אנשושים..יש לי בקשה קטנה....

Art Of Madness

New member
אנשושים..יש לי בקשה קטנה.... ../images/Emo9.gif

אתם יכולים לעשות מהתמונה הזו
אהמממ.... נו לעשות את זה בסגנון של התמונות פה בפורום שאנשים עושים?

shloompi

New member
אני ניסיתי ....

טוף , זה רק השני שלי , אז , בבקשה תגיבו ותגידו לי מה לתקן .... זה על התמונה שאת נתת , אני יודעת שזה ממש לא יצא משהו .

shain 54

New member
תירגע/י עם ההצללות...

מובן שהצללות זה חלק חשוב בעבודה, אבל יש גבול, את/ה הצללת ממש הרבה, הצללה טובה, לדעתי, היא הצללה שכמעט ולא שמים לב, והיא גם לא מושכת את העין, כאילו מתאחדת עם הציור, וההצללות שלך ממש בולטות על הציור, גם לא עושים צל בצבע שחור,(רק עם זה אישה שמופיע ב"בשידור חוקר" ולא רוצים שיראו אותה...
) חוץ מזה, די נחמד, תמשיכ/י, יש לך כישרון...

Art Of Madness

New member
תודה תודה תודה תודה תודה תודה

תודה רבה! אם עוד מישו יוכל לנסות אני נורא אשמח... הייתי עושה את זה בעצמי.... אבל... אהמ... אין לי שמץ איך עושים את זה.... חחחח

mgirl

New member
גם אני ניסיתי

אבל זה גם השני שלי אז לא יצא לי כל כך טוב...

shloompi

New member
זה ממש יפה!

אני ממש לא מרגישה נוח להעביר ביקורת בגלל שאני עדייןר חוקה מלדעת את זה טוב , אז אני רק אומר שזה יפה מאוד , אבל משהו מאוד מפריע לי בפרצוף שלה ....

mgirl

New member
כן, עשיתי לה כתמים מוזרים בהצללה

אבל הבחנתי בזה רק אחרי שהעליתי...

זה הלחיים... יש שם בלוטה כזאת..

וגם השחור מתחת לצוואר זה לא טוב, פשוט תשני את הצבע של זה לצבע העור אך בגוון כהה יותר.. סה"כ יפה !

enbalush

New member
מסכימה!

צל-צבע כהה יותר מהאובייקט שהוא נופל עליו ולא שחור מלא, זה נכתב לגבי הצוואר והיד, בצוואר לטעמי זה ממש מוגזם, בחר(י) צבע בדרגת כהות גבוהה מעט בטבלת הצבעים מהצבע שבחרת לאובייקט. כל השאר מדהים, למרות שאני מסתייגת בכל זאת כי האיכות מזויעה!

shloompi

New member
תודה!

האיכות גרועה, אני יודעת. בטעות לחצתי בשמירה על הדיפולט , במקום לשנות לפורמט אחר.....

shloompi

New member
אני בת , ותודה!

אמממ.. תודה לכל מי שהגיב , אני אנסה לתקן , התחלתי לעבוד על עוד משהו , ואני אקח את כל ההערות ואיישם אותן. את הצל אני מתקנת עכשיו , זה באמת נראה יותר טוב ככה
אני דווקא אוהבת הצללות , אבל אני אנסה לצמצם את מספרן ! אני עובדת עם PSP7 ותודה!

למעלה