אנשושים אני מעלה לכם רקעים לשולחן

actress

New member
אנשושים אני מעלה לכם רקעים לשולחן

העבודה בשנית כזכור לכם בזמנו אלאניס ג'נקי המתוקי עיצב לנו והעלה וגם העלנו את זה לאתר אז קבלו ושוב 100000000 תודות לאלאניס המקסים והמתוקי שנדמה לי אם אני לא טועה שהוא כבר שנה בצבא ויש לו עוד... 2! (אם אני קולעת בול) < עיצובים אלו נעשו ע"י אלאניס ג'נקי (יוסי) >

actress

New member
סי והשושנים רקע מס' 2

< עיצובים אלו נעשו ע"י אלאניס ג'נקי (יוסי) >

actress

New member
סי והירח רקע מס' 3

actress

New member
סי והפרפרים

actress

New member
סי והמדבר

actress

New member
סי הפוך בחשכה

actress

New member
מה דעתכם ואני יודעת שיש כאלה שעובדי

עובדים על פוטושופ לעצב ממיטב היצירות על סי? כל פעם נושא כראות עינכם עכשיו למשל יוסי בצבא אז הוא עיצב עוד דברים בזמנו אבל אני יודעת שלטיפטיפ יש פוטו... ולעוד רבים אחרים רוצים? אני אעלה עוד בהמשך...

actress

New member
ד"א פתחתי בגלריות למעלה קטגוריה ש

שנקראת "גלריית רקעים ועיצובים של חברי הפורום" כלומר לכל מי שיש עיצוב שעשה או יעשה או רוצה לעשות ומעוניין להציג אותו מוזמן לעלות את זה גם לפורום וגם לגלרייה שכווווווווולם יהנו אני כבר העלתי מבחר נרחב.. ואמשיך לעלות גם את שלכם וכמובן עם קרדיטים

AlanisJunkie

New member
וואו...עבר הרבה זמן מאז כתבתי פה

והאמת שאני בקושי מוצא זמן אפילו לפורום אלאניס מוריסט (רוב ההודעות עם השם הכחול שם שייכות לרוית). האמת שאני כבר שנה ועשרה חודשים בצבא, והחודש אני מקבל דרגת סמל. שמעו סיפור נחמד: היום בדרך לבסיס עלה מישהו בתחנה המרכזית של נתניה לאוטובוס והתיישב לידי. הוא הבחין בכך שיש לי דיסקמן, שאל למה אני מאזין, אמרתי לו שלקרנבריז, הוא אמר שהוא אוהב את גטרו טול (או איך שקוראים להם). מייד נזכרתי בימים שלפני הצבא, שהייתי כותב פה קצת יותר והיה פה מישהו שאהב את הלהקה שהוא הזכיר. שאלתי אם הוא אוהב את סי היימן, הוא אמר שכן. אמרתי "בינגו!". שאלתי "כתבת פעם בפורום סי היימן בתפוז?". בקיצור, לאט לאט הסתבר שזה גידי, ושיש לו המון דברים נדירים של סי, הופעות (הופעה של סי עם גלי עטרי וגם שני שירים נדירים שהבנתי שאפילו סי בעצמה מחפשת להשיג ועוד..). היתה לנו אחלה שיחה, סיפרתי לו על ההופעה של סי בקיסריה אליה הגעתי יחד עם חברה. שיבחנו את סי בלי סוף ("היא פשוט בן אדם טוב. אנשים לא קולטים כמה טוב לב יש בה..." וכו'..:)) והוא ירד בהוד השרון... בקיצור, אכן העולם קטן....:)

actress

New member
בובייייייייי התגעעעגתיייייייייייייי

שלום שלום לסמלללללללללל שלנו יקרררררררררר איך שהזמן טסססססססססססססס wow מדהיםםםםםםםםםםםםם שפגש את גידי בחור באמת נפלא שיש לו טונות של חומרים של סי והוא גם כותב פה אומנם עכשיו פחות בגלל שהוא בצבא אכן נוסטלגיה שכזאת זוכרת את הפעם הראשונה שראיתי אותך שהיית נער מתוקי שבא לי שוב לעשות לו נוני נוני על הלחיים בחיי האזרחות אז סה"כ נשאר לך לא הרבה עוד מעט והכל יסתיים יאללה מתי רואים אותך??????? אם אתה לוקח חופש עבור הפורום שלך אני מגיעה רק לראות אותך מתההההההההה לתת לך בוסה ענקית על הלחיים וחיבוקייייייי אדיררררררר!!!!!! וכמובן סוף סוף להצטלם איתך.

ט י נ ה

New member
היי אלינס ג'אנקי איזה געגוע

קודם כל ברוך הבא וסחטיקה על החייל שלנו ... סנית כל כך משמח אותי שהפורום הזה הוא כמו בית שאליו תמיד אפשר לחזור מדהים .. פשוט מדהים הסיפור עם גידי מדהים כי גידי הוא אהבה כל כך גדולה בחיים שלי הוא ילד שהיה מגיע להופעות בנתניה ממש מגיל 10 או משהו בדומה ויחד גדלנו ויחד התבגרנו ויחד התגברנו על כל כך הרבה משכולים שהחיים סיפקו לנו . בכל מיקרה ... הפעם הרסתם אותי אני דורשת מיד דיסק צרוב של כל הקטעים הנדירים .מה אני וגלי עטרי ? רק בשבורים לא היה עוד משתפ ביננו .. בכל מיקרה אם אתה יכול להעביר מסר לגידי 06 ספטבמר מופע בנתניה במתנס בשכונת נורדאו יבואו פרטים בבמשך ולך יקירי מה אאחל ? שבקרוב תגיע למופע שלי באחת החופשות ונרים כוסית לכבודך .. סי

actress

New member
אלאניסססססס תגיע למפגש שלנו במרכז

ב 22.10 לפרמיירה המאוווווווד מיוחדת של סיסקה בתאטרון גבעתיים + מפגש פורום יהיה כיף!!!!!!

למעלה