אנשושיםםםםםםם חזרתי!

MolsBolsRules

New member
אנשושיםםםםםםם חזרתי!

מזה לא שמתם לב שלא הייתי פה שבוע??? תגידו היה משהו מעניין? פליז תעדכנו LOVE YA ALL YIFAT חחחח גרמתי לעוד 6 ילדים בביהס להעריץ את דה קולינג

dehofrin

New member
ב-ר-ו-כ-ה ה-ש-ו-ו-ה-!../images/Emo168.gif

היי! יופי שחזרת! בדיוק היום חשבתי עליך... איפה היית? ואיפה השש ילדים האלו? עידכונים וכל שאר הדברים - פשוט תעברי על ההודעות...

Charmed by love

New member
טלפתיה! היום חשבתי לעצמי....

איפה יפעת? היא בטח החליפה שם ולא שמתי לב... ברוכה השבה!!!!

MolsBolsRules

New member
איזה שש ילדים?

עדכנו נא...אין לי ממש כוח לחזור עמודים אחורה... אמאלה תגידו אתן יודעים שהם מנחיםפ פרס באם טי וי אוורדס??? איזה כיףףףףףףףףףףף

ט ל i ש

New member
../images/Emo113.gifיפעתושששששש

לאן הלכת??????? כן ושמו לב שהבוגרת של הפרום ברחה שלא תעשי זאת שובבבבבב!!

WickeDevil

New member
יפעתינקה! ../images/Emo60.gif

חדשות:
איתמר לא חרמן
חשדות שאיתמר הומו
המצאתי שני דברים: ניתוח שירים ובחירת משפט אהוב מכל שיר
הבאתי לפורום שיר חדש של דה קולינג (Carol of the bells)
פתחתנו ממשלה, אני ראש הממשלה שרון שרת ה..... שכחתי!
היה ריב ביני לבין איתמר כי כעסתי שאף אחד לא מגיב לי ובקיצור היה ריב ענק, ואיתמר עשה לי: "עכשיו אני בכלל לא בטוח שאני רוצה שתנהל לצדי" ואני הבהרתי לו את הדברים והכל בסדר עכשיו
אין יותר חדשות דרור

WickeDevil

New member
הסברתי לו למה התכוונתי ../images/Emo60.gif

ואני על כדורים יופי יופי טופי טופי אני חייב לקחת כדור פעמיים ביום כדי שאני אמשיך להיות שפוי! מה הקשר? בירה נשר! כן כן מה שאתם שומעים! דודו טופז אוהב גבינה! נכון מאוד!

MolsBolsRules

New member
Carol of the bells

מהההההה??????????????????? שבוע אני לא אונליין ואני לא יודעת כלום! לינק פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז ואיתמר בובה אתה הומו? אייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי איזה פשושי!

Charmed 4ever.

New member
ארמ.. ../images/Emo54.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo186.gif

אני לא רוצה שיתחיל עוד ויכוח.. אז.. לפי מה שאני יודעת.. איתמר לא הומו... אבל דרור החליט שהוא כן....
ו... ברוכה השבה יפעתו´ש!! התגעגעתי...

Hadar Mariano

New member
גם את?

גרמתי לידיד שלי להתמכר, חברה שלי התאהבה בווראבר יו וויל גו, עוד ידיד שלי התלהב ומצאתי מישהי מהשכבה שלי שאוהבת גם את דה קולינג וגם את מישל בראנץ´. אלילים.

מאיה Ms

New member
משום מה

אני לא מצליחה לגרום לחברות שלי לאהוב אותם הם כל הזמן אומרות לי שהוא הומו (הוא לא!!) ושהשירים שלהם לא מקוריים. אבל... אני שומעת אותם שרות כל הזמן את אדריאן ו WEREVER U WILL GO ...

למעלה