אנשושים יקרים...

• פותח הנושא mprb
  • פורסם בתאריך

mprb

New member
אנשושים יקרים...

החלטתי לכתוב את ההודעה הזאת בעיקר בגלל שעצוב לי לראות את הפורום מתפורר
אני אגיד לכם את האמת- זה עצוב לי שאני לא מצליחה לעורר את הפורום ותאמינו לי שאני מנסה הכל.... לפתוח נושאים, לנתח שירים (דבר שלא עשיתי מגיל 17) ואני לא יודעת מה עוד לעשות
ולכן אני פונה אליכם ועזרה- אולי אתם תוכלו לתת לי עיצות ורעיונות מה אפשר לשפר??????
מירי.

eranmc

New member
עצה שלי:

פורום לא יכול להיות פעיל כל השנה. למשל הפורום שלי (מאריה) היה לו משהו כמו שבוע שלם בלי הודעות!!! בעקרון אני מציע לך להתקרב יותר לחברי הפורום, לדבר איתם על בסיס קבוע ככה יהיו יותר צ'טים בפורום. אני שנה שעברה התחלתי את כל זה עם צ'טים (בצ'ט לא בפורום עדיין) והאנשים התחיל להכיר, לתהחתן ולהתחבר
בנוסף אני ממליץ לך לפרסם את האתר במוקמות אחרים + לבקש מיניר המתוק לפרסם לך את הפורום בתפוזית. נ.ב אתה מוזמנים להצביע לשנאייה http://www.tapuz.co.il/forumspolls/showPoll_by_Forum.asp?forumid=373

eranmc

New member
לא שבוע אחד אלא כמה ימים ביחד שבוע

המצב לא היה כזה נואש

אל תדאגי מירי

את עושה עבודה מצויינת, ואני אישית מבטיח לעזור (אבל אחרי הבגרויות... מה לעשות שאני מסיים יב')!

Eilleen

New member
בהצלחה!!!

אני מצטרפת אליך ומבטיחה שאחרי הבגרויות אני אשתתף באופן פעיל!!!

../images/Emo7.gif

אני מצטערת שאני לא ממש פעילה פה... אני אשתדל להיות יותר פעילה. פשוט אני מנסה לרומם גם את פורום נטליה אוריירו וכריסטינה... אבל אל תדאגו! אני אשתדל לכתוב כמה שאני יכולה! ומירי אל תדאגי, לא ניתן לו להתפורר...!

למעלה