אנשושים וגולשים יקרים הודעה חשובה

actress

New member
אנשושים וגולשים יקרים הודעה חשובה

אני יודעת שמרביתכם קוראים את ההודעות וגולשים להנאתכם בפורום, חשוב לי להבהיר כמה נושאים בעקבות האירועים האחרונים שקיבלתי הן במסרים והן במיילים
הפורום נועד לגולשיה ואוהביה של סי שאוהבים את המוזיקה שלה ובכלל מכיוון שהפורום מקושר לאתר באים אלינו מכל העולם, רואים אותנו, קוראים , מתרגשים מתחברים והעיקר נהנים.
הפורום לא נועד למריבות חיכוכים מזימות ואנרגיות שליליות ואני מבקשת מכל מי שלא נאה לו להיות פה שלא יהיה כאן זה לא המקום לריב אנחנו כאן כמו משפחה כולנו התגבשנו וחבל להרוס את מה שבנינו.
הפורום שלנו פורח וגודל ממה שכל אחד ואחד מכם הגולשים מעניק לו וזה הייחוד שבנו בכל אחד ואחד מכם טמון סוד ההצלחה כאן כולם שווים אין אחד יותר ואין אחד פחות.
אני אולי מנהלת הפורום אך אני גולשת מן המניין כמוכם (רק בצבע כחול) אבל אני חברה של כולם וכבר נפגשנו והבטחנו שנקיים פגישות עם סי "ערב סי היימן" חלק היו ובאו מהפורום וחלק עוד בעתיד יהיו ונוכל שוב להפגש אני מבטיחה לכם שאם הצלחנו להחזיק את הפורום במשך שנתיים והוא עובד ומתקתק וכבר רץ בכל מקום אנחנו נחזיק אותו עוד כמה שנים טובות ולסיום אני רוצה להודות לאישה יקרה שתמיד כאן בשביל כולם וגולשת יחד עמנו ועוברת איתנו המון אז תודה לך סי מעומק הלב
וגם לכם גולשים יקרים שאתם ממשיכים לתמוך לפרגן ולא לשכוח לחייך לאהוב לאהוב לאהוב
אוהבת את כולכם זמינה בשבילכם תמיד מיכל

actress

New member
לכולכולכולכולם משהו לרגל ט"ו באב

שיהיה לכם חג אהבה שמח

actress

New member
סי מגיעה לבלה שלומקינס+ערב סי היימן

אנשושים ואנשושיות יקרים ויקרות
כן כן הרגע שכולו חיכינו לו....... המסרים הועברו, המיילים נשלחו וכעת לדיווח חם חם מהשטח
ב 09.09 זה קורה!!!!!!! נרים כוסית יין לשנה החדשה במועדון בלה שלומקינס בתל אביב במופע בכורה בעיר ... נטבול תפוח בדבש ונפתח שנה של זמר עברי עם חיוך על הפנים כתובת נח מוזס 13 תל-אביב טלפונים 03-6096996/7 בליווי להקת אחיות הנשמה !!!! כל מי שרוצה כרטיסים לערב המיוחד והמ-ה-מ-ם הזה שיפנה למסר של סי או אליי להרשמה או לשלוח מייל וזוהי רק ההתחלה לה לה לה ........... המפגש הבא עם סי יערך באוקטובר בתאטרון גבעתיים.....

למעלה