנשים: זה לא מה שאמרה האחרונה שנשכת אותה!! זה שאתה לא גיי: זה לא מה שהכלב שלי אמר
זה שאתה לא איטלקי: נכון.. אתה פרסי.. זה משו לטובתך.. וזהו? בטוח?? גיי.. חחחח

eladi88

New member
אז ככה!!!!

מי אמרה שנשכתי אותה???? זה שהכלב שלך עומווווו לא אומר שכולם עומואיםםםםם!! זה שאני פרסי!!! זה אומר שאני פרסי!!! וזהו.

dani3p

New member
אלעד..

קור רוח.. נא לשמור על קור רוח..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eladi88

New member
שום קור רוחחחחחח

אעעעעעעעעעעע מה רוצים ממני מה?? מה עשיתי רע מה?

למעלה