אנשושים יקרים שאתכם אני אוהבת מאוד

actress

New member
אנשושים יקרים שאתכם אני אוהבת מאוד

גם מי שקורא את ההודעות פה ולא כותב ויש הרבה כאלה... בטח שמתם לב לאחרונה שנכנסים כל מיני ציצנקים או כל מיני הודעות בכל מיני פורומים אז קודם כל אני מתנצלת וזאת בעקבות הגולש שהיה כאן בעבר וכתב כל מיני הודעות על סי שנחסם ומרוב קנאה פתח לו מקום לכתוב וגנב וממשיך לגנוב מאיתנו תכנים וכל מיני דברים וגם והתחיל להשמיץ אתכם ובעיקר אותי ושלח לכם מסרים אישים שהציקו לרובכם וכן היו הודעות בכל מיני מקומות בפורטל והשמצות מפה ועד הודעה חדשה אני לא אנקוב בשמות אך חשוב לי להדגיש ולומר אתם אנשים חופשים אתם תכתבו איפה שבא לכם וכמה שבא לכם אך לצערי נאלצתי לחסום אדם זה בשל הפרעות שגרמו להתססות בין היתר איומים וכדו'... חשוב לי להדגיש שהפורום שלנו הוא פורום מגובש , מעולם לא רבנו פה ואם שולחים לכם מסרים אל תתיחסו זה בטיפול אני מודעת לכך שאתם לא כותבים כי יש לכם עיסוקים וכו'.. אבל אני בנתיים מאחורי הקלעים עושה הכל שלפורום שלנו יהיה את השקט מכל מיני "ציצניקים" וכדו'... אז לבנתיים הגולש נחסם וגם כל מי שבא בעקבותיו וסה"כ אף אחד אחר לא נחסם רק אלא שבו להרע ואני באמת אוהבת את כולכם וכאן אפשר להתכתב על הכל אבל רק לדעת שיש גבול עד כמה אפשר לשתוק לאותם אנשים שימשיכו להשמיץ וכו'... שוב אני אומר זה בטיפול ואם מישהו/י קיבל/ה מסרים אל תתיחסו זה בטיפול וזה יעלם. עמכם הסליחה אוהבת המון מיכל

למעלה